Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oj Liniuka, gerai, kad ne koks šokas.

Man matuot nieko nereik😀 noriu įsivaizduot, kiek siūlo reikia didžiausiai kitos palvos dėmei. Pvz  veido odai😀 nes nesu tikra, ar užteks vieno moheros kamuoliuko. O mano spalvų, tų spalvingųjų,  yra tik po vieną. Tai nežinau, ar ieškot kito varianto, ar užtektų vieno. Moheros. Kuri yra 25 gr. Šiaip geriau metrais iš tikro😀  tai realiai suvyniojus gaunam 45 metrus. Viliuosi jog užteks

Atsakyti

Sumezgiau veidui 20 g. Mezgiau trigubu siūlu. 25 g/140 m. Pati skaičiuok :D​  

Atsakyti

Sveikos. Lietuti aga parodyk suknelę.

Aš pabaigiau blizgį ir puoliau maikę iš belle megzti. Eina sau ! Jei nešiojasi taip kaip mezgasi tai man reik visų spalvų!

Kažkoks kablys vasarinėms maikėms  :D 

Savaitgalį su sese ir vaikais Birštone Eglėj praleidom. Jei procedūros netrukdytų megzti tai kokiam mėnesiui norėčiau  :wub:​ 

Atsakyti

Ačiū Liniuka! Manau užteks :rolleyes: 

Belle aš labai gyriau prieš kokius 8 metus! Dar Limit siūlinėj dirbo ir ant jos manekeno fotkino mano vasarines bliuskes dukroms. 

Bet daugiau  ir nemezgiau.

O nešiojos puikiai, iki šiol kažkuri išsitraukia

Atsakyti

Aš Katuko tų senų mezginių ir buvau užinfluencinta :), Kol ne taip seniai ir išbandžiau. Nors taip, vasarinių siūlų mezgimas manęs nedžiugina, nešiojimas džiugina, žiūrint, kokia vasarą. Taip sakyčiau, iki 25 laipsnių gali nešiot, o daugiau jau perkaršta būtų, jei tankiai sumegzta.  

Qqute, kokią maikę mezgi jr kokios spalvos? Susigrąžinai rūbų mezgimo kablį? :). Ot ta sanatorija - procedūros jai megzt trukdė  :lol:​ .

Atsakyti

Restar jo kažkoks įkvėpimas ištiko. Kaži kuriam laikui

Maikė tai tokia pusiau išgalvinė. Nu ala Poppy tee bet be rankovyčių. Bet tuo principu

Bet aš dar noriu ir V iškirpte kažko ir susagstomo prieky su V ir apvalia iškirpte (liemenių tipo tokių)

Spalva dabar šviesi smėlio (03)

Atsakyti

Aš daug bliuskyčių vasarą į darbą nešioju. Ir net visai tam tinkamą švarką Zaroj nesenai nukoviau :) ryte iki mašinos nueit nekaršta. Darbe vis kondicionieriai pslsiko ne daugisu 23. Tai visos medvilnės, viskozės ir pan trumpom ar pusilgėm rankovėm labai gerai pritaikomos :) 

Atsakyti

ot va neatsimenu tų Katuko mezginių bet atsimenu kad mezgė ir gyrė o aš vis galvojau reikia ar ne

nu tiksliau galvojau reikia, bet paskui

tai tas paskui va dabar atėjo  :D​ 

Atsakyti

mačiau beje aną dieną mieste moterį su liemene susagstoma prieky ( ne megzta) ir plačiais džinsais

nu taip gražu taip gražu ir man reik

tik megztos

Atsakyti

Labas rytas, 

Liniuka, tau antialerginius nešiotis reik, maža, kaip kada sureaguos organizmas  :unsure: Labai ištino?

Tam straipsny, kur Restar įkėlė apie  čiurlionio megztukus, tai tas kairiojo megztuko išmegztas profilis man labiau hitlerį primena  :unsure: Tai va, pagalvojau, ar tik ir man, jei megzčiau, kažkoks neaiškus tipažas nesigautų  :oh:  :D Yr rizikos  :rolleyes: 

O dabar pamokėlė.. kaip vis tik reik būti super atsargiems darant internetinius mokėjimus.

Vyro sesė norėjo susimokėti už mašinos draudimą ir per google kompu mokėjimą darė vėlai vakare, ne telefonu per programėlę. Gal ir nuovargis, o gal ir tobulai padirbta, kad net nepastebėjo, svetainė atsidarė. Tik ryte suprato, kad nuo kortelės visi pinigai buvo nuskaičiuoti  :unsure: Bankas iš vis nereagavo - suvedei kodus, tavo problemos, policija užvedė bylą, bet sakė, kad vilčių praktiškai nėra  :unsure: Pinigai pervesti kažkokiai įmonei už kosmetikos prekes  :rolleyes: Ir dar uždėtas automatinis mokėjimas kas mėnesį, gerai, kad dar šį reikalą pastebėjo.

Taip kad atidumasx1000!! 

Atsakyti

O siaubeli.... Pati mokėjau už Batborą ir dabar net išsigandau...

Dėl Hitlerio - man ta pati pirma mintis buvo, tik tylėjau ir galvojau pati megzt į dešinę.

Atsakyti

Mano Luknė irgi prašė ne Hitlerį išmegzti. Einšteinas dar jei gautųsi,tai dar nieko :D

Atsakyti