vakar namuose atklausiau ir aš koncertą, su žaibais,griausmais,o jau kaip lijo... bet dabar kaip gaivu,drėgna
na ką, savaitgalis ant nosies, būsiu namie, pasitvarkysiu ir megsiu,megsiu
Dirbsiu dirbsiu, o po to gal ir pamegsiu
Blizgį baigiau, galiu pradėt Čiurlionį. Gavau iš kolegės dar visokių likučių, nu bet kažkaip vistiek nesidėlioja normaliai man spalvos. T.y. per daug skirtingų spalvų. Tai nežinau, pasidedu vis ir medituoju. O dar reik susisukt, pasimegzt mėginį.. .
Aš dar nepasiduodu bet greičio nerasta.
Lietus - atskira tema. Mano visas ūkis plaukia, apranga kasdien iššūkis, balta mašina nenuplaunama lauko baldai taip ir liks matyt nepanaudoti
plę, galėčiau bent megzt, bet ir tai nejuda. Tas vidutinis amžius, plę, kažkoks š...
sakot labai lietinga?
mūsų krašte tik purkšdavo, rimto lietaus taip kartą į dvi savaites, bet visada drėgna..Vakar tai jau palijo, palijo..
dėl trombocitų ..paskaičiau per vėlai, kaip tik ėjau priduot kraujo, būčiau paklaususi..
nžn kodėl turėtų neimt gimdžiusioms.. jie kaip tik labai greit atsistato.. niekur ir parašyta apie kontraindikaciją donoriavimui nerandu..
gal čia tiesiog kokiam padalinyje nenori imti? nes aš kažkada klausiau apie eritrocitų masę, kaip čia galima duoti, tai man mykė, numykė, nieko ir nepaaiškino, supratau tik , kad nelabai ima.
dėl darbų keitimo-pakaitaliojusi ir aš..dabar kiek apsimažinau, kad liktų bent kiek laiko gyvenimui..nes turėdau tik vieną laisvą dieną/sav kas antrą savaitę.. ir vis dėlto, kad nepatogu kažkam atsakyti..
užtat dabar ir man Belle prisireikė..
ir dabar labai noriu tokio viršaus, kaip Olaivos... ( gal schiamutęęę būtų galima?
)
siūlus jau turiu, ale po tiek nemezgimo nerandu 3,5 virbalų, 4 nr skystokai gaunasi mėginukas..
Laba diena,
Man tai visai patinka tas lietus, kai šilta. Ypač šiandien
Tokią keistą vaivorykštę šiandien matėm, tiesiog vos vos virš žolės gulinčią. Atrodė net, kad įvažiavom į ją
Savaitgalį tiesiog norėčiau nieko neveikti, bet draugė pakvietė baidarėm praplaukt Voke. Jos dukra užsieninė grįžo trumpam, tai bus faina susitikt. Žiūrėsim, kaip čia su orais bus
ir man lietus labai
aš, sakau, anam kažkuriam gyvenime buvau rupkė - sėdėjau prie drėgno akmens sau..
aš galiu eit per lietų be skėčio, varvančiais plaukais.. man rodos, visos poros traukia dulksną.. bet tą tokią šiltą dulksną, ne lapkričio lietų( tada jau rupkės miega po akmeniu )
Lietum ir aš nesiskundžiu, o ypač namie. Vaikystėje kaime laukdavau jo, nes galėdavau skaityt, megzt, kai jau mezgiau, rašyt dienoraštį ir pan per lietų, o kai giedra - milijonai darbų, neužsidarysi savo kamaroje viena...
Pasirodo, mes jau ryt grįšim, ne sekmadienį, vyras susipainiojo. Ir visai gerai, tik liūdna, kad namie nieks nebelauks...
Labos
Įdomu Restar kelionę sekti. Tokia jauki ir žavi tikrumu
Rusnei lengvo gijimo Labai skaudžiai susiskaitė.
Vasara vasaros vardo neverta Vaikštau šiltom pėdkelnėm ir vilnoniais megztiniais. Ateis sezonas, o visi jau bus nusibodę
Kas galėjo pamanyt, kad po pavasario iškart ruduo ateis…
To Drops Belle jau ir mano drakiui reik
Šiandien tik rytas neatrodė daug žadantis, vėjas kaip reikiant, bet po jūrų muziejaus visai pagerėjo. Nusibastėm juodai, kojos atmuštos, pūslėtos, aplankėm rajonus, kuriuose buvau pavasarį ir šeimai norėjau parodyti - Noblessner, Teliskivi, Rotermanni, aišku, ir senamiestį. Vaikai pirmąsyk vieni bastėsi kurį laiką - jaučiau, kaip jie nori laisvės, visiems pervedžiau pinigų ir paleidau. Jie laimingi ( nes nesyk susitikom), o vyras kaip nesavas - nepratęs taip... Sakiau, kad reikia pratintis . Visiems labai patiko miestas, dvyniai sėkmingai Humanoje apsipirko
.
Bet žinotumėt, koki bute čia gyvenam... Jau susitaikiau, ale moderniam name 2 šarvai, 3 dvigulės lovos su baldakimais, marmurinės grindys, lipdiniai ant sienų/lubų, baisus ne-stilius, palyginus su jaukiuoju namuku Saaremaa. Savininkas rusas . Bet netoli senamiesčio ir kaina priimtina.
Aš jau kalną reikalų spėjau sutvarkyt.
Anksti prabudau. Nuvažiavau į namą. Išsimatavau wc, virtuvę milimetrais padėliojau dėžes/ plokštas: ,paprojektavau' būsimus baldus. Pasišlaviau. Pasikroviau bagažinę visokių plytelių liekanų ir kitų duženų. Pridaviau į sąvartyną. Palikau mašiną vidaus valymui. Suderinau Viliui kitą darbą. Svarbu, kad pats norėtų pereit iš to vaarinio, kuris realiai naktinis ir jau vaistus geria nuo nugaros skausmo. Bet užsispyręs nemeta. Nors aš jau po pirmų dienų sakiau, kad eitų iš ten. Pasitarsim, kai prabus.
Parėjau namo. Pro parduotuves.
Planavau iki Senukų, bet įtariu- gerokai vėliau, nes dabar visa šlapia.
Gytis vakar apsipirko nuo galvos iki kojų pirmą kartą pats vienas. Nu ok, su draugeliais. Džinsai, bliuzonas, šortai, polo marškinėliai. Dar vienas staiga suaugo. Prieš kelias savaites trumpai apsikirpo. Staiga pasikeitė bruožai veido. Suvyriškėjo.
Na, dar mažius yra, kuriam manęs vis dar reikia. Pastoviai