Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Drops Belle turiu iš senų laikų :) gal kažkokia pelenų rožė lyg  :hmm: Planuose vis dar plaukioja bliuskė :D

Oras koks fainas šiandien  :wub: Buvau prie upės pasivaikščioti, bet ramunes  jau pražiopsojau... nebežydi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 26 birželio 2025 - 16:44

Drops Belle turiu iš senų laikų :) gal kažkokia pelenų rožė lyg  :hmm: Planuose vis dar plaukioja bliuskė :D

Oras koks fainas šiandien  :wub: Buvau prie upės pasivaikščioti, bet ramunes  jau pražiopsojau... nebežydi.

Ir pelenų rožės pirkau :D

Atsakyti

Belle man visai patiko megzti, o nerti ar nebus per storas siūlas? Aišku, žiūrint koks sumanymas.

Mezgu liemenę žiemai po biškį.

Aš irgi patyriau oro gerumą šiandien - prasiblaškymui pagaliau vėl nuvarėm pas šunis, radom savo drauges ir smagiai prasiėjom didžiuoju ratu. O ten kad žydi ir kvepia šeivamedžiai, kažkur liepos savo dvelksmą skleidžia, dar pievų įvairiausi žolynai žydi ir kvepia, tai buvo tikra terapija. Tik šunėms ne tiek daug laisvės, nes kur pavasarį "ganėmės", tai dabar tiek sužėlė, kad joms būtų virš galvos, per pievą ir prie upelio neprieisi jau, tai tik trijose vietose galėjo pasilakinti.

Šiandien vienas perlaikymas - istorijos vietoj 33 pasikėlė iki 39. Tai nors viena puiki žinia šią savaitę. Ryt perlaikinės matematiką. Daug vilčių nededu, nes ir taip turi neblogai, bet šansas yra pasikelti, tai ko nepasinaudoti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 26 birželio 2025 - 19:20

Aš - saulės žmogus. Šiandien vakarop irgi prie upės vaikščiojau. Ramunes žydinčias prie balto tilto dar mačiau. Ir liepų aromatą uodžiau. Labai graži diena.

Atsakyti

Sveikos, gal būtų norinčių / galinčių šiandien po darbų Vilniuj sriubos sustikt? 

Atsakyti

Niuma, aš sunkiai. Suvirto ant galvios šiek tiek reikalų.

Anytai vakar įstatė stentą, gal šiandien paimsiu. 

Ir dar kažkaip reik įterpt naujos auto pasiėmimą :rolleyes: 

Ir dar kaip ir darbo diena.

Net neapsisprendžiu, koks čia dryžis, net pamiršau, kad užvakar dantį išrovė :D 

Atsakyti

Katuk, tu kaip visad - reikaluose. Laikykis.

Aš dar tiksliai nežinau, kada būsiu,bet gal link 4-5 val. 

Jei ką, brūkštelkit msn. Aš šią savaitę atostogauju.... tai jau darbo pasiilgau, nes ramiau būna 😅 dabar - ryte išeinam,vakare grįžtam ir nieko nespėjam 🫣

Bet - vaikai jau įstojo į naujas gimnazijas - eisiu dabar ryte rašyt prašymus, kad iš senų išbrauktų. Emilis tik šįmet nepakliuvo, ten kur norėjau, vietų nebuvo dvejose ginazijose. Teks pavežiot metus. O paskui jau pagal brolį turės pirmumą stojant. 

Atsakyti

Niuma, bais viliojantis pasiūlymas, bet šiandien po darbų planavau susitikti su kita kauniete, mano gera drauge ir kambarioke, kuri atvažiavo atidirbti vienos privalomos dienos į Vilnių. 

O ko tu Vilniuje? Ieškai dalykų namams? Vaikai sustojo arčiau naujų namų? 

Atsakyti

Grindis parsivežt 🤐

Plyteles iš Klaipėdos vežiau.dalį grindų- iš Vilniaus. Kaune neužteko. O didieji centrai net tarp miestų nevežioja prekių 🤐🤐🤐 arba kaina nenormali. 

