Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, bandysiu :). O ar kas gausis - nežinia. Su banda lengviau pasirašyti avantiūrai. 

Vakar mėginukus mezgaliojau 3 galimiems projektams, mintis dėliojausi, tik nieko realiai nepradėjau.

Atsakyti

Gyvensim iki pirmadienio be vandens :B Gerai, kad gymas šalia. Kaimynė jau 7 ryte prie durų bambalį padėjo, kad turėčiau kavai :wub: 

Buvau turguj, baigiau užsodinti visus vazonus. Kepam burgerius, Niujorko sūrio pyragas vėsta. Oras nuostabus, net nesitiki, kad vakar toks prastas buvo.

Atsakyti

Liniuka, užjaučiu. Kai nėra tokio savaime suprantamo tarsi dalyko, tada supranti, kaip jo reikia. Tai rankas vis po kažko pasiplauti, tai daržovę, indą, maisto galimybai, wc, nu viskam, net jei gyme nusiprausit :).

Pas mus 2 papildomi vaikai atvarė, tai rabarbarų pyragą ryte iškepiau, tada vištienos su voveraitėm pritroškinau. Vyro brolis vis parenka ir dalinasi. Iš šviežumo labai skanu, paskui pabosta.

Visiška nežinomybė, ką daryt - važiuoti į sodą su katinu, ar be jo, tik keliom valandom...

Vyrą nusiunčiau į veterinarinę parnešt skysto maistelio ir paprašyti tablečių nuo pykinimo, nes kai aš nueinu, tai beveik negaliu kalbėt. Nuėjo ir grįžo katino pasiimt. Blyn, jo kolega vakar matė ir nieko nepasiūlė, tik lašinės išprašiau ir suleist nuo pykinimo. Bet kiekvienam vis reikia pasipelnyt iš nelaimės, dar tą vargšą katiną tampyt. Yra gi visi išrašai. 

Atsakyti

Laba

Vakar buvo labai gera diena..

Nuvariau į Kauną traukiniu, labai smagią ekskursiją patyriminę apturėjau, papietavau su Kauno pilies vaizdais ir suvalgiau desertuką ant Eglės sanatorijos stogo Birštone :hihihi: vos spėjau į traukinį atgal :D 

Oras irgi kaip užsakytas

Užtat šiandien teko atidirbt namuose :B  ir pabaigos nesimato :oh:​ 

Atsakyti

Ar yra šansų, kad atkalbėsit mane nuo šilko siūlų pirkimo? :D 

Pamačiau MG reklamą ir kažkas sukirbo viduj, antra diena neišmetu iš galvos...

Atsakyti

Jei sukirbo, tai gal geras ženklas? Nes pastaruoju metu lyg nekirbėjo niekas. Mačiau Trakų Vokėje iš MG dvigubo raudono šilko numegztą paprastą bliuzelę - puiki. Net man sukirbo, pamačius reklamą, bet visgi ne iki to man. Parodau pabaigtukus.

Priedas  Messenger_creation_FD9446C5-DF82-4D1C-B1DD-B0673329EE8E.jpeg   406,58KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Messenger_creation_9DD96000-FBCD-4177-90C7-ADB630AEC570.jpeg   373,41KB   0 Parsiųsta kartų

Katuko patarimas buvo geras, daig komplimentų sulaukiau  :wub: .

Priedas  Messenger_creation_6DA3BCBD-D69E-4A8B-8ABF-01D98A4FBC8D.jpeg   296,52KB   0 Parsiųsta kartų

Dukra kojinėm irgi labai patenkinta.

Atsakyti

Restar-labai gražiai gavos tas akcentukas :wub:  tau labai tinka, ir foną radai gerą :D 

Greičiausia nepirksiu aš to šilko.. bet vistiek noriu :D 

Atsakyti

Fonų buvo ir geresnių, bet aš jų nepapuošiau... O ten patvory su garšvom buvo gyvatvorė, kada nors bus gėlyno juosta.

Atsakyti

Restar, labai graži bliuzelė. O jau tos kojinės :wub:

Atsakyti

Katuk, koks šilkas? Aš prieš porą savaičių pirkau MG natūralios spalvos šilko kaip pridėtinį į balto švarko kombinaciją. Žiūrėjau, žiūrėjau nuvažiavus, nieko nemačiau. Tada pardavėja sako:

- pabandykit šitą.

- Kad ne baltas.

Bet kai pabandžiau, tiko puikiai. Kažkada bus švarkas.

Labai sunkios dienos kur nors išsijudinti. Net tingėti tingiu.

Atsakyti

Štai šis konkrečiai mane vilioja :rolleyes: 

https://madosgarazas...100-silkas.html

Atsakyti

Mes šiandien jau 100 proc supratom, kad reikia atsisveikinti su katuku :(. Liūdesys ir tuštuma, sunku net įsivaizduoti, kiek širdies buvo užėmęs ir kokia namų vienijanti dūšelė buvo...Ramiau tik, kad nebesikankina... Jau ryte atsijėlus išsigandau, kai niekur neberadau - paskui aptikom tik pakėlę čiužinį - gulėjo po manim. Sunkiai jau rado tinkamą vietą ir pozą. Visą mėnesį kankinęs rūpestis išsisprendė, tik kad netapo kol kas lengviau...

Atsakyti