Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Istorijos tęsinys: minėtąją sekmadienio popietę visgi pavyko įsiprašyti pas kirpėją (per)dažymui. Spalva liko ta pati, bet jau ne lopais, o su tvarkingu perėjimu link viršugalvio. Išlaidų dydis man neatskleistas, pasidalinta perpus su tėčiu, na ir atrodo visai rimtas nusiteikimas "kokius du metus" dabar tikrai nedažyti. Šiaip tai galvoju, kad pirmam kartui visai būtų pakakę ir kokio dažančio šampūno ar pan., bet panelė pasirodo net nebuvo apie tokias alternatyvas girdėjusi... Beje net konservatyvusis brolis visai teigiamai pasisakė: nieko čia tokio, jei ji taip nori, nei gražu, nei negražu, būna žmonės ir kvailesnių dalykų padaro. :D Į žmones su dukra kartu jau buvom truputį išėjusios, tai eilinį kartą neteisingai auklėju nesilaikydama žodžio, paskui va taip ir naudojasi, nes žino, kad ilgai pykti nemoku... :)

O dėl šalto pavasario tai man jis šiemet toks net labai palankus – daug darbų spėsime ūkelyje nuveikti iki suvešant augalijai. Ryžomės sklypo pertvarkymui: keturis didelius vaismedžius išpjovėm, tujas palei vieną kraštinę, kur jau verkiant reikėjo, kokiu pusmetriu pažeminom, kelis senus agrastų krūmus išrovėm, dar visokias gėles į vieną kompaktišką plotelį sukėliau išsaugojimui. Tai buvo kalnai visokio pripjauto, prirauto gėrio, kurį reikėjo apdoroti, dalį į žaliąsias atliekas išvežti, dalį į malkeles supjaustyti. Dabar jau tikiuosi malonesnioji dalis prasidės, nes nebe patys darysim – trinkelių klojimas, didelio kiekio žemių užvežimas, lyginimas, žolytės sėjimas. :ax: Medžių labai gailėjom, bet pagal dabartinį vaizdą neatrodo, kad jų trūktų – liko ir medžių pakankamai, ir erdvės padaugėjo, o išpjautųjų būklė pasirodo buvo dar blogesnė, nei atrodė – mediena tiek pakitusi, kad nuo stipresnio vėjo galėjo ir patys lūžti.

Atsakyti

Kokia tyluma čia :blink: 

Aišku ir aš mažai rašau, bet viską skaitau.

Atsakyti

Pas mane daug veiksmo, bet vyšnia ant torto - Emilio lūžęs kojos pirštas. Futbolą su broliu pažaidė. Vakar pašaldžiau, galvojau praeis. Ryte - mam, skauda labiau, nei vakar.  Toliau savaitę sėdės namie. Tiksliau, dabar su močiute dukterėčios šuniukus, kačiukus prižiūrės. Šia savaitę - dėl slogos namie. 

Atsakyti

Aš po beprotiškų dienų ir naktų/savaitgalio darbo ir vakar didžiosios dienos esu su skaudančia galva ir be jėgų. O dar eiliniai darbai ir kita didelė diena 05.20...dar visi vaikų reikalai. Pervedžiau pinigų visokioms išvykoms, stovykloms, susižiūrėjau tvarkaraščius, tai bus nesąmonių logistikoje, bet kažkaip dukra atsiims muzikos mokyklos pažymėjimą ir bus parvežta atgal į mokyklos stovyklą. O vieno koncerto jau niekaip nepavyks suderinti su klasės išvyka, teks pirmąsyk praleisti. Ko ji labai nenori, bet... (mokytoja paskambino, kad tada ansamblis išvis nebevažiuos į tą koncertinę išvyką, nes maniškė viena atlaiko sopranus...) Aš važiuosiu kartu į sodybą kaip mama savanorė, gal biškį pailsėsiu nuo kasdienybės. bet laikas taip šiuoliais bėga, kad baisu -jau iki gegužės galo planai sudėlioti, o vasarai, atostogoms - ničnieko...

Svajoju apie vakarą prie teliko su mezginiu ir Eurovizija, nors, jaučiu, imsiu lūžinėt, kaip visada pastaruoju metu. reikia pažiūrėti, ką ten vakar miegodama primezgiau, nes kai atsitokėdavau, tai prieš akis pamatydavau grynai lėčiausią įmanomą (slow motion) vienos akies išmezginėjimą  :lol: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 15 gegužės 2025 - 19:11

Aplink šiandien daug kam galvas skauda

Man ta būsena, kai net atsimerkt nesinori. Išgėriau vaistų, laukiu kol suveiks. 

Atsakyti

Galvos neskauda, bet, šiaip, pavargusi. Turiu naujokę nuo pirmadienio, tai 4 dienas į ofisą. Vien nuo nuvažiavimo ir parvažiavimo pavargstu, nors važiuoti gal 10 min.. Žodžiu, išlepęs naminis darbuotojas.

Ir jau šaltis užkniso juodai. Greičiau tie +30.

Šiandien nusipirkau bilietus į operą spaliui. Ir tai jau bilietų už pigesnę kainą tik vienas kitas. Tai prieš kiek laiko reikia gaudyt?

Atsakyti

Galvos neskauda, bet, šiaip, pavargusi. Turiu naujokę nuo pirmadienio, tai 4 dienas į ofisą. Vien nuo nuvažiavimo ir parvažiavimo pavargstu, nors važiuoti gal 10 min.. Žodžiu, išlepęs naminis darbuotojas.

Šiandien nusipirkau bilietus į operą spaliui. Ir tai jau bilietų už pigesnę kainą tik vienas kitas. Tai prieš kiek laiko reikia gaudyt?

Atsakyti

Atsakyti

Supermama grybauja

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 15 gegužės 2025 - 20:31

Mes pernai kovą spaliui pirkom. Gera mintis, gal pasidairyt kur nors iš anksto. Į kokią opera pirkai?

Aš irgi išlepęs naminis darbuotojas, užtenka kelių kartų per mėnesį kamščiuose pasėdėt... Nors sveikatai būtų geriau iš darbo dirbti. Pasiilgstu to uždarytų durų jausmo.Nes kai dirbu iš namų, niekada nepabėgu nuo minčių apie darbą.

Atsakyti

Turandot

Dar nedaug operų repertuare.

Atsakyti

Labos. Vakaroju ptie Eurovizijos. Šiandien smagiau klausytis, mažiau nevilties ir ausų skausmo.

Atsakyti