Restar, kokį sunkų sprendimą priėmėt. Šitas momentas, turbūt, ir yra sunkiausias gyvūnų augintojams.
Tikrai sunkus sprendimas, bet gyvūnas kenčia, jam bus lengviau
Restar...
Jam dabar neskauda.
Apkabinu.
Per kur iš užsienio perkate knygas, kai užsidarė Amazono knygynas? Užmačiau vieną mezgimo knygą, bet 16 eurų mokėt už siuntimą iš UK gaila.
Iš UK dar ir PVM prisidės ar muitas. Kai Viliui siunčiau programavimui knygą vietoj 70 pinigų gavosi apie 100.
O tai amazon.de užsidarė ar nėra? Aš iš ten siunčiuosi ką reikia, ir knygas. Aišku, nebūtinai pigiai bus siuntimas. Beje, kokios nori?
Amazon.de aš siunčiau kažkokią dizaino knygą pernai. UK gamybos. Tai siuntimo kažkaip netaikė, arba taikė labai mažai. Nes gavosi net pigiau nei iš oficialaus puslapio.
norėjau savo kažkada mėgtą bookdepository.com parekomenduoti, bet patikrinau,kad jis jau nebeveikia...
Bookdepository buvo gėris, bet seniai užsidarė .
Amazon.de kaip ir netikrinau. Tik com. O bookdepository nebuvo amazon knygynas? Kažkodėl man buvo susišvietus tokia priklausomybė.
Noriu Reversible Knitting by Cecelia Campochiaro
Nesiunčia į LT, nebent per kokio kitos šalies adresą su persiuntimu.
O aš taip užsimaniau nertos vąšeliu bliuskelės vasarai. O gal to kabliavimo proceso labiau. Kad ėmiau ir užsisakiau Drops Belle siūlų, išsirinkau kelis variantus, kol atkeliaus siūlai pamedituosiu,išsirinksiu