Atsakyti

Laba diena, 

Vėl lietuviškos avsaros diena  :wub: man patinka, visai šilta  :wub: biškį pakrapnojo ryte.

Restar, nu super perlaikymas! Girdėjau, kad lengvas buvo, visi labai gerus balus gavo. O va biologijos tai perlaikymas buvo žiaurus  :oh:  :lol: Rusnės draugė, kuri manė, kad tikrai gerai moka ir norėjo vietoj 38 gaut 40, gavo 27  :oh: Sakė buvo daug tokių klausimų, kur pirmąkart gyvenime matė.

Žiūrėsim, kaip bus su kitais. Maniškė anglų perlaiko, matematikos tiks, nors didysis brolis davė velnių, kad neperlaiko :D

Mano šiandieninis vakaras irgi suplanuotas, varau su draugėm susitikt ir irgi viena iš Kauno :D

Atsakyti

Girdėjau, kad biologijos buvo sunkus ir mažai kas pasigerino. Tai gerai, kad maniškė ir nespėjo užsirašyt persilaikymui. Turint omeny, kad ir laikyt nebenorėjo... Grįžusi po visų klajonių ir neberadusi katuko dabar visiškai nebekalba, niekur neina, smigusi į liūdesį. Sakė, kad draugės jau trečią kartą kažkur kviečia, o ji nenori nei kur eiti, nei kalbėtis...

Matematiką maniškis irgi pasigerino 4 balais, tai 35 mus džiugina.  Sakė, kad buvo labiau subalansuoti uždaviniai - nebuvo nei labai lengvų, nei labai sunkių, tikėjosi, kad bus blogiau, kokie 29, bet išėjo geriau. 

Katuko reikaliukai tokie vis neeiliniai, bet bent 1 - nauja mašina - tai tikrai smagus  :4u: . O anytą pasiimsi pas save palaikyti, ar namo veši?

Perskaičius apie dryžius prisiminiau neseniai vykusį pokalbį šeimoje. Jaunuolis klausia, kaip mes reaguotume, jeigu mūsų anūkai būtų pusiau balti, pusiau juodi. Vyras ir suskėlė bajerį: "Dryžuoti? Tai zebriukai" :). Mėgėjas mus visaip provokuot - kalbos nusitęsė iki to, o jei anūkai lietuvių kalbos nemokės ir pan. Tai gavo aiškiai išreikštą tėvų poziciją - spalva tai dzin, bet kalba tai be kalbų, jeigu tėvas lietuvis.

Atsakyti

Manau, kad šeimoj labiau nuo mamos priklauso, kokia kalba vaikas kalba, jei jau šeima tarptautinė.

Turiu draugę, kuri gyvena Brėmene ištekėjus už rumuno. Tai dukra kalba angliškai ir lietuviškai, žinoma ir vokiškai. Angliškai, nes jie tarpusavy taip kalba. Va rumunų, tai jei nebent pas senelius paliktų metams :D

Aš irgi bet kokiu atveju norėčiau, kad anūkai kalbėtų lietuviškai  :new_russian: dėl to net tarptautinius anūkus pasiaukočiau pasilikt visiems metams  :lol:  :lol: 

Na ir šiaip norėčiau, kad antros pusės būtų lietuviai  :lol: Lyg kas nors mano pageidavimų klausytų  :oh:  :lol: 

Bet šiaip diskutavom su londoniečiu vaikų pusbroliu, tai jis sakė, kad norėtų žmonos lietuvės, bet iš UK :D  nes vis tik yra skirtumai ir tas kai kurių dalykų skirtingas matymas jam labai jaučiasi, kiek jau jis čia tų draugysčių bandęs turėti. 

Tai matysim, kaip čia bus su tuo jaunimu  :rolleyes: Kad tik būtų tų anūkų iš vis  :wub:​ 

Atsakyti