Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Taigi aš suprantu viską :). Bet aš dar noriu ir kokio nors malonumo procese, o su nr 9 nieko nebus. Nebūtų ir greičio. Žodžiu, būsiu kitokia, jei pavyks :). Galvojau imti didžiausią dydį ir dar iš visų pusių lygaus mezgimo pridėt, bet gal neteka 

Atsakyti

Aš, kaip labai daug mezganti, parsisiunčiau raudonus virbalus iš Temu  :oh:  :lol:  :lol: Važiuoju po darbo pasiimti, pažiūrėsiu, kaip ten viskas atrodo :D

Ot suviliojo mane raudona  :lol:  Gal reik kokio raudono siūlo dabar dar pasiieškot  :ax: 

Tas Čiurlionis tai kirbina kažką, bet neturiu jokio storo siūlo, tai reiktų viską iš naujo susikomplektuoti  :rolleyes:  :essen:​ 

Atsakyti

Suknelės siūlas spalvotas pyragiukas - YarnArt Flowers, rodžiau man rodos kažkada.

9 nr megzt skamba kaip iš siaubako - totalūs šluotkočiai atrodo  :D Čiurlionis mažesnio nr teptukais tapė manau  :D 

Atsakyti

Katuk, nu kaip tu mano Praną garažiniu vadini :blink: Kad ne marmurinėj klinikoj dirba? Ar kad prastai dirba :hmm:​ Kaip tik ruošiuosi pas jį registruotis. 

Atsakyti

Sumezgiau pirmą kamuoliuką. Spalvos gražiai dėliojasi. Planuoju megzt nugarą ir priekį atskirai, kad būtų patesnės juostos.

Rankoves kažin ar darysiu. Arba kitokias. Nelabai patinka tokios plačios. Ir apačią keisiu. Trumpinsiu atnarą arba tiesiog tą patį raštą paliksiu. Va tiek minčių bemezgant. 

Atsakyti

Katuk, nu kaip tu mano Praną garažiniu vadini :blink: Kad ne marmurinėj klinikoj dirba? Ar kad prastai dirba :hmm:​ Kaip tik ruošiuosi pas jį registruotis. 

Labai gerai dirba!

Garažinis nes jo - ne marmurinė klinika. Čia kai servisiuką savo garaže atsidarai :D  bent jau tada tai nu gryn dviejų kambarių bute kabinetas. Dabar gal biškį atsinaujino. 

Bet darbui jokių priekaištų neturiu, viskas tvarkingai.

Atsakyti

Nu šiaip Prano klinika daba visai neblogai atrodo. Ir dirba nebe vienas ir sutvarkyta jauki graži. Nu gal ir ne marmurinė. Man kai buvo iškritęs tiltelis žiemą ten draugas rekomendavo. Bet priėmė paprasta odontologė.

Labos va

Užsimaniau ne kojinių. Tai pas mane palauk nėr. Vakar po darbo į mados garažą pridėtinio blizgio ir grįžus puoliau iš kart popy tee iš buretinip šilko su tuo blizgalu megzt

Atsakyti

Man prieškelioninis stresas....tiek visko reikia padaryt, o nieko nenoriu - nei daryt, nei keliaut. Mieliausiai išleisčiau visus iš namų, o pati likčiau saugiai ant sofos... Ant sofos miegodama ir tiek to triukšmo nuo 7 nebegirdėčiau... Nu kodėl aš tokia triznė  :oh: . Nieko nelaukiu iš kelionės, nebent to, kad grįžti jau galėsim į sutvarkytą kiemą. Bet iš to, kas jame vyksta ( dabar jau iškastos duobės aikštelėje), tai kažin kažin - kapitalinis remontas. Nesuprantam su kaimynais, iš kur tie garbės ( finansų) mūsų užkampiui.

Atsakyti

Restar, nebūk bambeklė :) Taigi viskas tik į gera, pakentėsit remontą ir bus gražus kiemas. 

Siūlai jau paštomate :rolleyes: 

Atsakyti

Aš verksnė :). Pakentėkit biškį :).Nėra ant ko bambėt, nebent vyras nusipelno, tai nors jums padejuoju. Nu jau tiek ašarų latakus prasivaliau per birželį , kad neatsimenu, kada tiek verkus ištisai. Tai nervai nestabilūs visiškai :).

Kraunam maudymkes - nėra mano apatinės dalies.... Niekur nerandu, kažin, ar tik po Kipro kelionės neišmečiau, nes bangos vis numaudavo. Bet tai neatsimenu  :oh: . Teko varyt pirkt, nors net nežinau, ar aš nors sykį į tą Baltiją norėsiu lįst.

Atsakyti

.Nėra ant ko bambėt, nebent vyras nusipelno, tai nors jums padejuoju. 

Vyro gyvenimo trukmė:

Gimė.

Pabuvo dėl visko kaltas.

Numirė.

:lol:  FB šiandien paskaičiau. 

Atsakyti

O kam, kažin, lengva? :)

Įdomu, ką apie moterį parašytų?

Skaitau Fb grupėje apie katinus (nes norėsiu rudenį naujo...)ir plaukai šiaušiasi - serga leukemijom, diabetais, astmom, alergijom, jau nekalbant apie inkstų ligas, yra jautrūs, dalis myža bet kur, šeimininkai ploja tūkstančius tyrimams ir...susitaiko... Visokie papildukai, tūlikai išsivalantys už kelis šimtus...Žodžiu, aš kažkokioj paralelinėj visatoj gyvenau, matyt, tiek visko nežinodama, nepatirdama ir, tiesą sakant, labai norėčiau išvengti max visų tų dalykų. Tik kaip ištraukti tą laimingą bilietą? Baisu...

Atsakyti