Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, kokį sunkų sprendimą priėmėt. Šitas momentas, turbūt, ir yra sunkiausias gyvūnų augintojams.

Atsakyti

Tikrai :4u:  sunkus  sprendimas, bet gyvūnas kenčia, jam bus lengviau

Atsakyti

Restar...

Jam dabar neskauda.

Apkabinu. 

Atsakyti

Per kur iš užsienio perkate knygas, kai užsidarė Amazono knygynas? Užmačiau vieną mezgimo knygą, bet 16 eurų mokėt už siuntimą iš UK gaila.

Atsakyti

Iš UK dar ir PVM prisidės ar muitas. Kai Viliui siunčiau programavimui knygą vietoj 70 pinigų gavosi apie 100.

Atsakyti

O tai amazon.de užsidarė ar nėra? Aš iš ten siunčiuosi ką reikia, ir knygas. Aišku, nebūtinai pigiai bus siuntimas. Beje, kokios nori?

Atsakyti

Amazon.de aš siunčiau kažkokią dizaino knygą pernai. UK gamybos. Tai siuntimo kažkaip netaikė, arba taikė labai mažai. Nes gavosi net pigiau nei iš oficialaus puslapio.

Atsakyti

norėjau savo kažkada mėgtą bookdepository.com parekomenduoti, bet patikrinau,kad jis jau nebeveikia...

Atsakyti

Bookdepository buvo gėris, bet seniai užsidarė :(.

Atsakyti

Amazon.de kaip ir netikrinau. Tik com. O bookdepository nebuvo amazon knygynas? Kažkodėl man buvo susišvietus tokia priklausomybė.

Noriu Reversible Knitting by Cecelia Campochiaro

Atsakyti

Nesiunčia į LT, nebent per kokio kitos šalies adresą su persiuntimu. 

Atsakyti

O aš taip užsimaniau nertos vąšeliu bliuskelės vasarai. O gal to kabliavimo proceso labiau. Kad ėmiau ir užsisakiau Drops Belle siūlų, išsirinkau kelis variantus, kol atkeliaus siūlai pamedituosiu,išsirinksiu :)

Atsakyti