Nežinau, kodėl ginė pasisako apie, kai, kas svarbu imunitetui
. Šiaip viskas svarbu. Aś turiu laviruot tarp savo kasdieninių vaistų ir papildų - geležis nuo tiroksino turi būt kuo toliau, nuo magnio irgi.Gera mintis paprašyti DI, kad grafiką padėliotų. Bet aš geriausiai prisimenu, ką reikia išgert iš pat ryto prieš maistą ir viską, ką prieš miegą. Tai vakare geriu omegą ir magnį. O visa kita jei/kai prisimenu
Tikraį įsiminusi iš įvairių šaltinių, kad mūsų amžiuje labai svarbu baltymai ir magnis. Tai maitindamasi stengiuosi į tai akcentuotis, kai galiu.
Beje, sveikinu pasiryžus PHT, linkiu, kad tiktų ir akyse prašviesėtų
. Aš, aišku, nenoriu, kad man prireiktų, bet nespjausiu, jei gyvenimas dėl įvairių simptomų taptų nemielas.
Mes prasiplaukėm Siesartim šiandien. Linksma upė vietom net labai. Iššūkiai nuo pat pradžių prigriebė, paskui jau zuikio dainos, palyginus. Vienam mūsų ekipažui toj pirmoj daly ir baigėsi blogai, nors santykinai gerai. Kol su vyresne dukra 1,5 val laukėm anų atplaukiančių, tai ko tik nespėjom prisigalvot. Ji jau ir našlaite bandė pasijust. Tai kai išgirdom pagaliau linksmus, sveikus, tik iki krūtinės šlapius , tik trešnes, kepurę ir 1 kroksą pametusius - atsikvėpėm. Užtruko, kol 1 kepure su snapeliu vidury upės ant medžio iš baidarės vandenį išsėmė
. Žodžiu, faktas, kad reikia turėti daugiau neperšlampamų dėklų telefonams, kad būtų galima susisiekti. Ir vyras sakė - povandeninį benzipjūklą reikia vežiotis
. Na, ir ką nors vandeniui semti.
Kadangi susivėlinom, tai į galą dar lietučio gavom, bet toks geras raumenų nuovargis ir tik teigiamos emocijos man .
Vis dar neturiu jokio mezginio. Vakar kai įsistudijavau intarsiją, ruošiausi priemones, tai nespėjau pradėt megzt.