Mes bulvinius irgi valgėm šią savaitę , po kelionės norėjosi. Šiandien po ežero greit vištienos kotletų pakepiau ir tada voveruškų grietinėlės padaže patroškinau. Su naminiu brokoliu ir raugintais agurkėliais. Dabar kaifuoju sode. Tobulas oras . Aš nei labai megzt noriu, nei man ko nors labai reikia. Bet turiu turėt ką megzt, kad būtų dėl šventos ramybės kuo rankas užimt. Laukiu nesulaukiu magnio, kol ateis, nes baigėsi ir kurį laiką negėriau - vėl lygioj vietoj žandikauliai įsitempę, suprastėjo miegas ir kažkoks neramumas nervina. Įtikėjus, kad magnis man padeda.
Man irgi reikėtų magnio pagert, sportuojant vis mėšlungis patraukia.
Šeimos gydytoja išrašė statinų, nusipirkau, bet vis dar kažkaip nepradedu. Anot jos, tokie skaičiai jau nebegeri. O dar šeimos istorija bloga. Ir dar išrašė žuvų taukų trigliceridams mažinti. Tuos tai geriu.
Kokius žuvų taukus pirkai? Maniškiai tuoj baigsis. Gal ne tiek, kiek reikia, bet geriu beveik nuolat.
Ir dar geležies viena dėžutė liko, bet gerą poveikį jaučiu jau kuris laikas. Indikatorius - kaip sekasi laiptais užlipt . Ferretab man išrašyta po 2 kapsules.
Statinus irgi siūlė gert, bet biškį praignoravau dar, tai neišrašė, pradėjau gert Aterolip.
Matau, kad savaitgalį teks dorotis su juodaisiais serbentais ir agrastais. Nepaisant šalnų - visai neblogai užderėjo. Ir vis pasistebiu, kaip kaimynų agrastai už tvoros vis apiparkę, o mūsų 2 senukai kasmet gražuoliai raudoni. Gal atspari senovinė veislė.
Sveikos Siandien buvo proga krūvą mezginių ištraukt Nu *****, galgi mezgu ir net numezgu. Bet labai norėčiau kad sese atvažiuotų-gal praretintų. Naujus akinius užsisakiau.ir čia nejaunėju. Auksiuką baigiau iš antro karto.Gražuoliukas gyvačiokas gavosi. Vyrui pernai po tyrimu irgi israšė vaistus. Nepirkom.Saziningai girdziau aterolip ir žuvų taukus. Nu ir kas. Jeigu jis vakare užkanda viska rūkytom dešrom, sūriais ar dar ko baisiai sveiko susiranda
Restar, Omacor išrašė. Jie kaip suprantu receptiniai, nevisai paprasti žuvų taukai.
Omacor- omega 3 rūgštys, ne žuvų taukai.. su tuo preparatu yra atlikata didesnės apimties tyrimų, todėl jis registruotas, kaip vaistinis preparatas, ne papildas, dėl to ir receptinis.
kur užsisakinėjate akinius? Gadget lyg rašė apie kažkokią pigią optiką, neprisimenu jau...
reikia abiems su vyru, tai suma susidaro...
Restar, Omacor išrašė. Jie kaip suprantu receptiniai, nevisai paprasti žuvų taukai.Kai sugalvosiu pas šeimos gydytoją naują susipažinti, reikėtų prisiminti šito pasiprašyti. Girdėjau apie juos, žinau, kad šiaip nenusipirksiu... Gadget lyg kažką apie BOD rašė bodlenses.com. Nežinau dėl pigumo ir kaip įsigyti. Gadget netoli ten dirba , gal šiaip į gamyklą užsuko

Bodlenses pardė yra Zynky. Nu bet ten vienetinis atvejis tas pigumas. Nes kai aš susivedžiau savo duomenis ir pasirinkau analogišką rėmelį turimam, tai gavos ta pati sumelė, kaip ir Fielmane.
Šiaip, sveikatos draudimas kažkiek gelbsti piniginiu reikalu...
Omacor vartoja mano vyriškis. Statinus taip pat. Tai bent jau cholesterolis yra normos ribose. Aš dar vis balansuoju ant ribos ir geriu kokį nors geresnį omega3. Šiuo metu Omex.
Einu šiandien pas ginekologę. Nes karščio priepuoliai užkniso iki nevilties. Dobilai nebepadeda...
Nu va galvojau, kad žuvų taukus geriu pagal spalvą
Nu bet tos riebalų rūgštys ir yra žuvų taukuose. Tik esu girdėjus, jog skystuose, ne kapsulėse didesnė koncentracija tų EPA ir DHR.
Nu žodžiu,mano nuomone, žuvų taukai=Omega 3
A nu jo, čia glicerolyje žuvų taukai plaukioja
Labdien,
Kaip tik šią savaitę užsisakiau akinius ir jau įkalbėjo imti progresinius, kas piniginėj išraiškoj gavosi dukart brangiau Rėmeliai mano nebrangūs, bet lęšiai tai ojoj
Virš 600 Eur gavosi, tai būsiu dabar su prabangiu aksesuaru ant nosies ir tikiuosi, kad tarnaus irlagi
Dar pasitikrinau, kiek kitose optikose būtų kainavę, tai Fielman man vis tiek gavosi panašiai, o jų servisas man labai patinka. Pernai susimoviau užsisakydama akinius, tai ištvėriau va metus, tokie nepatogūs ir nesmagūs, bet nusprendžiau nebesikankint, nors ir ten kainavo nemažai...
Žuvų taukus irgi užsisakiau ir planuojam visi gert su vaikais. Bet iš ecosh, ne kažkokius ypatingus. O jūs kreipiat dėmesį, kada juos gert? Ryte, vakare, po valgio ar prieš?
Bulvinių blynų ir aš užsinorėjau, gal reiks pasikept, bet labiau tai norėčiau voveruškų
O šiaip tai šiais metais kažkokia bezabrazija su maistu
belekas belekada, jokios tvarkos
sportas nepadeda