Raštas
Raštas
Raštas
Raštas
Hm,prisega,bet neįkelia...
Hm,prisega,bet neįkelia...
O siaube,kaip priteršiau temą
Ačiū!

Šitas forumas nepritaikytas failam. Nuorodos, paveiksliukai tik.
Čiurlionis pradėtas! Petukai tik kol kas bet šiaip visai smagiai su tuo storuliu, bet oriniu siūlu mezgas. Mano-visokios moheros. Virbalai labai neknisa, žiūrėsim, kai atsiras krūvytė kamuoliukų, ką sakysim.
Siūlai visokie likutiniai, tai net neįsivaizduoju, ar pavyks nuspalvint pagal planą.
Liniuka-kokia tavo išeiga galvai? Pvz. pačiam veidui kiek maždaug sumezgei? Kamuoliukas išėjo ar ne? Turiu momeny, ta šviesiausia spalva, ar kokia ten tavo
Iš kur jūs gavot Čiurlionio galvos raštą?
Katuk, dabar be namue esu, vakare galėsiu truputį pabandyti pasverti paskaičiuoti. Bet jei siūlas ne toks pat, tai sunku bus orientuotis. Man liko visokių spalvų, tai galvoju reikės gal rankoves paspalvot.
Olaiva, yra FB grupė Mezgam Kartu Čiurlionį, ten kelios schemos yra.
Katuk - mezgi storesnį variantą? Nuo viršaus?
Aś šiandien dar ilsėsiuosi ( jau kepa duona ir jau trečią sykį sukasi skalbyklė/džiovyklė, varysim į sodą ūkio apziūrėt), o jau kitą savaitę imsiuosi siūlų. Bijau, kad iki mezgimo bus sunku prieit, nes ieškodama likučių vos tik ką pajudinsiu, tai reiks imtis tvarkymo, nes viskas kris ant galvos , o dar susipainioję siūlai... Ir neturiu aiškios vizijos, kokio vaizdo ant savęs noriu, nes viena diktuoja likučiai, kita įsivaizdavimai. Pvz, nemažai turiu bordo ir oranžinės, kurios man gal visai nepatinka, bet dar nebandžiau susidėt. Viliotų mėlynos, žalios, geltonos arba net buvo kilusi mintis, kad gražus būtų juodai/pilkai/baltas monochrominis variantas. Tai vis dar mintyju tik.