Tai patterne matau, kad storas, o taviškio nepamenu. Iš Dtops Belle megzčiau turbūt, bet rankos apie save primena, tai ne...
Restar, pailsinsi rankas su Čiurlionio stora mohera Aš jau prisisakiau Drops brushed silk alpaca. Dar šio bei to spintoj radau.
Oi, baisu man ta stora mohera . Gal ką sufalvosiu, kad ne taip storai megzt. Iš kelių gijų šitos alpakos planuoji? Ir virbalus turi tokius ar irgi pirkai? Aš su kuolais nemokėsiu....
Pirkau 8 mm virbalus, tokių irklų neturiu pas save ir mezgus nesu. Siūlą reikėtų keturgubą dėt. O jau kaip sunku spalvas susigalvoti ir dar įsivaizduot, kiek kurios reikės
Aha, su spalvom man irgi sunku. Nesuprantu, koks skaičius jų ten tam veidui. Ar pats improvizuoji? Norėčiau išsisukt su turimom, bet matyt teks kažko papirkt nugarai ir rankovėm.
Virbalų turiu kažkokių. Senais laikais pas kiniečius rinkinių papirkus tokių nenormalių. Ir kepurę lyg mezgiau storą, tai turiu ir kažkokius trumpus addi
Beje, turiu mintį DI paprašyt turimas spalvas padėliot smalsu jo fantazija
Limit, sveikinu. Pa ga liau pailsėsi ir naujas darbas atsiras, viskas bus gerai
apie tą Čiurlionį pasižiūrinėjau ir aš, ten megzt jo galvą ant megztuko priekio ar jo kokį paveikslą bandyt atkurti?
aš vakarais mezgu, net dūmai iš Drops Belle rūksta. Ir mezgimo mašina tarnauja lygiam tankiam mezgimui
Šiandien mes su Brigantina darbe, tai su visais pasidžiaugė,dabar miega po stalu
Galva ant priekio.
Tai vat ir nesuprantu, kiek spalvų ar atspalvių reik tam veidui ieškot.
Labos
Limit, sveikinimai su permainom! Gero poilsio ir gražaus naujo etapo.
Šilinge, smagu matyt pargrįžusią. Mokslai įdomūs. Aš kažkada galvojau visai faina būtų nupiešti Taro kortas, bet kai jų šitiek visokiausių yra, numečiau idėją.
Niumos išsirinktas megztukas gražus, išsisaugojau į savo lobynus.
Čiurlionio mezginių lauksiu. Aš su spalvotu mezgimu susipykus (turbūt tiksliau pasakius - dar neišmokus), tai tik pamatyt bus įdomu.
Sektiškai irgi ranką nuo mezgimo skauda. Vasarinę suknelę mezgu. Numezgus iki kelių sugalvojau, kad noriu ilgos iki žemės, tai jau ties padalkom ir kažkaip tas svoris plaštakas tempia. Bet jau nedaug liko. Neaišku, kiek ant patįsimo palikt. Kad nereiktų išskalbus paskui ardyt.
Oho, Lietuti, kaip įspūdingai tu čia užsiėmei
Bus labai įdomu pamatyti
Dar ką prisiminiau, su katuku lyg kalbėjau Kur rekomenduotumėte Vilniuj kreiptis dėl implanto?
Ai aha,
Nieko slapto, aš dėjausi paskutinį čia: becharaclinic.lt
Bet kiek girdėjau, kainos yr pakilę kažkiek nuo to laiko. Man su ištraukimu sukainavo 1.5 t.
Esu dar dėjus pas tokį "garažinį" Praną Černiauską. Dirbo Fabuose bute vienas pats. Predenta berods vadinas, dabar lyg Baltrušaičio g. Tai pas jį su priauginimu kaulo sukainavo 1.3 t.
Priekaištų neturiu nei vienam, ta pirma klinika aišku, kad graži visa, prabangi tokia ir daktariukas libanietis be priekaištų kalbantis lietuviškai ir servisas aukšto lygio. O Pranas tai vienas pats, net ir sąskaitas išrašinėdavo.
Lietuti,, iš kokių siūlų mezgi? Su tuo tįsimu, tai man būtų baisu. Iš Ingridushkos buvau gavusi nertą suknelę. Tai dienos pabaigoje gerokai nutįsdavo. Bus įdomu pamatyti tavo rezultatą. O Čiurlionio megztinius galėsi pamatyti, aišku, ir soc tinkluose ir yra planas su jais rugsėjį važiuoti mezgėjoms į Čiurlionio muziejų - tai galėtume Kaune susitikti! Man tos visokios atrakcijos įneša daug šviežumo, naujų pažinčių, išmokimų, tai neriu . Ne į visas, aišku, tiek nespėju, kiek kas prigalvoja. Gintarė pakomentavo, kad galėtų schemą mažesniems virbalams paruošti, būtų kaip tik man, nerealiai, jeigu pasistengs
. Nes aš tokio storo net nenoriu .megztinio. Kadangi tik po kelionės pradėsiu megzt, tai nenoriu išraust visų kampų dabar, kad siūlus susidėliočiau, nes vus tiek nepradėsiu. Daugmaž žinau, ką turiu, gali visai užtekti, nebent kokios spalvos trūktų. Aš dar "žolytės" siūlų turiu, tai gal ir tie tiks, manau
Restar- manau, kad storesni siūlai=greitesnis rezultatas. O kad bus kasdien nešiojamas, tai labai abejoju, bent jau pas mane. Tai tas storulis labai toks teisingas ir demonstracijai, ir metų laikui, kada būtų finalas.