Vat Rusnė tai nepražus gyvenime
Sveikos. Nu ką kelis metus varvinau seilę išmėgint norėjau tai pagaliau dasikasiau iki drops belle siūlų
Saulės siūle akcija beje tai nebloga kaina
dar neskalbiau,nenešiojau,tai nežinau,koks tas siūlas, bet megzti tai man jis buvo malonus. siūlų miške čiut brangiau, bet daugiau spalvų
O geras. O aš ieškojau aną dieną siūlų miške ir nemačiau jų.
O kokio nr virbalais mezgei?
Siuloburtuose lyg geriausia kaina buvo. Patinka man Belle megzt ir nešiot.
2mm mezgiau tankiai, bet dabar kiauraraštį megsiu 3mm virbalais
Aš su 3,5 perdaug tankiai sumezgiau.
Aš tokį pat siūlo storį, bet kitą rūšį mezgu su 2,75, , bet dėl to, kad raštuotas. Lygiam imčiau 3.
Visos skirtingai mezgam. Qqte, tu tankiau mezgi, taip kaip Restar labiau. Pas tave gal nenučiuožtų akys nuo virbalo jį žemyn palenkus?
Primelavau . Viena bliuskė su 3,75 virbalais - normaliai tanki. Kita - su 3,25, nes tik tokius po ranka turėjau, kai pradėt reikėjo. Oi, per tanki. Imčiau vis tiek dabar, matyt, 3,5, nes truputį atlaisvėjo rankos. Tiksliau, labai vargstu, jei nutankinu, tai imu saugot save.
Išvažiavom iš salos ir susiaubėjo oras. Taip dar fainai pasivaikščiojom po pelkę ir zoo, o jau visas kelias į Taliną vien lietus ir nuo 21 iki 14 laipsnių krito...
Restar, pas mus visą diena 14 ir lietus. Bet žada savaitgalį atšilimą.
Mes vakar atbuvom koncertą stadione ir sėkmingai negavom nei lašo lietaus. Išsilijo kol sėdėjom po stogu, o kai ėjom į mašiną jau nebelijo. Bet tai kokio lietingumo vasara