Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ei,  ne, kokie dar išsvajoti mezginiai :D aš net pagal receptus nemezgu.

Bet kadangi mezgu lėtai, tai jo-norisi iškart pataikyt nešiojamą :D 

Atsakyti

Labos!

Aš kaip sustojau balandžio mezginyje , taip ir neprasijudinu. Rankos link mezginio neina, ir viskas. Užtat iki sporto dažniau. Tai pastebėjau ir minus kg (buvo žiemos minkštumas), ir kad labiau šokti (2 mėn., 2-3 kartai).

Atsakyti

Išsvajoti, tai ir turiu omeny - kai galvoji galvoji, dėlioji dėlioji ir išsvajoji pati iš savo galvos :). Tai tas tikrai daugiau užtrunka nei paimt gatavą receptą ir megzt bile ką. Bet man tik tiek tos galvos lieka po visų darbų ir namų/vaikų, kad tik pagal receptus ir begaliu megzt, užtat mėgaujuosi procesu negalvodama.

Paskutiniu metu nemažai dirbu krovininio automobilio vairuotoja  :B . Vakar su pilna bagažine varinėjau, šiandien dalį išsikroviau ofise, vėl susikroviau raudoną kilimą iš LItexpo, bet supratau, kad jau pati viena nebeišsikrausiu ofise, tai guli jis pusę mašinos užėmęs ir dar 6 bambaliai vandens. Tie didieji, ne po 5 litrus :). Ir dar šio to po diiiiiiiiidelio vakardienos pikniko Botanikos sode...

Bet užtat galiu pasidžiaugt, kad prasidėjo mano sportas  :wub: . Nelengva man, akyse tavaruoja, bet kaip kūnas pasiilgęs tokių teisingų judesių  :wub: . O dar, pasirodo, ne visai ir sugriuvus, normaliai ant batuto ant vienos kojos pastoviu negriuvinėdama. Gaila tik, kad operacija kažkiek pristabdys, bet, tikiuosi, neilgam. Užtat šuniukai tik praeitos savaitės pirmadienį buvo aplankyti ir nei vienas su vyru neturim tam laiko kol kas...

Atsakyti

Na ir kodėl gi atėjus išsvajotam savaitgaliui toks oras :cry2:​ 

Atsakyti

Katukai, koks? Lyja pas jus?

Pas mus visą dieną rodo +11.

Kauno dienos vyksta. Atvažiuok :)

O šiaip, svarstau, eit į baseiną pasilepint pirtyse, ar namie pailsėt. Po didelio kelių savaičių užimtumų- pirma laisva diena be bėgimų. 

Atsakyti

Lyja. Ir panašu, kad visą dieną.

Planavau lauke pasikrapštyt, tai ot ir ne. Langai neplauti vis dar, tai irgi ne. 

O dukra vakare bėgs pusmaratony, nu :B 

Atsakyti

Aš mezginį išsitraukiau po ilgos pertraukos. Pirmą rankovę blizgio užbaiginėju. Ryte indus, rūbus sudėjau skalbtis. Tvarkymaisi vyksta  :) 

Atsakyti

Vilniuje lijo. Link Kauno - sausa. Link Marijampolės -saulė net šviečia :). Praleisiu savaitgalį sodyboje prie Vištyčio su 7-okais. Valgyt prigaminau ir išvarėm su dukra. Megzt pasiėmiau, nežinau, at pavyks.

Atsakyti

Oras Vilniuj tik megzt po pleduku. Ai ir gerai, ramia sąžine nieko nedirbu :D Gal net bliuzelės kūną užbaigsiu.

Pietums kepu įdarytus baklažanus arba tiksliau baklažanų laivelius. Įdarui kepta vištiena, baklažano minkštimas, kinva, svogūnai, saulėje džiovinti pomidorai ir sūris. Labai skanu. Šalia dar pamarinavau keptų paprikų su česnaku ir petražolėmis.

Ar esat kas buvę Juodkalnijoj?

Atsakyti

Mano dukra viena buvo gal prieš du metus. Keliavo su kompanija iš Kroatijos iki Graikijos :D​  tai jei gerai pamenu, Juodkalnija graži, bet biškį baugoka tokia

Atsakyti

Kame baugoka?

Atsakyti

Ne itin saugiai jautėsi, ypač nakvynės vietose, tokie biškį apleisti miesteliai. 

Atsakyti