Liniuka, bandysiu . O ar kas gausis - nežinia. Su banda lengviau pasirašyti avantiūrai.
Vakar mėginukus mezgaliojau 3 galimiems projektams, mintis dėliojausi, tik nieko realiai nepradėjau.
Gyvensim iki pirmadienio be vandens Gerai, kad gymas šalia. Kaimynė jau 7 ryte prie durų bambalį padėjo, kad turėčiau kavai
Buvau turguj, baigiau užsodinti visus vazonus. Kepam burgerius, Niujorko sūrio pyragas vėsta. Oras nuostabus, net nesitiki, kad vakar toks prastas buvo.
Liniuka, užjaučiu. Kai nėra tokio savaime suprantamo tarsi dalyko, tada supranti, kaip jo reikia. Tai rankas vis po kažko pasiplauti, tai daržovę, indą, maisto galimybai, wc, nu viskam, net jei gyme nusiprausit .
Pas mus 2 papildomi vaikai atvarė, tai rabarbarų pyragą ryte iškepiau, tada vištienos su voveraitėm pritroškinau. Vyro brolis vis parenka ir dalinasi. Iš šviežumo labai skanu, paskui pabosta.
Visiška nežinomybė, ką daryt - važiuoti į sodą su katinu, ar be jo, tik keliom valandom...
Vyrą nusiunčiau į veterinarinę parnešt skysto maistelio ir paprašyti tablečių nuo pykinimo, nes kai aš nueinu, tai beveik negaliu kalbėt. Nuėjo ir grįžo katino pasiimt. Blyn, jo kolega vakar matė ir nieko nepasiūlė, tik lašinės išprašiau ir suleist nuo pykinimo. Bet kiekvienam vis reikia pasipelnyt iš nelaimės, dar tą vargšą katiną tampyt. Yra gi visi išrašai.
Laba
Vakar buvo labai gera diena..
Nuvariau į Kauną traukiniu, labai smagią ekskursiją patyriminę apturėjau, papietavau su Kauno pilies vaizdais ir suvalgiau desertuką ant Eglės sanatorijos stogo Birštone vos spėjau į traukinį atgal
Oras irgi kaip užsakytas
Užtat šiandien teko atidirbt namuose ir pabaigos nesimato
Jei sukirbo, tai gal geras ženklas? Nes pastaruoju metu lyg nekirbėjo niekas. Mačiau Trakų Vokėje iš MG dvigubo raudono šilko numegztą paprastą bliuzelę - puiki. Net man sukirbo, pamačius reklamą, bet visgi ne iki to man. Parodau pabaigtukus.
Messenger_creation_FD9446C5-DF82-4D1C-B1DD-B0673329EE8E.jpeg 406,58KB
0 Parsiųsta kartų
Messenger_creation_9DD96000-FBCD-4177-90C7-ADB630AEC570.jpeg 373,41KB
0 Parsiųsta kartų
Katuko patarimas buvo geras, daig komplimentų sulaukiau .
Messenger_creation_6DA3BCBD-D69E-4A8B-8ABF-01D98A4FBC8D.jpeg 296,52KB
0 Parsiųsta kartų
Dukra kojinėm irgi labai patenkinta.
Katuk, koks šilkas? Aš prieš porą savaičių pirkau MG natūralios spalvos šilko kaip pridėtinį į balto švarko kombinaciją. Žiūrėjau, žiūrėjau nuvažiavus, nieko nemačiau. Tada pardavėja sako:
- pabandykit šitą.
- Kad ne baltas.
Bet kai pabandžiau, tiko puikiai. Kažkada bus švarkas.
Labai sunkios dienos kur nors išsijudinti. Net tingėti tingiu.
Štai šis konkrečiai mane vilioja
Mes šiandien jau 100 proc supratom, kad reikia atsisveikinti su katuku . Liūdesys ir tuštuma, sunku net įsivaizduoti, kiek širdies buvo užėmęs ir kokia namų vienijanti dūšelė buvo...Ramiau tik, kad nebesikankina... Jau ryte atsijėlus išsigandau, kai niekur neberadau - paskui aptikom tik pakėlę čiužinį - gulėjo po manim. Sunkiai jau rado tinkamą vietą ir pozą. Visą mėnesį kankinęs rūpestis išsisprendė, tik kad netapo kol kas lengviau...