Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

TaiIrManReikJo...

Atsakyti

TaiIrManReikJo...

Ale tai kokio storumo reik siūlų ir virbalų... Nu vis tiek einu pasikuisti savo pasogoj

Atsakyti

Olaiva, geroji  Gintarė specialiai dėl manęs padarė ir schemą smulkesniems virbalams/siūlams, pasikuisk  ten, o gal ir tarp failų įkelta. Aš pasibaisėjus buvau virbalų storiu, nes nei turiu tokių, nei noriu turėt. Man jau jr su Nr. 5 vargsta rankos, tai 4,5 bus pats tas.

Kaip faina, kad ir sektoje turėsim ne vieną Čiurlionį  :wub:​ .

Atsakyti

Mane tai maloniai nustebino mezgimas 8 mm virbalais. Labai lengvai, niekas nevargsta laisviau mezgant.

Atsakyti

Labos

Reiks sektos suvažiavimo, kad parodytumėt 8 mm megztą Čiurlionį  :hmm: Man sąmonei praplėst  :D Nes aš 8 mm įsivaizduoju nebent kokiom kiaurom moherinėm skarom. Aš turbūt totali laisvamezgė…

Suknią išskalbiau. Matavaus dar prieš skalbimą, tai galvoju, kad vienspalvė būtų gražiau. Bet tiek spalvoti pyragiukai tokie gundantys ir megzt smagiau spalvai keičiantis  :rolleyes:  Šiaip visai patinka man ji. Kažkoks megztų suknelių etapas man  :)​ 

Dabar mezgu mezgėjų pirties žydrojo rankoves, tai irgi pabaiga arti jau. Ir labai niežti nagai imtis naujo - turiu pelenų rožės su žvyniukais  :wub: Gerai, kad virbalų tų pačių reikia, tai turiu pretekstą žydrąjį pabaigt.

Atsakyti

Bet tai kur jūs dėvėsit tą Čiurlionį?

Atsakyti

Bet tai kur jūs dėvėsit tą Čiurlionį?

Aš tai savo Luknei

Atsakyti

O kas sakė, kad dėvėsim :D  realiai tai yra proginis/vienkartinis daiktas, vienystės bendrystės ir patriotiškumo išraiška.

bet galbūt šaltais rudens vakarais namie bus jaukiai sudėvėtas :nail: 

Mezgu storajį variantą 8 nr virbalais, tokiais biškį lievais, mediniai su tokiu plastikiniu vamzdišku valu, kažkada pas kiniečius pirktas visas komplektas buvo.tai turiu iki 9ar 10 nr. Ir mohera 5 siūliukai. Tai nėr tanku, bet tas pūkas užpildo tarpus. 

Šiaip nusprendžiau labai nuo pirminės grupės idėjos nenukrypti, nuo viršaus ir storai. Jei gerai pamenu, lyg po visko reiks šukuot tą pūką :D  tikiuosi, greičiau megsis nei plonas siūlas. Linkiu Restar nuo meškos bėgant ant vilko neužsiraut :D  t.y. bijant storų virbalų neužsiknist su kamuoliukų gausa tankume.

Liniuka, bendrai aš maždaug įsivaizduoju, kiek reiks siūlo, man įdomiau, kiek tų mažų spalvinių plotų kiekis. Nu tarkim, užteks man vieno moherinio kamuoliuko ar ne, tam veido odos plotui.

Atsakyti

Aš jau pati galvoju, kad greičiausiai ant meškos užsirausiu :).

Galvojau dukrai, bet jai nereikia, sakė. Man įdomu megzt, sudalyvaut bendrame mezgime, išmokt intarsiją, o dėl nešiojimo bus matyt. Visada gali į Čiurlionio koncertus eit ir dėmesio sulaukt :), ypač šiais metais. Į mezgėjų brančus irgi. O gal ir šiaip kur. Bus matyt :). Ne visus padorius megztinius irgi nešiojam :). Mano seni pradėjo dukrai atitekti, kuo visai džiaugiuosi. 

Katuko žodžius apie bendrystę ir patriotiškumą perskaičiau kaip beprotystę :). Dalis ir to yra. Megzt gi išvis nelabai apsimoka viską įvertinus.

Atsakyti

Aš tai galvoju ir į darbą penktadieniais nueit su juo. Tik karštokokas bus. M irgi sakė nešios.

Katuk, dabar jau nelabai suprantu ką tau pamatuot :hmm:​ 

Atsakyti

Lietuti, tu pasirodyk su savo mezginiais, pasiilgau tavo dailių vaizdų  :4u: . Pamezgiau kelias eilutes sode, pasistačius kėdę prieš savo subujojusį gėlyną. Gaudau laimės akimirkas. Ir įsižeminau visais delnais, pėdom ir keliais kaip mažas vaikas :). Taip gerai piktžoles paraut, kai žemė puri, minkšta. Dar atvarysim čia šią savaitę , bet ryt vaikus pas dantų gydytoją parodyt reiks nuvežt.

Atsakyti

Vakar teko prisiminti, kad esu alergiška bičių nuodams  :B Įsegė į ranką, tai vakar dar nieko, o šiandien didžiausia raudona ištinus dėmė, o jau niežti ir peršti :B Vaizdelis irgi nekažką, pats tas trumpoms rankovėms :B​ 

Atsakyti