Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Atsilikau, prikalbėjot, nei kaip čia dabar reflektuoti :D Ai pradėsiu niknuo sveikinimų :D 

Limit labai sveikinu pagaliau pasiryžus mesti stresinį darbą :4u: Seniai reikėjo. Kaip suprantu išėjai į niekur, tai naudokis proga ir pailsėk :wub: 

Katuką sveikinu su nauju auto :4u: 

Niumą su vis realesniu tampančiu namu :wub: Ruoškis daugiau grindų plaut :D 

Restar su atostogom :4u: Ale gal nnepradybsok visų :D Estija faina. Saarema saloje labai fainas kempingas/namukai yra prie Kuresarės. 

Šilingę su mokslais :4u: Nors irgi nesupratau, ką tu čia mokaisi :B Gal pagal kokią persikvalifikavimo programą?

Man liko trys savaitės iki atostogų. Per tą laiką turiu susirasti naują darbuotoją :B Kuuuuuurrrrr :B O šiaip liepa labai aktyvi nusimato. Du koncertai, kelionė, vestuvės, gimtadienis, vestuvių metinės. 

Baigiau dryžuotą bliuzelę. Liko 100 galiukų sukaišiot :B Noriu dar kokios vasarinės, mintyse gal net modelis yra ir siūlus turiu. Bet baisiai sunku man visokias medvilnes megzt... Gal visgi ko nors žieminio reikės imtis. Brolienė išsikaulijo mano Agnete cardigan :B Teks sau kitą megztis. O dar Vinčio pievelės mohera eilėje laukia.

Atsakyti

Oho, tikrai aktyvi liepa pas Liniuką nusimato! Na, šiaip paėmus, tai irgi 2 gimtadieniai, bet šeimoj, tai nežinau, ar ką darysiu, jei labai tingėsiu, galiu ir tortų neiškept. 

Namukas jau užsakytas mums įkandama kaina ir žmonių skaičiumi kažkur kitur. 3-ijų kambarių, be interneto:). 

Mezgu liemenę vilnonę, bet vargsta rankos su 4,5 virbalais. Jaučiu, vasarinio siūlo dabar nepamegzčiau. Reikia kažką kelionei sugalvot pasiimt. 

Jeigu kas norėtų jungtis lrie Čiurlionio megztinio - eikit į Daumante_st profilį Instagram. Aš jau drebu, kaip nemoku spalvų derint ir nežinau, ar kas man išeis, bet vis tiek bandysiu. Tik iki kelionės nieko nespėsiu, grįžus ramiai susidėliosiu siūlus ir mintis, bus mezgama grupėje, tai gal bus nuo ko nusižiūrėt gerų idėjų, kol pati pradėsiu. 

Atsakyti

Akimirkos impulso pagauta užsirašiau ir aš į Čiurlionį :B​ Dabar siūlų reikia...

Atsakyti

https://www.ravelry.com/patterns/library/lacey-loop-tee 

Panasu, kad nerodo nuorodos tai ravelry  isiveskit pattern lacey-loop-tee

pasirodau, kokį modelį Emilis man išrinko. Mezgu iš tų gelsvai melsvų nelygių siūlų, kur praeitą kartą pievutėj turėjau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 01 liepos 2025 - 08:44

Hm, aš visai norėčiau sunaudot moherą, bet visai nenoriu būt kokiom tai ribom apdėliota. Laiko ir panašiai.

Nu ir megztinis kažin ar būtų nešiojamas

Vasara ir moheros irgi ne itin

Bet visai kirba kažkoks kirminas....

Ką daryt? :D​ 

Atsakyti

Katuk, tai gal dukrai kuriai tokio reikėtų? Jaunimas mėgsta visokius tokius.

Rašykis :)​ 

Atsakyti

Niekas ten nieko neapribos :), nebus policijos. Beje, schema Ravelry jau kuris laikas yra nemokama, jeigu nesinori prie grupės jungtis. Aš kaip tik ten noriu pabūti, nežinau, ar ką nešiotino numegsiu. 9 nr virbalai tikrai ne man, kankynė, ne mezgimas. Viliuosi, gal kokia gudresnė mezgėja sugalvos kaip to išvengti. T.y. kaip pakeisti schemą, kad galima būtų megzti max 5 nr virbalais, kuriuos ir turiu didžiausius.

Niuma, neblogą modelį vaikas išrinko :). Kritęs man akin seniai, bet nenoriu iš vasarinio storo siūlo megzt dabar, saugau rankas.

Atsakyti

Paspaudžiau tą mygtuką :D 

o toliau reiks namie tikrint, kokių tų pūkuotukų turiu  likusių

Atsakyti

Gerai, turėsiu su kuo protingu konsultuotis :).

Atsakyti

Aš dar ir kaimynę prikalbinau. 

Atsakyti

Bet tai kaip faina turėt mezgančią kaimynę  :wub:

Mūsų liepa irgi visai pilna. Atvažiuoja vaikas, sesė bus vieną savaitgalį, koncertas, vestuvės irgi laukia, dar net nepradėta ieškot, kuo puoštis  :rolleyes:

Ir priminėt, gi irgi šiais metais vestuvių sukaktuvės tokios jau pažymėtinos :D

Ai, da papsakosiu, kaip mama prajuokino, kai paskambino pasveikinti su gimtadieniu :D  Ojej, sako, tau jau 50?? Negaliu patikėt.. Sako, tai kokio senumo aš esu??? :lol:  :lol:  Sunkiai tie skaičiai galvoj sueina  :lol:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 01 liepos 2025 - 12:17

Hm, nežiau, Restar, kiek storas. Aš 2,75 virbalu mezgu. O pločius - natūroj pasiderinsiu pagal save. Svarbu pečių linija ir raštą turiu. 

Atsakyti