Katukai, laikykis. Kaip pati sakai- jei kaimiškas stilius, tai net nereikia makiažų
Katukui smagios šventės!
Restar, nevažiuosiu megzt viešumoj - labai pavargau po darbo savaitės ir dar tie antibiotikai jėgas atima. Pamegsiu vienumoj ant sofos
Kaip tik norėjau rašyt ir klaust, ar būsi, Lietuti. Man OK ir vienai. Jei nebūčiau suplanavusi seniau, gal irgi keisčiau planus, bet važiuosiu dabar negalvodama tiesiog. Jau buvau prie Baltojo tilto, pamezgiau tyliai ramiai. Nuotaika neatsirado. Važiuosiu toliau jos ieškot. Gal kur ir rasiu. Jei nerasiu - būsiu bent pamezgus grynam ore. Aišku, būtume važiavę į sodą, jei ne šitie mano išmislai.
Vakar į Kultūros naktį niekur nenuėjom, pyktelėjau ant vyro, kad tas numigo tiesiog po darbo. Ai, vasarą man kažkaip viskas sudėtinga atrodo, nors lyg jos laukiam ir turėtų būti kitaip.
Kažkur psichologės užrašą skaičiau, kad vasara, kaip tokia pati iš savės, laimės nesukuria. Teksto neskaičiau.
Ryte buvau pas masažistę... mhmmm, teks vėl pavaikščiot. Pečiai, kaip akmuo. Įtampėlė savo daro. Nesugeu net elementariai rankų atpalaiduot, kaip prašo.
Po to- iki namo, iki Akropolio (dvdjus džinsus Lindexe pasidovanojau- nuolaidos), iki maximos - 3 maišai kažko,bet nežinau kokio. Lužau popietuko, kai jausmas, kad seilė bėga nuo įmigio
Eisiu gamint šaltibarščių, vaikams šašlykų, mums su vyru - silkės. Vakare parskrenda.
Trakų Vokėje fainai pasibūta. Ta dvaro aplinka, tos šaunuolės būrelio mezgėjos tiek pasistengę - ir aplinką papuošę, ir vaišių paruošę, rėmėjų susiradę, prizų visokių. Už savo pirštines gavau pora knygų iš dvaro, fainą rankų darbo keramikos puodelį ir lėkštutę bei .. 50 eur čekį iš Siūlų damos, labai maloniai nustebino tokia gausa. Ir pamezgiau ir paplepėjau, pačiupinėjau visko. O išvis malonus siurprizas buvo, kai iš Valkininkų atvažiavo mano mezganti kaimynė (ten varė traukiniu su kitom mezgėjom, o atgal ją prigriebė draugė su mašina ir užsuko į dvarą
).
Pasirodo, teks man savo dukrai šortukus megzt, nes ne viena paauglė savo mamų priprašius
.
Visai viliojo tie mezgimo renginiai, bet važiavom į krikštynas. Labai smagiai pasibaliavojom su šokiais ir gera didele kompanija. Vakarą baigiau ant supynių su Jonu Valančiūnu, dainavom šlagerius abudu
Pagaliau oras vasariškas, kaip čia tų atostogų sulaukt, dar visas mėnesis...
Labos,
baliavotojos ir šlagerių balsai
Fainai nuskambėjo pasakojimas, Liniuka
Laukiam Katuko įspūdžių.
Restar, sveikinu! Labai gražiai mezgi, tikrai verta gausybės dovanų
Aš per savaitgalį pagaliau atsirūšiavau spintą žieminiai-sezoniniai-vasariniai, kad jau pagaliau oras vasariškas. Tai išvada, kad visus metus galiu tik vasarinius megzt. O kol nesusitvarkius, tai nuolat atrodo, kad nėr ką apsirengt
Liniuka - oho , koks balius! Primink, kaip ten su Valančiūnu giminiuojatės?
Ir tikrai kad laukiam smagiai prisibaliavojusio Katuko
.
