Limit, kuris bankas? Kieno puslapis buvo padirbtas? Tegul kreipiasi į Lietuvos banką. Kiek skaičiau LB išvadų, tokiais atvejais bankas turi grąžinti.
bendradarbės vyro kolegai visiškai neseniai taip ištuštino sąskaitą ,mokant už baldus.
gerai detalių nepapasakosiu, bet žmonės pirko naujam butui baldus, ir apmokant internetu buvo ištuštinta visa sąskaita, pinigai nukeliavo į nežinia kokią sąskaitą kažkuriuose 'užjūriuose"...
O tai jei užsidedi operacijų limitus? Vistiek nukeliauja? Nes tada tai tikrai bankas turėtų atstatyti, bent jau tą dalį, kuri viršija limitus.
Dar yra toks patarimas, visokiems interneto mokėjimams turėti atskirą sąskaitą...
Bet faktas, kad nepagalvoji apie tai, kai reik padaryt mokėjimą.
Limit, kuris bankas? Kieno puslapis buvo padirbtas? Tegul kreipiasi į Lietuvos banką. Kiek skaičiau LB išvadų, tokiais atvejais bankas turi grąžinti.
swed. Operacijos limitas uždėtas, bet sąskaitoj mažiau pinigų buvo. Mano pvz irgi pakankamai didelis limitas, gal reiktų pasikoreguoti
O šiaip, Revolut mokėjimams naudoju, nors kai kur nepatogu ir iš pagrindinės kortelės moku.
Pavedimas čia buvo. Nejaugi negalima susekti, kas ir kaip??
sas.png 115,23KB
0 Parsiųsta kartų
Bankai tikrai išsiknisinėja, kad nieko negali padaryti, gi dažnai pinigai kurį laiką būna rezervuoti. Man tai būna, kad pati pamirštu, ką pirkau, tai sykį net į banką kreipiausi. Nes pirkau riešutus abrikosas.eu, o pinigai nuėję fiziniam asmeniui man nežinomu vardu ir pavarde. Tai gėdos apturėjau. Ir dabar būna, kad pinigų gavėjas visiškai ne toks, kur apsipirkinėjau. Tai minutėlę supanikuoju, tada pagal sumas atgaminu.
Padariau šaltibarščius ir sutariau pas kaimynę nueit pamegzt. Tai kaip nueit per tokį lietų... Man tai dar dzin, bet nepatogu jos nuostabų butą pripurvint, prišlapint.
Aš kaip tik laišką iš e.draudos gavau kad būt atidiem kad prasidėjo tokie fokusai
Keista, kad swedbankas nereaguoja. Tegul vis primena. Neatsimenu kiek bankas turi dienų atsakyti į pretenziją. Gavėjo sąskaita kaip ir Lietuvos banke. Žinau, kad policija nieko nedaro, jei sąskaita užsienio banke. Tik nesupratau kuris puslapis buvo netikras. Žinau, kad per skelbiu dažnai atsiunčia nuorodas, kurias paspaudus, vėliau susiformuoja pavedimas iš bank neaišku kam ir jei jau patvirtini, tai viskas.
Savas LD Lietuvos draudimas
Reikia balto crop švarko. Rytoj teks Kaune apsilankyti. Kaunietės, į kurį prekybcentrį geriau užvažiuoti, Megą ar Akropolį?
Man rodos būtent baltų švarkelių mačiau neseniai P&C. Pati pirkau melsvą Jake's firmos. Tai Mega
nors ir ne kaunietė
Plę, dabar tokia biškį baimė visokias nuorodas spausti...
Jurgitak, abejose skirtingos parduotuvės. Megoj yra Peekas. Ten gali švarkų rast. Zaroj Akropoly išpardavimai švarkų. Ne skaisčiai baltų, bet tiesiog šviesių tikrai yra. Dar visokios Aprangos, Lindexai ir pan irAkropoly kavos išgert galėtume
Baisiai nemalonu su tais sukčiais... Limitai aišku gelbsti ir dar apskritai sąskaitoje geriau daug pinigų nelaikyti, aš tai dedu į terminuotą visus atliekamus, kelių minučių reikalas, o jau nebenuims taip paprastai.