Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Iš rusakalbių- aferistų temos. Jau nekalbu apie skambučių kiekius apie investavimo siūlymus, tai man dabar vis skambina iš latviško numerio su ta pačia dainele rusiškai  verkdama- mane mašina nutrenkė, aš ligoninėj... tada aš lietuviškai pradedu klausinėt, ko ji po ta mašina lindo :) greitai pokalbis bsigiasi. 

Atsakyti

Niuma-o dukra, draugė, mama ar kuo prisistato? :D 

Bet kiek žmonių užkimba ant tokių skambučių...

Apie rusakalbes storalūpes. Storos lūpos ir tarp kitakalbių, net ir tautakalbių dabar madoj.

Apie kalbos mokėjimą. Mes nežinom, kokia to žmogaus istorija. O kalba yra tik kalba, nereikėtų su tauta sieti.

Beje, ir aš angliškai nemoku, tai kokia kalba turėčiau kalbėti kur nors kitoj šaly? Na, galima nevažiuot ten, ką sėkmingai ir praktikuoju :B apie mokymąsi galit nemoralizuot. Vien mokymasis be praktikos dar negarantuoja sklandaus kalbėjimo.

Bet tai nereiškia, kad aš pateisinu, pritariu ir pan. Tiesiog nesuku sau galvos dėl kitų. Jei tiesiogiai manęs neliečia :D 

Auto kieme. Kažkokia svetima, nesuprantu dar, kad mano :B  o jau ryžžžki kokia :D 

Anyta išvažiavo namo, viskas jai gerai. Netgi labai gerai, nes pasirodo viena arterija, vena ar kažkas ten, buvo užsikišus 90 procentų. Tai laiku įstatytas stentas turėtų visai neblogai pagerinti gyvenimą.

Kas dar įdomaus? 

Ilgai grojantis mezginys artėja prie pabaigos. Surinktos akys kaklui. Toliau turiu pora idėjų: polo palaidinė ir pošiltis kardiganas/užmestukas vėsiems rytams. Polo turiu kažkokių ala virvelės jūros bangos spalvos arba oranžinius lino/medvilnės. O užmestukui jei kandys nesuėdė, tokių papūstų merino beveik camel spalvos.  

Tai va taip netikėtai ir idėjų, ir siūlų atsirado :D​ 

Atsakyti

Katukai, va ir įdomiausia, kad net nesivargina prisistatyt :)

Pradėjau naują bliuzelę šią savaitę. Emilis iš trijų receptų išrinko. Tą, kurią buvau pati išsirinkus išvadino bobutiška 😂😂

Atsakyti

Katuk, aš net kai keliauju, labas ir visogeru išmokstu tos šalies kalba pasakyti. Ir parduotuvėje priėjusi prie pardavėjos nesakau labas lietuviškai. O rusakalbius sieju ne su tauta, o su kultūra. Na ir storalūpių lietuvaičių nesutinku. Blin, turbūt, per mažai į Akropolį einu.

Atsakyti

🤣🤣 Jurgitak, norėjau klaust- kada buvai Akropoly??? Aš kai Kaune šalio jo dirbu tai dažnai pagalvoju: , o mama sakė, kad raganų nebūna'.....

Taip iš savęs išsidirbinėt dar reikia sugebėt. Ir su plastinėm, ir su visa spalvų palete ant veido.

Nors - paskutiniu metu  tas gražooolas atsveria fainas jaunimas 🥰

Atsakyti

Šiemet dar nebuvau Akropolyje. Daug ko man nesuprast, tai geriau nematyt ir nesipiktint.

Sukčiai vis Telia vardu bando mane apsukt. Kalbu tik lietuviškai. Nėra apie ką kalbėtis skirtingom kalbom :).

Pirmąsyk šiemet apsirengiau kaprius. Tipo, vasara. Ir basutes trečią kartą :). Tai atvažiavus į sodą visgi šokau į ilgas kelnes, megztinį, o basom kojom pasėdėjus su grybais - dabar jau su vilnonėm kojinėm. Nakvosim pirmąsyk šiemet. Nebuvo nei laiko, nei oro tinkamo iki šiol. Nei noro didelio. Norisi būti su dideliais vaikais ir patogumais. Bet kiemo remonto darbai baigia iš proto išvaryt. Nežinau, kuo nusipelnė mūsų kiemas, bet bus tobulai sutvarkytas. Jau 2 sav neįmanoma kieme mašinos pasistatyt ir nuo 7 ryto linksmina plytelių pjovimas, daužymas ir pan iš visų buto pusių.  Ir šiandien! Kartais net tenka spręsti rebusą, kaip išeiti iš namų ar pareiti. Deja, kai prie mūsų sutvarkys, tai dar nepagerės situacija, nes panašu, kad visą keliuką ir šaligatvius nuo pat įvažiavimo tvarkys.... Reikia dingt iš namų kuriam laikui tausojant nervus. Kol kas tikslaus plano neturim, bet išeinu 3 sav atostogų.

Atsakyti

Restar, ar daug grybų miške?

Atsakyti

Vyro brolis sakė, kad daug. Keli baravykai ir beveik kibiras voveruškų. Jau ne visas ima, kaip pradžioje:). Mes jau trečia savaitė valgom, neįdomu:).

Atsakyti

Prie ko čia tas Akropolis?

Važiavau į Kauną traukiniu. Pusę kelio klausiausi vienos moteriškės pokalbio telefonu. Telefonas buvo laikomas prieš save, girdima ir pašnekovė. Sužinojau, ką veikia, veiks ir kokios bėdos kamuoja abi :D  bet! Įdomiausias momentas-ta keleivė buvo apie 60 metų, su blakstienom-vėduoklėm ir pripūstom lūpytėm :D 

Beje, dar viena mišelininėm lūpom yra pardavėja Kalvarijų turguj

Nežinau, kokiam jūs ten burbule gyvenat :D  žmonės yra aplinkui. Visokie.

Atsakyti

Katukai, Akropolis - vietoj podiumo. Ateina save parodyt :D susitikimų vieta.  

Atsakyti

Tai jo, labas visoms, vakar įšokau net nepasisveikinusi...

Žinokit taip su tuo partizanavimu ir išeina, kai antri .etai nemezgu. Na gerai, šią žiemą pradėjau megztinį ir musipirkau siūlus vasariniam megztiniui, tai gal net va per atostogas ką ir pamegzti pavyks. O šiaip iš už krūmų partizaniškai stebiu, daugmaž pulsas aiškus temoj. 

Atsakyti

Tai ką, Šilinge, tuose krūmuose veiki, kad nemezgi? :). Augalai ar kokios kitos aistros? Smagu, kad bent kiek išlindai.

Aš negaliu išlipti iš lovos. Taip gerai buvo atsibusti tyloje, o dabar drybsoti - vyras pusryčius daro ir aš nieko neprivalau. Namie atsikėlus - tai tą, tai aną, tai trečią, o čia nekeliu sau jokių reikalavimų ir nejaučiu pareigų :).

Atsakyti