Dar du 100 šiandien įkrito 4x100 ir 94. Be tų pridėtų būtų 2x100 ir kiti virš 90. Didžiuojuosi savo vaiku
Oho, daug Miglė egzaminų laikė ir dar kaip puikiai! Tikrai galite švęsti, dar ir į Rotušę turbūt teks nueiti . O tai eina sužinoti, kiek realiai gavo be pridėjimo, matosi sistemoje?
Pamezgiau su kaimyne, žodžių limitą išnaudojau, idėjų parsitempiau naujų, neliko laiko siūlams tvarkytis . Ai, ir dar siūlų parsitempiau Čiurlioniui, kol nežinau, kas gausis, ėmiau viską, ką duoda. Už voveruškas
.
Liniuka, po susirašinėjimų apie pinigus, reikėjo pagalvot, apie kokius 100 rašai
Liuks 🥰
Pati nesuprato, kodėl 5 egzus laikė, nors privalomi tik 4 Kai nėra streso tai koks skirtumas vienu daugiau ar mažiau
Mato balus be pridėtų ir su pridėtais. Su apdovanojimais tai kažin kaip čia bus, kai mokykla Vilniaus savivaldybėje, o gyvena Vilniaus rajono Bet motyvacija dėl tos galimos premijos už 100 buvo labai didelė, tai jei negaus bus liūdesys.
Labos
Limit, o chargeback negali claimint? Visa ir Mastercard man rodos įstatymiškai turi chargebackint, jei pareiški, kad ne aš čia mokėjau. Esu Paypal chargebackinus. Ir Barboroj būdavo, kad žmonės piknaudžiauja - prisiperka alkoholio, sumoka kortele, o paskui chargebackina. Tekdavo ilgas paklodes rašyt bankui, kad nieko negrąžinsim, viskas pristatyta, pasiimta ir šiaip reguliarus klientas ir pan. Šitoj vietoj aš su su banku taip greit nenusileisčiau.
Dėl nuorodų tai taip, nuolat reikia pažiūrėti į pačią nuorodą, ar ta, ar kažkokia su rašybos klaidom ir neaiški.
Miglė šaunuolė! Sveikinimai!
Suknelę parodysiu. Reik išsilygint ir rast, kas mane nufotkintų Viena gyvenu dabar.
Vasarą medvilninės bliuskutės į ofisą pats tas. Su medžiaginėm aš sušąlu nuo kondiškės.
Aha, aš irgi iš pradžių nesupratau, kokia čia matematika . Bet nuėjau ir padėjau vėl terminuotą indėlį. Kelionės metu sugrįžo, tai nesigilinau, bet dabar išsigandau, kad nedingtų kur per žioplumą, tegu ramiai pabūna, vis koks euras įkapsės. Mažiau einamojoje, mažiau pagundų nusipirkti, ko nereikia.
Liniuka, sveikinimai su 100kais! O kokią premiją moka?
Bet, šiaip, gaila pernai baigusių ir busimų abiturientų. Su tokiais nesažiningais balų pridėjimais jiems šansų įstot mažėja.
Berods po 100 eur Geros dovanos kuponais pernai Vilniuje davė.
Dėl praeitų metų abiturientų kažkaip nepergyvenu, būsimiems tai jokios įtakos. O dabartiniams tai didelė skriauda, konkurencija išaugo geriausiems labai nesąžiningai.
Liniuka, kaip super!! Sveikinimai Miglei
Tik štai turi kažkas pagadint tą medaus statinę geriausiems su nesąmoningais sprendimais.. Bet sėkmės ir toliau
Kad jau stojamųjų rezultatai bus aiškūs?
Buvo jau nuleidus rankas vyro sesė, bet vakar po jūsų pasidalinimų (perdaviau jai) dar bando teisybės ieškot. Gal kas nors pavyks .
Man šiandien migrena jau savo pike... Sekmadienį dar tokia lengva buvo, galvojau, praslįsiu, bet deja...
Dar klausimas - žinau, kad žinot, kur nusipirkt tikrai gero alyvuogių aliejaus Gal pasidalintumėt, kur?
Aš suprantu principinę neteisybę geriausiųjų atžvilgiu, bet nevisai suprantu jų dejonių dėl konkurencijos. Ar tai su visais savo šimtukais dar baisu konkurencijos? Gerai išlaikę egzus, taigi ir vidurkius gerus turi, kur bėda? Ne visi gi 100kininkai į vieną specialybę stoja, gal pasiskirstys. O šiaip ir pernai metų, ir ateinantiems abiturientams tai tikrai sudarys problemų šių metų išpūsti pažymiai. Tiems, kurie gap year turėjo ar keisti nori studijų kryptį. Konkuruoti realiems pažymiams su išpūstais bus tikrai nerealu . Maišosi įvairių metų stojantieji juk.
Aliejų pirkdavau svieziasaliejus.lt, paskui man perdaug pabrango. Dabar perku "iš po skverno" . Kur buvau minėjus - per kolegės draugus, pasiskambinu ir gaunu, limituoti kiekiai. Reklamuoja Daumantė alyvuogiukas.lt - galima gauti lyg 15 proc nuolaidą su jos kodu. Dar JurgitaK lyg kažkokį graikišką perka. Žiūrint, kam reikia - ar plačiam naudojimui ar labiau kaip vaistui
. Aš to alyvuogiuko buvau pirkus 1 butelį, žalias, kartus, daug polifenolių, tai jau ne kepimui. O mano perkamas toks universalus.
Liniuka, ar populiaru dabar varyt studijuot į užsienį? Kaip taviškės aplinkoj?
Pijaus laikais tai labai nemažai vyko, Simo jau mažiau (bent jau toj aplinkoj, kur mes susiduriam). Įdomu, kaip dabar
Aha, man labiau kaip vaistui, tai reik to su daug polifenolių. Bet kai pradėjau gugulint, tai greičiau pasimest galima tarp skaičiukų ir kainų, nei ką gero rast ir nuspręst Noriu dovanai žmogui po šaukštą vartojančiam