Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vaje -arba nežiūrėjau FB, arba net nerodė man, slapukė neišsidavė ir išdūmė į Tunisą  :wub: .

Nuoširdūs sveikinimai Limit, linkėjimai sveikatos ir kitų gerų dalykų, ypač darbo, kuriame būtų ir įdomu, ir gera atmosfera, ir dar laiko mezgimui bei gyvenimui liktų!

Atsakyti

Limit, su tavo švente 🥂 žydėk ir toliau mėgaukis gyvenimu, taip kaip ir darai 🥰

Atsakyti

Limit! Didelės tau sėkmės!

Ir linkiu numegzt ateinančiais metais kažką didesnio nei kojinės ar kepurė :D 

Man reikalingas įsižeminimas :B  prisipirkau gėlių, pasodinau, ir kažkokia tokia ramybė apėmė :rolleyes: 

O dar buvau auto išbandyt :rolleyes:  bet visai nieko ir šita. Nedidukė, bet man matyt tokios ir pakaktų, svarbu automatas ir ne sraigė. Aš kadangi pinigų nuo medžių neskinu, o ir paskola už namą iki pensijos, tai Kia Ceed išbandyta  :nail:  dar reiktų kažkokių alternatyvų pasižvalgyt

Atsakyti

Labos

Limit, nuostabiai atšvęst, laimingų metų, dailių mezginių  :cook: 

Pilatesas man labai sunkus sportas atrodo  :geda: Turbūt laiko reikia, kad rezultatas pasimatytų. Ant manęs matėsi, kai lankiau 3 k. per savaitę treniruotes. Susimažinau iki 2 k., tai po kelių metų matosi, kad mėsos daugiau ir ji formą turinti. Balerina nesijaučiu, jaučiuos turinti jėgos ir mėsos  :hihihi:  

Išleidau savo baleriną į konkursą Latvijoj vieną, tai man tinginio savaitgalis, galėsiu ramiai su Eurovizija megzt  :bigsmile: 

Geltonas rankinukas faina. Ir gerai žiūrėsis ir prie baltų, ir prie juodų, ir prie pilkų. Man rodos, kad geltona skaitos 2025 spalva, dėl to tų geltonumų aplink padaugėjo.

Aš kaip mėgstanti spalvotai rengtis kaip tik vasarai mažiuką baltutį rankinuką nusipirkau. 

Atsakyti

Persimezgiau biškį vakar, ilgas vakaras buvo, o ir dieną ne kažką veikiau. Beveik visą kūną orinio megztuko nuvariau ir sustojau, nes pastaruoju metu mezgime sunkiaisia nuspręsti drabužio ilgį. Jau antras toks guli neapsisprendime.

Nusprendžiau nuvaryt viena į sodą bent apžiūrėti savo augalėlius ir kokį pusvalandį gamtoj pamegzt. Dar neišsiruošiau  :B . Vyras vakar kokių 14 val prie kompo pradirbo, tai jam namie darbų daug nepadarytų  :B

Tokia ypatinga draugė šiandien paskambino, sakė, kad nepakenčia kai kurių spalvų, tai man išsiųs savo nemėgstamus siūlus. Dar siūlų nemačiau, o jau širdis džiaugiasi iš to gerumo  :wub: . Kaip smalsu laukti  :wub:​ .

Atsakyti