Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

Restar, apkabinu, mano vasaros visą gyvenimą labai panašios. Vaikystėj visi klasiokai išsivažinėdavo kas kur, aš į kaimą pas močiutę nieko neveikt. Ir dabar labai panašiai - kai tik vasara, dažnai lieku išvis viena, kai dukra išvažiuoja pas tėtį, galėčiau viską veikt visur varyt, bet tada visi būreliai ir moteriški susibėgimai baigiasi, nes vasara ir visi kas kur. Pripratau prie vienatvinių vasarų, jos tokios mano asmeninės ramybės laikas, kai aš mažiau darau, o daugiau tiesiog būnu, pasivaikščiojimuose apžiūrinėju gėles, paglostau medžius ir paklausau paukščių. Šita vasara, tiesa, kiek kitokia - persivertė visi planai, o aš nieko su dukra vasarai nesuplanavus. Kaip nors praleisim ir ją, reiks kažkokių “last minute” prigalvot. Jau kaip laukiu mokyklos ir namų darbų pabaigos - kartu su dukra paskutines dienas skaičiuoju, kada pagaliau  :wacko: 

Žinias ištisai seku ir stengiuos vidinę ramybę laikyt dėl dukros. Dieve padėk, kad visi gyvi liktų  :unsure: 

Niuma priminė, kad ir aš masažo noriu. Irgi laikas ištirpsta. 

Atsakyti

Restar. SUnkumas širdies. Galiu tik palaikyt. (Aš su šinšiliuku atsisveikint senokai turėjau ir tai ašarų pakalnė buvo, nes draugelis mano būdavo, ant kaklo visada tupėjo).

Nusinešiau palaistyt orchidėjas savo, aptikau, kad dvi naujus stiebus išleidę, tik vienos jis po lapu užlinkęs. Atsargiai prakišau lapą, gal atsitiesins dar. 

Atsakyti

dėl Restar katinuko ligos liūdna, skaudi čia tema auginantiems kailiniuotus draugus.

Aš laukiu ilgojo savaitgalio, pirmadienį pasiėmiau atostogų dieną, deduosi daiktus, suku siūlus, megsiu,skaitysiu ir maudysiuosi, važiuosim su drauge į jos sodą dzūkijon prie ežero. Briga galės maudytis iki soties :D mano vaikai abudu darbo liaudžiai priklauso, Luknė soc.darbuotoja baigusi kursus dirba, močiutes lanko,bendrauja,padeda joms, čia taip pat,kaip aš pas Maltiečius lankiau, tik ji dar už tai atlyginimą gauna,smagiai su jom pabendrauja. O Nojus jau baldų įmonėje dirba, pamainomis, ši savaitė nuo 6 ryto, tai pusę 5 keliasi. Kitą savaitę iki 23 val darbuosis. Su noru eina, man ramu.

Nežinau ar nuotraukos įsikels, bet dabar ant virbalų pas mane šitie du iš rogutinio merino:

Serkinet-113-Edit_medium2.jpg?webp=0

Little_Wave_3_medium2.jpg

Atsakyti

Labos

Olaiva, tai kad oras ne maudynem.

Pagal mane.

Ta antra ir as buvau nužiūrėjus, bet....lipo užlipo kiti

Restar,  :4u: 

Atsakyti

šiandien gal ne maudynėm, o  va savaitgaliui bus ir maudyminio oro, pamatysi :)

aš tą kur antroj foto jau trečią megztuką megsiu,labai man jo pečiai ir visas išformavimas patinka

Atsakyti

Man tai visai netiktų, kaip pečiai nuolaidūs. O čia net toks stačias kampas matosi, tai ten viskas susigarankščiuotų pas mane jau. Vieną  panašų esu mezgus ir netiko man, daugiau nebandau. Užtat man apvali koketė visai tinka, bet kiek galima.

Atsakyti

Olaiva meluoja kažką  :D Aš jos Luknę dar mažytę mergytę prisimenu romantiškom akim. Kaip greitai vaikai auga  :wub:​ 

Atsakyti

Sėdžiu kirpykloje šiltai po lempa. Gera sušilti, nes prieš tai per šitą lietų 3 valandas pievoj kuolus tvarkiau :D Važiavom su darbu savanoriaut į žirgų globos asociaciją. Oro nepaplanuosi, bet nebuvo taip blogai. Gera apranga viską išgelbėjo :) Tai va jei kas ieško savanorystės galimybių, tai ten labai faina vieta ir padirbėti, ir su arkliais pabūti :wub:​ FB jie Arklių slėnis.

Atsakyti

Liniuka- tipo cheminį darai? :D 

nes man tokia asociacija iš vaikystės kirpyklų vaizdo

Atsakyti

Neee :D Mano kirpėja nudažius visada po lempa sodina.

Atsakyti

Aha, ta lempa tai tik su cheminiu asocijuojasi :).

Oras - jo. Man patinka, nes labai atitinka vidinę būseną.

Baigiau vakar, tiksliau jau po vidurnakčio šiandien išploviau Poppy Tee, išsukau skalbyklėje, tai spėjo ir išdžiūti, net pranešiojau per meetą. Bus visai nešiotinas rūbas, jeigu nenusiburbuliuos labai. Laisvokai megzta, kaip man, bet turėjo atitikt tankumą. Noriu dar trumparankovių bliuskių iš merino ir pan.

Ant virbalų beliko kvarbatikinės kojinės, ir tų nedaug, reikia apsispręst, ką greituoju būdu dar pradėt. 

Mintys apie raštuotas kojines, pirštines sukasi, tiesiog tokiam saldžiam pasikrapštymui ir dar galvoju apie vieną liemenę, tik reikia siūlus susirast, gal tiks. Kardigano mintys niekaip neišsirutulioja iki galo. O kažkada su Instagramo mezgėjom planuoju megzti megztuką su Čiurlionio atvaizdu, dizainerė -Knitomanija (instagrame). Biškį bijau, nesu intarsijos mezgusi niekada ir visokie siūlų prijungimai yra mano silpnoji pusė, visokių kliurkų pridarau ten. Dar nekenčiu siūlų susipainiojimo, o dar ir spalvas protingai pasirinkti... Viliuosi likučius naudoti.

Atsakyti

Restar, oho kokio projekto imsiesi :blink: Įdomūs tos dizainerės darbai. Smalsu kas gausis.

Vakar anksti nulūžau, tai šiandien jau nuo 6 atsikėlus. Reikėtų į turgų nuvažiuot sprigių, nes dar tušti vazonai. Daugiau nelabai turiu ir kuo užsiimti, vandens neturim. Kažkas sugedo, vyras bando santechniką rast. 

Atsakyti