Man solo kelionėse nepatinka vienai pietaut ir vakarieniaut.
Šiandien kažkokia keista diena - nesinorėjo dirbti, bet norėjosi visą dieną megzti. Rytoj teks dvigubai užduočių atlikti.
Labos
Niumai sveikinimai su raktais!
Tos šluostės man tai gražu, galima kokiais raštais numegzt, gražesnių spalvų būtų nei ryškios neoninės parduotuvinės šluostės. Bet vat būtent jų džiovinimas stabdo. Bijau, kad pas mane jos nuolat prasmirdę stovėtų.
Dėl keliavimo vienai, tai supratau, kad visos svajojam apie tai, ko neturim. Aš kaip tik visai norėčiau su vyru pakeliaut, kur jis pasirūpintų visokiais bilietais ir mašinų nuomom, pavairuotų, o man veiklas ir įspūdžius reiktų suvaldyt. Bet pas mane taip niekada nebuvo.
Dabar kai keliauju, tai arba viena, arba su dukra, tai viskuo pačiai tenka pasirūpint. Daug ko ir išvis nepabandau, nes nedrąsu vienai.
Manikiūrą pasidariau. Vos neužmigau, kol darė. Anksti prabus ir lietus jau pliaupia.
Penktadienį eisiu į vestuves. Ot. Vakar pakvietė 😂😂 suknelę turiu. Pagalvojau, kad toookiam amžiui vis mažėja šansų būt pakviestai į tokią šventę, tai reik eit visą pasiruošimą stebėjau ir palaikiau.
Po kalnus pasivaikštinėt ir aš savo svajonių to-do įsirašius, NO viena nereali pažįstama grupes veda. Bet vis atidedu, kai dukra bus didesnė ir ne taip sudėtinga bus palikt su visais mokyklos ir namų darbų reikalais.
Niuma baliauninkė
Beje, dėl manikiūrų džiaugiuosi, kad nustojau gelinį darytis. Vėl sutvirtėjo ir užaugo savi nagai. Dabar vėl kaip seniau pati rankas susitvarkau, nusilakuoju paprastu. O dažnai ir nelakuotais, tiesiog tvarkingais nagais vaikštau. Man gelinis buvo labai nagus suvaręs, kai nustojau daryt nutrupėjo iki pusės, krito nuo visų mėsų. Ir vaizdas, ir jautrumas baisus buvo. bet gal ne visoms tokia reakcija.
Na, ten nebus balius su šokiais. Tiesiog šventiniai pietūs kavinėj bet vis tiek smagu.
Aš retkarčiais pasidarau pertraukas tarp lakavimų po 3 mėn,bet tada saubingsi vargstu. Mano nagai labai ploni ir trupantys. Netvarkingi tuomet būna. Kažkada su Nail-teku buvau atsiauginus, bet kol tepdavau- tol sustiprėdavo. Jei nustoji, vėl trupa.
O šiaip tai džiaugiuosi, kad pagaliau išsimiegojau. Vis tik tie neeiliniai pirkiniai nervus patampo. Paskutinę savaitę kas antrą dieną 4.30 - akys stačios. Net savaitgalis pajūry sunkiai padėjo. Aišku, dar Vilius vakarinėse/naktinėse dirba. Būtų ramūs nervai - ant kito šono ir toliau miegočiau. Dabar išsibudindavau, kai išgirstu, jog grįžo.
Pažiūrėjau kiek Omega3 Miolery, kuriuos dabar geriu - 1148 mg. Susideda iš dviejų. Aš tik miolerio rūšis tarpusavy keitalioju. Dabar lyg su VitD.
Apie mollers: Tai žiūriu tas mollers irgi rašo, jog omega3, o sudėtis-žuvų taukai . Nu vat ir suprask žmogau - dėt lygybės ženklą tarp jų, ar ne.
Apie gelinį lakavimą: man vis kartais nukrenta vienas kitas nagas nesulaukęs atnaujinimo. Su visa baze. Tai sakyčiau, pats nagas tikrai visai gražus ir tvirtas būna. Manikiūristė ir sakė, jog naudoja kažkokias tausojančias bazes, bet jos tada ir ne taip gerai laikos. Nu bet jeigu nagai neblogai atrodo, atsisakyt kol kas neplanuoju gelinio lakavimo, vien dėl pačio manikiūro. Nu nes pati nebesugebu taip susitvarkyt.
Šiandien kaip tik einu
Vakar vakare pagaliau Čiurlioniui pasiryžau, pagavau kablį, nesupratau, ko tiek delsiau vėl pradėt. Suprantu, ko kitos iki ryto mezga . Bet aš jau prieš 1 liepiu sau eit miegot. Vėl smigau kaip akmuo. Taip tylu užmigt, kad nei piršto į ausį nereikia
. Pabudau nuo vyro raktų žvangėjimo, išvarė į darbą gyvai, tai visą dieną viena prabūsiu.
Niuma . Suprantamos tavo nemigas. Bet rūpesčiai tavo malonūs
. Magnio bisglicinato pagerk.
Restar, geriu dvigubas dozes, plius ashvagandą, plius B grupę. Kai visai neužmiegu - melatoniną. Kai visai blogai, turiu ir stipresnių reikalų.
Dabar va niekaip neišsirenku iš dviejų plytelių, kurias renkamės nuo pavasario, turėjo pradėt gamint liepos 20, o paaiškėjo, kad kitą dydį gamins. Meistrų visi reikalai- kaip visada nusikėlinėja. Santechnikas turėjo pradėt prieš dvi savaites vamzdžių perkėlimą padaryt, tai duok dieve, jei vakar pradėjo. Tada - elektriko darbai, su kuriuo kapitališkai nesusikalbu. Pirmas meistras toks, kad vienas apie ratus, kitas apie batus kalbam. Kitą savaitę turi pradėt jau grindis klijuot, o nežinau ar šitie du apuokai baigs savo darbus. ir dar kanas visokių paieškų tarpuose.
Vake, vaje, remontus su meistrais seniai darėm, nenoriu net ptisimint, kiek visko nelaiku ir netaip. Tai po to tik vyras pats padažo vis po kambarį, su broliu parketą peršlifavo, pats dušo kabinos padą, klozetą, kriauklę keitė. Kažkiek ir su elektra pasitvarko, nes pirma specialybė su tuo susijus.
Stiprybės tau, o tu tokia ir drąsi ir pašnekėt mokanti, ir energijos belekiek turinti, gerai, kad savim irgi pasirūpini.