Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lietuti, tau labai tinka 🥰

Baigėsi trumpos atostogos pajūry. Teks mėnesį palaukt ilgesnių. Su visom įkurtuvėm.

Aš jau vėl/ pagaliau/  turiu namus 😇🥰 na, pardavę butą laikinai buvom 'benamiai'. Šiandien įvyko ta didžioji diena. Turiu raktus. Ir kalną dokumentų :D 

Atsakyti

Lietuti wow wow kokia suknelė  :wub:  :wub:  :wub:  Tikrai kaip princesė  :wub:

niuma, sveikinu  :4u:  :4u:  :4u:

Per vakar dieną sužiūrėjau visą serialą :D Be jokių pašalinių užsiėmimų  :lol:  :lol:  100 metų jau taip nebuvo :D

Bescrolinant epika išlindo ir pasiūlė. Kadangi mielas lankytas vietas pamačiau, tai labai maloniai ir pažiūrėjau :D Toks vienkartinis atostoginis panašiai, kaip tie meilės romanai mažo formato minkštais viršeliais.

Aš norėčiau kelionės visai viena. Šeimyna turbūt būtų nustebusi  :rolleyes: Pernai  rugpjūtį draugė varė viena į kalnus Gruzijoj, kita šiemet tik ką iš Alpių grįžo. Aš norėčiau belekur  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 22 liepos 2025 - 07:08

Aš viena apsiriboju tik Palanga savaitgaliui pakolkas (kai pavyksta Emilį ka nors priduot). Bet ir tai labai gerai yra pabūt su savim, jūra ir vėjo pravėdintom mintim. 

Atsakyti

Jei turėčiau va taip galimybę prie jūros varyt, gal ir niekur toli nereiktų  :wub:​ 

Atsakyti

Limit, koks serialas, smalsu? Ir nesakyk, kad žiūrėjai nemegzdama :D.

Vakar jau vėlokai atvažiavom į sodą, abejojom, dar galvojau panakvot namie, bet pamačiau, kad penktadienį ryte pas gydytoją, tai išlėkėm, kad ilgiau ramiai panakvot. Dieviškai kietai miegojau  :wub: .  Pradėjau šluostę megzt :). Nei man jų reikėjo, nei ką, bet buvau užinfluencinta  :oh: . Likučių medvilnės visokių, kuriuos ketinau išmesti, tai va, išbandysiu. Nes vakare nei Čiurlionio nenorėjau, nei tamsių kojinių. Tai net ryte žadintuvo pažadinta čiupau ir kelias eilutes pamezgiau, ko paprastai niekada nedarau.

Be šeimos man keliaut patinka, bet visai viena nebandžiusi. Jeigu kokiam viešbutyje ar prie jūros pabūt, jau įsivaizduoju, bet iš tiesų keliaujant, tai man norėtųsi su kuo nors įspūdžiais dalintis. Ir planuot viena tingėčiau :).

Atsakyti

Aš viena keliaut išbandžiau per komandiruotes. Vis tiek to laiko naujų vietų patyrinėjinams likdavo. O ir visa kelionės logistika visai gerai gaudavosi. Rugsėjį skrisiu į Rėgensburgą, bet ne viena. Nežinau kas geriau🙃

Atsakyti

Tai per komandiruotes man kažkaip kitaip. Ir dažniausiai vistiek ne viena būdavau/ būnu. Išvyka su tikslu, o kitkam ne tiek ir daug to laiko lieka, kiek spėji tiek. Vat sąmoningai susiplanuoti išvyką tik sau, man būtų pasiekimas. Stebiu draugę, kuri taip daro, bandau įsikvėpt. Dar nepriaugau :).

1 šluostė, o gal net puodkėlė done :).

Atsakyti

Suprantu tą užinfluencinimą šluostėmis, bet kaip beveik praktiškai moteriai prašome paaiškinti man jų panaudojimo momentus. Pvz džiūvimo laiką :D  nu nes medvilniniai mezginiai tikrai gan ilgai man džiūsta. Tai realiai tokia šluostė kaip ir beveik 1 kartui-panaudojai ir pakabini džiovintis. 

Tarkim, pusmedvilnė gerokai greičiau išdžiūsta.

Mano Čiurlionis laukia paardymo. Bet šią savaitę biškiuką veiksmo yr vakarais, tai nėr kada prisėst. Dar įtariu, kad per stori virbalai, toks skystaliukas gaunas. Nebent išskalbus pasivels. Nu ir dar vienas minusėlis-tos moheros šeriasi zarazos, pilni namai rūbai ir gerklė pūkų...

Bet užtat dukra užsienietė pamatė ir sako, ar čia Čiurlionis? Nu tai reiškia atpažįstamas :D​ 

Atsakyti

katuk, tai jau geras ženklas dėl Čiurlionio  :bigsmile: 

Medvilninių šluosčių ir aš nesupranru, bet puodkėlėms tai visai gal gerai  :ax: 

Restar, šitą sužiūrėjau:

Po ketverių metų - vaidybinis serialas, LRT Epika

8 neilgos serijos, tai vienu ypu :D

Atsakyti

Kam jūs manęs klausiat :). Aš dar nebandžiau, nežinau :). Žiemą tai iškart ant radiatoriaus. Dabar - nežinau. Daug turėt reikia. Apskritai, aš medžiaginių jokių šluosčių nenaudoju. Ai, tik mikrofobros, bet tos prabangios, tik stiklui/ veidrodžiams.

Sode tai realiai reikia, rankšluostuką naudoju, bet tiek nereikia. Tai skuduriuką GAL naudosiu. Kartais svarbu, kad rankos tuščios nebūtų:). O dar kažkur mačiau/girdėjau, kad tą šluostę indaplovėj skalbia. Gal ir išdžiūsta? Pabandysiu :). Nenumušinėkit man entuziazmo :). Gi viską darau, kad prie Čiurlionio neprisėst. Bijau vėl nusivilt.

Atsakyti

Ta prasme, dvi minutes panaudojai tą šluostę ir tada dvi-tris valandas džiovini? :D 

Aš šiaip naudoju medvilnės/lino drobės rankšluostukus. Esu kažkada papirkus Danesoj audinio spec. rankšluostukam ir prisiuvus jų nemažai. Toks ten siuvimas,dvi kraštines užlenkt ir prisiūt. Nu tai kokie trys einamieji nuolat virtuvėj. Bet jie pakankamai gerai džiūsta, ne mezginys gi.

Nu reiktų paklaust tų influencerių, kaip joms :D​ 

Atsakyti

Ai, aš visko nešluostyčiau su tokiu. Virtuvėj pastoviai apsikuitus, apsišlapinus, tai gerai gerianti kempinė ar popieriaus rankšluosčiai eina. Galvoju stalo pavalymui. Nuo vieno valgymo iki kito gali ir išdžiūt :)

Atsakyti