Ei, ne, kokie dar išsvajoti mezginiai aš net pagal receptus nemezgu.
Bet kadangi mezgu lėtai, tai jo-norisi iškart pataikyt nešiojamą
Išsvajoti, tai ir turiu omeny - kai galvoji galvoji, dėlioji dėlioji ir išsvajoji pati iš savo galvos . Tai tas tikrai daugiau užtrunka nei paimt gatavą receptą ir megzt bile ką. Bet man tik tiek tos galvos lieka po visų darbų ir namų/vaikų, kad tik pagal receptus ir begaliu megzt, užtat mėgaujuosi procesu negalvodama.
Paskutiniu metu nemažai dirbu krovininio automobilio vairuotoja . Vakar su pilna bagažine varinėjau, šiandien dalį išsikroviau ofise, vėl susikroviau raudoną kilimą iš LItexpo, bet supratau, kad jau pati viena nebeišsikrausiu ofise, tai guli jis pusę mašinos užėmęs ir dar 6 bambaliai vandens. Tie didieji, ne po 5 litrus
. Ir dar šio to po diiiiiiiiidelio vakardienos pikniko Botanikos sode...
Bet užtat galiu pasidžiaugt, kad prasidėjo mano sportas . Nelengva man, akyse tavaruoja, bet kaip kūnas pasiilgęs tokių teisingų judesių
. O dar, pasirodo, ne visai ir sugriuvus, normaliai ant batuto ant vienos kojos pastoviu negriuvinėdama. Gaila tik, kad operacija kažkiek pristabdys, bet, tikiuosi, neilgam. Užtat šuniukai tik praeitos savaitės pirmadienį buvo aplankyti ir nei vienas su vyru neturim tam laiko kol kas...
Oras Vilniuj tik megzt po pleduku. Ai ir gerai, ramia sąžine nieko nedirbu Gal net bliuzelės kūną užbaigsiu.
Pietums kepu įdarytus baklažanus arba tiksliau baklažanų laivelius. Įdarui kepta vištiena, baklažano minkštimas, kinva, svogūnai, saulėje džiovinti pomidorai ir sūris. Labai skanu. Šalia dar pamarinavau keptų paprikų su česnaku ir petražolėmis.
Ar esat kas buvę Juodkalnijoj?