Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, apie paleidimą ir leidimą pasibastyt vieniems artima  :) Sutinku daug nusistebėjimų, kaip galiu be dukros du mėnesius išbūt. Bet juk svarbu jai gerai ir ji laiminga. Juokauju, kad aš iš anksto pratinuosi paleisti į pasaulį  :) 

Niuma, vyturėlis vijurkas  :D Tu tokia žavi ta savo energija. Ir apie augančius sūnus taip jaukiai  :wub:  Viliui išminties ir drąsos permainoms  :4u: 

Šiandien jau vasara ir ūpo žymiai daugiau  :wub: Drops belle spalvas medituoju, bet bus. Ir dar medvilnės su karoliukais babinom nukoviau. Dėl spalvos nenustebinsiu - rožinė  :D  Bet šįkart labai ryški  :D Pagalvojau, kad ir taip visa spinta pasteliniai rožinė.

Atsakyti

Nu. Dėl darbo permainų lyg išgirdo. Lauksiu patvirtinimų, kad sutinka. Prabudo ir išlėkė į miestą. Nelabai smagu savo sūnui duot vaistų nuo skausmo ir tept nugarą tepalais, kad atsileistų. Tik kad jaunimui tų pinigų viskam verkiant reikia, nes svajonės iki dangaus.

Kaip skaniai orkaitėj kepsnių prikepiau. Bulvytės virtos. Pomidorai su agurkais. Mmm.

Kavos pasidariau. Gal kokią eilutę pamegsiu, jeigu neužmigsiu popietuko :D (energijai atstatyt). 

Atsakyti

Netikėtai nelauktai atsidūriau Kulautuvoj, Bardų konce :D Draugė išsivežė.

Mezgimas palauks. 

Atsakyti

Niuma, smagus tas matavimas milimetrais... kai rezultatas gaunasi palankus. Kiek bematuočiau mūsų vonios kambarį – kaip trūksta beveik 2 cm iki pakankamo pločio standartinei spintelei su kriaukle tarp vonios ir skalbyklės, taip trūksta. Dar turiu mažulytę viltį, kad ateis koks nušvitimas nuėmus senąsias plyteles (gal jos kokios itin storos ir dar klijų pernelyg pritepta :D ), nes taip gaila būtų gerokai mažinti kriauklę dėl tokio vos vos ir palikti nenaudingą tarpą. Užsakinėti nestandartinės labai nenoriu – kažkaip iki šiol visur viską patys gan sėkmingai prisitaikydavom. Tik kuo patalpa mažesnė, tuo daugiau lemia tie milimetrai.

Tai visos iš Drops Belle dabar mezgate? :D Ir aš reiškias visai neoriginali - antras iš eilės megztukėlis įpusėtas. Siūlas tai mielas, bet daiktas nežinau ar džiugins, toks joks tiek spalva, tiek modeliu. Džiugina labiau monotoniškas procesas atokvėpiui nuo remontinių galvosūkių ir tokių kampų kuopimo, kaip sandėliukas, palėpė, kur jei jau įlendi, tai bent pusdienio kaip nebūta, ir paskui tik į dušą.

Atsakyti

Smalsute, tai pas mus vienas iš variantų- antviršinė kriauklė, kurios vyras anksčiau nesvarstė, o aš norėjau. Dabar jau nieko prieš, kai padėliojau dėžes, kad standartinės nelabai tinka. O šiaip, kuo daugiau ieškau, tuo įvairesnių randu spintelių. Ir 70, ir 75, ir 80, ir metro ilgio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 12 liepos 2025 - 18:11

Kažkuriais metais mezgiau iš Belle, bet nesužavėjo rezultatas. Gal kad man apskritai iš vasarinių siūlų mažai kas patinka megzto. Norisi to pūkelio, kuris vaizdą pagerina.

Mezgu Čiurlionio nugarą. Azarto nebėra, kai viena spalva liko.

Atsakyti

Namai namučiai, net nesutemus grįžom, bet kieme vietos neradom :(, kiemas dar toli šviečia iki sutvarkymo. Ir panašu, kad prie bendrabučio išvis neliko parkingo vietų, tai nežinau, nežinau...

Pasibastėm, atsijungėm, protiškai tikrai pailsėjom, vaikai patenkinti ir aš jais beveik neturėjau kuo skųstis. Dukrom iš viso niekada, o vienas veikėjas gana stipriai valdėsi ir net labai gražių akimirkų jo dėka buvo. Degalinėje grįžtant susipainiojau ir užsakiau 6 porcijas, ne 5, kažkur giliai sąmonėje užstrigęs skaičius:). 

Iš ryto dar KUMU aplankėm (šiuolaikinio meno muziejus), išvažiuojant į stiprią liūtį pakliuvom, bet jau Latvijoj prašvito, sušilo, vyrukai dar pakeliui išsimaudė, vanduo tikrai šiltas, bet aš tingėjau rengtis, jūra murzina, vėjas vėsokas... Grįžom į šiltus kraštus:), ne taip, kaip 5 metus iš eilės buvo - visai atvirkščiai. Šiaip labai faina keliauti ne karštyje, bet žydros jūros ir egzotiškesnių vaizdų akiai norėtųsi.  

Atsakyti

https://www.lrt.lt/n...VfSbdiVN1xQk-nw

Atsakyti

Raštas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: [b!]Vakar[/b!], 09:58

Raštas

Atsakyti

Raštas

Atsakyti

Raštas

Atsakyti