Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar-mano kolegė į panašią kelionę šeštadienį išvažiavo :mirksiukas: 

Šilinge-myli šunį?? Turit naują, šviežią? :D

Atsakyti

aa, nu gal cista jai. tiesiog visą pilvą skaudėjo. Pirmą savaitę tai ir nuskausminamus gėrė. O paskui jau tiesiog save labiau pasaugojo.

o. Mano vaikis nuo rytoj pradeda naujoj vietoj dirbt. Šaldytuve. Na, bus matyt, kaip seksis ir kiek ilgai. Kalbinu pusę etato eit, bet vasarą nuo viso pradės. Bus matyt po pirmo mėnesio ką kalbės. 

Atsakyti

Katuk - geras :). Orai neprognozuojami, bet svarbu - ne pietų karščiai. Čia mūsų mažosios pageidavimas. Man irgi tinka.

Niuma - tai va, man visai nieko neskaudėjo. Matyt, gerokai paprastesnė operacija. Nors klausė dėl biuletenio, bet man nereikėjo.

Kai jau laikas atsisveikinti su sodu - milijonas reikalų, eičiau ir visur kapstyčiausi :).

Atsakyti

Matėt ketvirtadienio orų prognozę?

Atsakyti

Laba diena,

Pagaliau vėl prisijungiau, atkasiau slaptažodį :D

Šilinge, faina, kad išlindai  :4u: 

Restar, mano sesė kaip tik pusantros savaitės aplink Estiją atostogavo. Nelabai su oru pasisikė, bet jie buvo pagriebę gerą pasiūlymą kruizui į Stokholmą, tai labai fainai visas tas plaukimas atrodė. Taline jachtoj nakvojo, vieną naktį neblogai supo  :rolleyes:  :D

Šią savaitę reikia karščiams nusiteikti :D

Aš irgi paatostogausiu biškį ilgiau, tikiuosi :) Šiandien padaviau prašymą išeit iš darbo. Tai planuoju pasibaigt likusius projektus netempiant į naktį, sulaukt vaiko užsieninio, užsiregistruot užimtumo tarnyboj ir išvažiuot į kaimą :wub:  :D

Apie užsieniečius irgi turėjom keistos patirties.

Rimi Š mieste atidaryta nauja kirpykla. Priimtas berniukas indas, kuris kalba hindi ir angliškai kažkaip :rolleyes: Patirties kirpimo, toks vaizdas, kad nelabai. Brolis studijuoja ir jį pasikvietė. Sako, kad ir pats studijuoja madą :rolleyes: Gretima kirpėjau rusė, gal ukrainietė, nesuprasi, lyg ir moka lietuviškai. Ji atėjo vėliau, tuo metu berniukas buvo vienas :unsure:  Mokėjimai tik grynais.

Tai biškį keistokai susirodė  :rolleyes:  Paskui pasigooglinom, tai apart Jurgitos, visų kitų vardai labai užsieniniai  :hmm: 

Apie Akropolio podiumą - šimtą metų nebuvau, bet turbūt nėr baisiau ir čia šiaip aplink ofisą matyt ančiukines lūpas, nes gi Revu klinika šalia ir tas šluotines blakstienas... :blink:  :blink:  :oh: Tos blakstienos man dar dar, baisiausias ir didžiausią skaičių vienoj vietoj tai mačiau skrydžiuose Dublinas - Londonas, bet tos lūpos...... nu tikrai total košmar, kaip būna baisiai padarytos.... :bijau2:  :bijau2:​ 

Atsakyti

Restar, mano mokslai tai tokie iš įdomesnių / keistesnių. Dabar Transformational Tarot Coaching  :rolleyes: Neklauskit, kam man to reikia, bet patinka.

Katuk, Šo pas mus gyvena jau dveji metai neseniai suėjo. Bet nu tokia kūdikis, reikalaujanti dėmesio, kai esam namuose, prilipusi visur kartu. Ir siūlų kamuolį laiko konkurentu  :B​ 

Atsakyti

Limit -  o kada naujam darbe pradedi? Pasidarei tarpą, kad turėtum atostogas?

Aš lūpas ir nosis pradėjau pastebėti Stambule, kai mano bendrakeleivė ėmė prikišamai rodyt tas, anot jos, bičių sugeltas lūpas. Ir su pleistrais ant nosies nemažai būta, aš galvojau, kad bėda žmonėms, o čia, pasirodo, gražinimosi "aukos" :).

Dabar jau atmatyt nebegaliu.

Šilinge- nu pavarai! Svarbu tau įdomu ir tu supranti, aš tai neapsimesiu, kad man aišku, kas tai :). Bet vaikai suaugę, ko neužsiimt tuo, ko norisi. Aš nežinau, ko norėt, tai banaliai mezgu :).

Mes tik savaitės gale išvaziuosim, karščius patirsim čia, o toliau nesidomėjau dar.

Atsakyti

Po šitų diskusijų apie grožio aukas suvokiau, kad dirbu šia prasme labai sveikoje aplinkoje. Na, nebent blakstutės kokios. Bet nedažnai. O grooooožio pasižiūriu Grigiškėse užsukus į parduotuvę  :wacko:​ 

Atsakyti

Šiaip yra ir labai natūraliai kas padaro tas blakstienas. Visai išeitis moterims/merginoms. kurių retos trumpos ir nori pasigražinti. Tik šitie variantai tubūt gatvėje nematomi :D 

Bet tai bliamba, ta grožio pramonė kai pagalvoji...... :wacko:  :wacko: 

Atsakyti

Limit, sveikinu su sprendimu, nes, kaip suprantu ir atsimenu, nemažai nervukų tau šitas darbas paėdė. 

Atsakyti

Limit, su atostogom!

Aš nesuprantu, kas gražaus tose storose lūpose? Ar čia jų vyrai reikalauja?

Atsakyti

Aš galvoju, kad ne vyrai.

O kiekvienas savaip iš proto eina :) 

Atsakyti