Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nežinau kaip su tuo populiarumu. Yra kas važiuos, bet nežinau kiek masiškai. Maniškė irgi jau pradėjo galvoti, tai sutarėm, kad bent metus tegul LT pasimoko ir tada sprendžia, ko jai čia trūksta :D Tai nebent visgi apsispręs, kad nori branduolinę fiziką studijuoti. LT nėra tokios normalios programos. Bet tada jau ir gyvenimą siet ne su LT turės, nes čia nelabai ką paveiksi su tokiu išsilavinimu. Aš tai jos vietoj į FR varyčiau. Elektrinių dafiga :D​ 

Atsakyti

Labos

Limit, magnetinė audra šiandien, nuo to ir migrenos. :wacko: Bent jau man irgi sekmadienį-pirmadienį buvo. Aš paprastai jautriau sureaguoju į tą magnetinę bangą, o ne kai dalelės Žemę pasiekia po 3 dienų. Šiandien jau miestas pilnas avarijų, visiems ant galvos sunkiau.

Alyvuogių aliejų pabandžiau iš alyvuogiukas.lt nusipirkt reklamų prisižiūrėjus. Nu skanu, pilu ant salotų. Pirkau tą su bitute, tipo pradinukams, nerizikavau su poskoniais.

Kol neturiu, kas su suknele pafotkintų, pasirodau, ko drakiui prisireikė. Iš operos, kai tiek tapyba, tiek siūlai ant tos pačios bangos  :D

Priedas  IMG_7549.jpeg   203,13KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 15 liepos 2025 - 18:53

Aš bandžiau tvarkytis siūlus. Kai ką be gailesčio mečiau. Ir dar mielai atsikratyčiau, kad ant sąžinės negulėtų. Pagaliau pribrendau :)

Radau šio to Čiurlioniui. Susikroviau viską ant grindų - jokia vizija man nekilo iš turimų :(. Pasikviečiau dukrą menininkę, kad pradėjo klausinėti, kas man patinka. Teko apsiverkt, kad bent kiek padėtų susidėlioti kažką iš to, ką turiu. Maža, kas man patinka, jeigu noriu naudoti tai, kas yra . Baisu pradėt. Ar suvaldysiu savo nesąmones... Ir galutinės vizijos vis tiek neturiu.

Ir dar liko netvarkytų siūlų kampų. Nevaliojau vienu ypu susitvarkyt. Bet ką pavyko, tai pagal rūšį - kojinių, medvilnės likučiai, cotton wool likučiai, drop alpaca, Niumos pusalpakė ir pan., susikišau į Ikea maišelius - jau jie man neišsibėgios ir nesusipainios. Ir ant galvos nekris, nebent maišai :)

Lietuti, kažkaip nenustebino spalva :). Pati ka man žmonės, kurie žino savo paletę ir nesiblaško visą gyvenimą, kaip aš. Ir tie likučiai - visokiausių spalvų...o aš nežinau, nei kas man tinka, nei kas patinka.

Atsakyti

Restar-aš kol nepradėjau, irgi toks panašus jausmas buvo, kad netinka/nepatinka/nedera/nežinau, ko noriu.

Tai pradėjus supratau, kad vis tik esminis dalykas yra pagrindas, t.y. kūnas. O visa kita jau kaip susidėlioja, vistiek geras jausmas. Nors turiu tik keletą eilių :D 

Bet vakar matyt tokia diena buvo- maišėsi verksmas su pykčiu- noras kažką užmušt :D​  ar save ar kitą....

Atsakyti

Sveikos

Oho audros sektoj. Laikykitės ką veikia  :4u: 

Lietuti eina sau užjudinai mano drakių

Pasakok kas čia iš kur. Gal ir man reikia

Atsakyti

Pasakysiu, kad man lietučio babinaitė irgi labai viliojamai atrodo :ax:​ 

Atsakyti

Nu ir man irgi labai patiko lietučio karoliukai  :wub: 

Tik ta babinytė tokia foto miniatiūrinė atrodo  :wub:  :D​ 

Atsakyti

Aš tai abejinga tiems karoliukams, o spalvos panašios turiu ir galvoju, kokia beprotė, kad pirkau...

Nu biškį geriau, kad ne viena vakar su ašarom. Bet pačiai buvo juokinga vakar ir dabar, kokia drama queen. Grynai, kaip mažas vaikas pasielgiau, kad pasiekčiau rezultatų  :B​ .

Atsakyti

Atidariau maudymosi sezoną šiemet pagaliau. Iš principo. Spėjom prieš apsiniaukiant. Ryt užsisakėm baidares, Siesartim bandysim praplaukt su mergičkom, sūnus su draugu Veisiejuose ūkį prižiūri:). Sakė, kad šiandien reiks agrastus skinti. Su sūnum būna daug linksmiau ( kai geros nuotaikos), o su dukrom tiek daug paprasčiau...

Taip ir neradau dar laiko Čiurlionio pradėt, tik mėginuką vakar pabandžiau. Kelionines kojines baigiau. Ir 0 mezginių ant virbalų. Varysim į sodą, tai gal pasiimsiu siūlų bent dukros norimoms blauzdinėms pradėt.

Beje, pabūsiu infliuncere ir sau priminsiu taip pat, kad 2 kartus pas kaimynę čiupinau mėginuką ir jau pradėtą megztinį sūnui, tai labai man patiko derintys Drops Safran ir Lana Gatto VIP. Kai norisi ne pilnai vilnonio megztinio. Aš vis kardiganui tokio siūlo ieškojau, bet Drops Vcotton merino nenorėjau.

Atsakyti

jau trečią rozą pradedu Čiurlioninti, du prieš tai deriniai nepatiko, dabar jau lygtais ir ramu,galiu megzti toliau. Po darbo grįžusi kibsiu į mezginį. Bet kad taip noriu bulvinių blynų...Keliems susitarkuosiu rankine tarka :)

Atsakyti

Oje Olaiva. Kam tu db apie tuos blynus. Ir aš noriu

Bet šian vakarienei voveruškos bus. Irgi noriu

Atsakyti

Su mezgimu tai baisiai mane mėto į šalis. Šian staiga prireikė baltos šilkinės suknelės be rankovių. Buretinio šilko liko beveik 400 gr. Turėtų užtekti.

Atsakyti