Jurgitak - mes toj pačioj spalį buvom
.
Pirmo pusfinalio nežiūrėjom, niekas neturėjo jėgų ir jokio intereso nebuvo.
Man drasko akis kai kurie, bet yra ir fainų. Biškį vis užsnaudžiu
Labas, tai finalas bus kiek įdomesnis
Eilinį kartą nėra jokio noro diskusijoms. Pačiai nepatinka, bet yra kaip yra.
Ryt važiuosiu pirkti daigų, gal net pavyks kažką kažkur pasodinti
svogūnus sukišau praeitą savaitgalį. Visas laisvas lysves
tai nežinau, kur kišiu pvz cukinijas, kurias mėgstu ir kurios visada gerai auga...silpnumo akimirką norėčiau prasiplėst tuos sodinamus plotus, bet paskui ateina nušvitimas, kad energijos ne tai kad 0, o visas minusas, tai ta priežiūra... pvz priekiniam gėlių daržely piktžolės jau praaugo dekoratyviuosius
sportą lankau
neleidžiu smegenim jokio judesio tuo klausimu. Einu iš inercijos, kurios nestabdau
ale bet motyvacijos trūksta trūksta, nes nematau pokyčio. Nors... gal kasdienis judesys ir lengvesnis..bet tai išlenda kokios kitos vietos pasirodyt, neveikiamos judesio
Mezginiuose tas pats-energijos, motyvacijos ir idėjos trūkumas. Judinu blizgiuko rankoves ir suprantu, kad reik tartis su kiniečiais, kog atsiųstų dar žvynelių.....
Operų nemėgstu
tiesiog nesuprantu jų. Ir aukšti garsai erzina. Bet yra planas liepą nueit pas Mamontovą
tiksliau jau realus planas, bilietai kišenėj.
Jo, smagu buvo, kad be nervų tampymo pirmus paskelbė. Man ta jų daina toks mano jaunystės vaibas, kai man buvo 16-19 labai patiko rokelis, tokia grupė SBS buvo, dabar tik neprisimenu jų dainų, bet baldielinau gegužės vakarais. Iki šiol prisimenu tą jausmą - seneliai eidavo anksti gulti, prietema, aš einu per žydintį sodą į lauko virtuvę ir ten klausau muzikos
. Per radiją
. Buvo ten kažkokie dešimtukai ar pan, nebepamenu.
Nežinau, kodėl mane liečia operos, gal į geras buvo pavykę pakliūti, kad supratau, jog esu fanė. Kitaip nei baleto
. Gražu iš principo, bet labai migdo, kai niekas nedainuoja, o sėdėt prietemoje...
Paskaitau Katuką ir suprantu, kad ir motyvacijos dar turiu tam tikriems dalykams, ir energijos atsiranda, kai motyvacija yra, bet tokiais pliūpsniais - užeina ir praeina, nes realiai fizinių jėgų ne tiek daug. Tai dabar po konferencijos gerokai nuspangus. Bet dirbti reikia, tai judinuosi. Jeigu atšils - savaitgalį sode bus gera. Jeigu ne - visai man smagu ant sofos pamegzt
. Su sūnum beveik išsirinkom siūlus, tik modelio dar reikia.
Susirgo mažė vakar (pirmasyk per mokslo metus), o šiandien dar vienas koncertas, kur ji būtina... Į mokyklą neleidau, bet optimistiškai tikiuosi, kad su vaistais pavyks kažkaip jai atlaikyt tas 2 dainas LIuteronų bažnyčioje vakarop, nes bijau mokytojai ir užsimint, reikėtų ir šitą koncertą atšaukti...
Na, mano tas pilatesas ne visai pilatesas. Ant tų reformerių kai kurie pratimai primena sunkumų kilnojimą
o ir kai kurių trenerių pratimai tikria ne vidinius raumenis paliečia. aš gal tikėjausi lankstyti lengvai kaip kokia gazelė.
tai matyt vistik su amžiumi nelabai. Dar biškį kokį kg nurident
naivuolė. Nes su maistu tai nesitvarkau.
Ką pastebėjau-užpakalis "atsistojo"
gaila, kad ne (.)(.)
Nu žodžiu-esu nusivylusi savo raumenim, tiek vidiniais tiek išoriniais
Ai, sakiau nenoriu diskutuot
tai va-apie tą frazę " pilatesas tam, kad galėtum judėt". Man kažkaip užkliuvę, kad pilatesas yr balerinų sportas, gal net labiau treniruotė. T.y. lankstumui ir plastiškumui.
o dar būtent pilatesą rinkausi dėl to, kad negaliu pakęst aktyvaus sporto. Ir pasirodo, kad su mano visom diagnozėm dar ir nepatartina aktyvus.
Dar būt gerai tie sunkumai pakilnot, ssko, gerai nugarai...
Tai apie ką aš čia?
tai stebuklo nematau po pusmečio lankymosi pilatese. Nei lanksti, nei plastiška
Beje, čia aną savaitgalį su vyru lentynas statėm garaže. Tikriai nesunki ta lentyna buvo, bet matyt ne tuo kampu paėmiau, ir tiesiog per sekundę pasitempiau nugaros raumenis.
Katuk, kiek kartų per savaitę pilatesas?
Aš tai tik mobilumo, laisvesnio judėjimo, tam tikrų raumenų pastiprinimo tikslais sportuoju. Vizualaus vaizdo pagerėjimo nesitikiu, tam reikia maistą susitvarkyt, o paskutiniu metu su šituo reikalu palaida bala.
Savaitgalį tiek visko mieste vyks, gal reikia kur išsiruošt
Tik neaišku koks oras. Na ir kompaniją neaišku ar rasiu.
Man tas pats dėl laiko. Treneriui dabar sakiau, nors 1 kartą mane įtrauk į savaitę. Du nebespėju. Sakė- bent jau su dvigubu masažuokliu ridinėtis namie, kad jei geryn neinu, tai nors neblogėtų situacija.
Vakar nunešiau Emilį nuo laiptinės iki mašinos, šiandien strėnos cypia, kad neprotinga aš motera. O ką daryt, jeigu jis viena koja strikinėjo..