Lietuti, mezgu ne gražiau už kitas, tiesiog buvo konkursas su nominacijomis, tai mano pirštinės senoviškiausių titulą paėmė. Nežinojau, kas per prizai, bet šįkart azarto buvo sudalyvaut.
O katinas vėl ašarų latakus atvėrė, nes jis inkstų yra problemų, bet dėl jų taip negalėtų jaustis, padarė rimtesnį echo ir rentgeną - tai rado, ko neturėtų būti... Ir, kiek sugebėjau suprasti, tai baigtis ir katinui, ir kišenei - vienoda.... Pirmiausia atstatyti lašinėm vėl, tada su narkoze diagnostinė laparoskopija, kad pamatytų ar verta operuot, ar ne. Kaip ir nesinorėtų kankint jo tom visom procedūrom, kurios nieko nežada, bet ir žiūrėt nieko nedarant, kaip akyse nyksta, irgi ne išeitis. Ryt vežu lašint, gal kita gydytoja suorientuos aiškiau. Gaila katino, gaila vaikų, gaila ir savęs bei atostogų, tai tik pabliaut ir tesinori.
Oj Restar- gaila baisiai tikrai...
Mano balius geras. Nors ir ne toks geras kaip Liniukos
Pirma buvom bažnyčioj, labai jaukiai. Net susigraudinau kaip gražu buvo.
O vakaras ir naktis-paskutiniai išvarėm miegot
nors sakyčiau visaip kaip neatandartiškai. Susirinko tokių visai protingų žmonių, tai visą vakarą labai intelektualiai ir turiningai diskutavom
su apranga ir įvaizdžiu jaučiaus labai pataikius, tai nebuvo streso.
Ir dar turėjom labai gerą nakvynės vietą-Oginskio viešbuty, liukso kambarį. Aišku, patys susimokėjom
kadangi pavėlavom užsisakyt, tai tiesiog nebeliko kitokių kambarių
Grįžti buvo sudėtingiau-miego mažai, kelias ilgas, mašinų daug, saulė blizgina-tai grįžau išvis be jėgų.
Padrybsojau ir nuroviau aguonas
nes užkniso kaip užgožė rožę ir levandas.
Ai, ir dar kaži kokiai tai avantiūrai pasirašiau-varysiu ateinantį šeštadienį į Kauną, ekskursija Slapta meilė. Su padružke kauniete
Labos. Restar, kaip tik mačiau jauną mamaitę, megztais šortais iki pusės šlaunų.... Iškart apie tave nugalvojau.... Kad tyli tuo klausimu, gal dukra apsigalvojo.... Nes atrodė nelabai (bent mano skonio nebuvimui).
Smagiai apie balius paskaičiau. Man jie kelia stresą. Liepos gale veselė, rengtis neturim ką, vien nuo minties apie pardes krato.... Nzn nzn... Varysiu su dziansais....
Balius ne su šokiais, dainom, o intelektualiom diskusijom visai nieko skamba. Kai ženijasi brandūs žmonės ir jų draugai panašūs gi.
Pažiūrėjau į laikrodį ir supratau, kad reikia varyt miegot, o kaip tik pasiėmiau adatą savo pievutės bliuskės atnaros užbaigimui. Iš 4to karto gal bus daugiau mažiau gerai. Kai nežinau, kaip noriu, tai tik pamezgus galiu įvertinti, kaip žiūrisi. Galėjau treniruotis, aišku, mažesniam plote - rankovėje, pvz
. Bet kažkaip niekur neskubu, išvis lėtai mezgu, ardau, mezgu, ardau. Kad tik tokios bėdos.
Oj kokie turiningi visų savaitgaliai
Smagiai susiskaitė.
Mes vakar parduotuves šturmavom: senukai-depo-ermitažas- Urmas su baldų sandėliais gal septyniais- sendaikčiai.
Aš irgi turiu gėlyną
ramuuuuuuunės žydi. Laukiu, kol vyras trimerį iš kaimo parsiveš. Nu, teoriškai- dar ne mano asmeninis, tai kaip ir galėčiau nesirūpint dar kiemu, bet tuoj forminsim.