Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O jeigu aš nenoriu anūkų, tai čia labai blogai? :D 

Kol kas antros pusės dukrų-LT. O.iki anūkų dar palauksim su prognozėm :D  kalbos norėčiau irgi LT.

Anytą jau pasiėmiau, viskas ok. Tik uošviui irgi reikalai, tai vakar išvažiavo namo, bet lyg planuoja atvažiuot šiandien pasiimt. Nors siūliausi ir parvešt. Bet įdomesnis reikalas, kad anyta nenori namo važiuot :lol:  tai dar nežinau, kuo čia baigsis.

Auto dar nepaėmiau, nes ten vadybininkas toks irgi pagerintas- negali normaliai pasakyt, kada jau galiu atvažiuot. Net nežinau, ar užregistravo. Ir dar jam pas dantistą reik :lol: tai kol kas kvėpuoju. Ir matyt mano vartojamas magnis ir ashvaganda palaiko tą mano kvėpavimą tolygų :D​ 

Atsakyti

Tai, katuk, anūkų ir aš kol kas dar nenoriu :D Tiesiog ateitį va kažkaip taip pageidaučiau matyt :D

Atsakyti

Padarė kardiogramą ir paėmė kraują prieš kelias dienas. Pirmą kartą, kad mėlynės po kaire krūtim ir ant rankos. Ar čia medikės netikusios ar jau aš?🤦‍♀️

Atsakyti

Aš irgi dar nesvajoju apie anūkus, gal ir nesvajosiu, dar nežinau, bet  iš 4 vaikų yra tikimybė, kad bus nors 1 anūkas :).

Atsakyti

Limit, kur sakei ramunės nebežydi?? Atvažiuok - mano kieme gali vainikus pint 😂😂

Priedas  Messenger_creation_8867282C-48C0-422A-83CE-613DEF63F7DB.jpeg   289,99KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Messenger_creation_CF428696-A4CC-4871-954D-5961F27B5657.jpeg   225,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O jeigu aš nenoriu anūkų, tai čia labai blogai? :D

Čia, kaip ir pati supranti, nuo mūsų norų niekas nepriklausys :D 

Nes gal po 10 metų pasirodys, kad jau pati nori, o jaunimas gal vis tiek nenorės :D 

Bet kuriuo atveju mums tiesiog liks susitaikyt su faktu. O kuo mažiau mūsų planų ir vizijų, tuo mažiau nusivylimų, tuo geresni santykiai.

Kažkaip taip galvoju. Iš visokių asmeninių patirčių ir artimų pavyzdžių. 

Eilinė įtemta ir pilna lakstymų diena. Tik.džiaugiuos, kiek visko spėjom pasidaryt per šią savaitę. Nors po tokių 'atostogų' noriu poros savaičių realių atostogų. 

Atsakyti

Turbo bitelė Niuma  :wub: . Ir labai gražiai parašei. Aš pati dar nebuvau susiformulavusi, tai pasistengsiu įsisąmoninti labiau. Kad pačiai būtų ramiau :).

Atsakyti

Vadinasi norėjau pagaliau išsimiegot.

O Emiliui kažkodėl 'visą naktį nesimiegojo'...

Ir kai vėėėl atėjo pusę šešių ryto, kad negali užmigt,  tai paguldžiau į savo lovą, išgėriau kavos ir jau pusę valandos savo ramunes raunu. Viena. Tyla. Tik paukščiai pypauja :) 

Atsakyti

Niuma - jau naujuose namuose miegi?

O kad vaikas negali użmigt - neramu, kas jį kamuoja, jeigu ne ekrano padauginęs prieš miegą.

Atsakyti

Oj ne ne. Iki naujų namų lovos dar toli :) bet šią vasarą :) dar nei katilo, nei vandens ten nėra.

Klijuoja plyteles, santechnikas ateinančią savaitę sutvarkys, kas likę. Paskui elektrikas. Grindys.

Renkamės baldus, visą buitinę techniką iš nzujo. Medžioju akcijas ir kas ką išsimokėtinai be pabrangimų duoda :)

Vakar oficialiai pardavėm butą, tai dabar benamiai 🤣

Atsakyti

Geras knygų šaltinis: libristo.eu. Rekomenduoju, naudojuosi.

Atsakyti

Šilinge! Ko dar paklaust, kad daugiau partizanių sugrįžtu? :)

Ir reik pasisakyt. Šiandien išvedžiau save į Akropolį, nes užsakytus džinsus reikėjo pasiimti. Buvo per maži per liemenį, bet už tai dvi sukneles nusipirkau. Bet pasisakyti ne apie tai. Šokiravo gausa be kultūros ir storom lūpom rusakalbių. Stebėjau vieną situaciją, kai pardavėja šnekėjo angliškai, o pirkėja rusiškai. Susilaikiau nepasisakiusi, bet jei atvažiavai į šalį gyventi, tai malonėk bent labas ir visogero išmokti tos šalies kalba.

Atsakyti