Niuma, kaip viskas pažįstama, nors ir primiršta... bet tik aš tuo metu miegodavau kaip užmušta. Ko nepasakysi apie dabar..
Tai viskas kažkaip vistiek įvyks... su perstumdymais. Mūsų planai užsitęsė apie pusmetį ar daugiau nuo pradinio...
Jo, vis pagalvoju, kad Katukui artimiausia viskas. Nes ji tarp dviejų šalių blašydavosi, su auto ir su meistrais.
Tik kadangi vidų greičiausiai pats vyras įsirenginės (turiu galvoj dažymus), tai čia jau be termino O plytelės daug kur išklijuotos, dušą pastatys, katilą pajungs, grindis suklijuos- ir praktiškai galėsim kraustytis. Viduj- kada sugalvosim baigsim. Aplinka- keli metai į priekį. Kada nors. Neskubam.
Olaiva - tu visiškai viena gali atostogauti? Darai ką nori? Aš akimirką pavydžiu, nes neseniai žiūrėjau kruizą po Norvegijos fjordus, tai nebent 1 žmogus iš šeimos galėtų sau leisti, ale paskui pagalvoju, kad viena aš dar visiškai nemokėčiau atostogauti. Ir bijočiau. Savęs. Bet, matyt, reikia tik pabandyti. Nes teoriškai laisvė labai vilioja. O praktiškai - reikia žinoti, ką su ja daryt
.
taip jau šiemet gavosi, kad pajūry visai viena. vaikai dirba, Brigantiną Luknė padabos, tai vienui viena. ir laukiu, ir nedrąsu, bet čia gi ne užjūris, viskas bus gerai, gal net patiks
kaip nuobodu iš moheros lygiai megzti...bet aš kantri ir virbalai stori
Iš viengubos ar keliagubos? Nes aš iš keturgubos moheros pabandžiau megzt - rojus. Tik dėl kainos paprastai neleidžiu sau net iš dvigubos megzt. Bet gal reiks kada kokį megztuką sau leist bent iš dvigubos. Vyras iš namų atveš dar moheros Čiurlioniui. Ūsų noriu vešlesnių . Nuo apačios mezgu. Jau radau būdą kaip nesinervuot ir kamuoliukų apmažėjo.
Katukai, ilgiausių metų ilgiausiųųų
Linkiu rast nuotaiką tarp visų gyvenimo ir savijautos kalnų ir pakalnių. Kas, jei ne mes pačios geriausiai mumis/savim pasirūpins
O tarp kitko, ta sena mintis apie sektos mergaitišką pabėgimą savaitgaliui į Rygą, Wooly man vis kažkur kirba.
Gal laikas kažkada mumi pasikonkretint kada norim ir galim dauguma?
Iš viengubos ar keliagubos? Nes aš iš keturgubos moheros pabandžiau megzt - rojus. Tik dėl kainos paprastai neleidžiu sau net iš dvigubos megzt. Bet gal reiks kada kokį megztuką sau leist bent iš dvigubos. Vyras iš namų atveš dar moheros Čiurlioniui. Ūsų noriu vešlesnių
. Nuo apačios mezgu. Jau radau būdą kaip nesinervuot ir kamuoliukų apmažėjo.
iš 5 gijų šilkmoherio mezgu, ką radau,tą naudoju
Katukui - pirmiausia sveikatos, tada ukvatos, o visa kita - pati pasieksi .
Niuma - dėl Rygos, tai labiausiai kur noriu palėkt pavasarį, kai būnu toli nuo atostogų. Wooly šiuo metu negundo, nes siūlų pirkimas užrištas. Pačioje Rygoje irgi neseniai būta. Bet dėl chebros, matyt, pasirašyčiau tiesiog kartu pasibastyt. Nuo rugpjūčio vidurio dar atostogausiu.
Olaiva - griekas skųstis 5 gijas moheros mezgant . Gi greita, pūkuota, tik daina einasi. Nors, aišku, kai tu mėgsti visokius raštus, tai gal ir nuobodu tik lygiai. Veidą jau visą turi, kad nuobodžiauji?
Aš vakar realiai negalėjau patikėti - pradėjau gal 9 megzt, vos kelias eilutes nunarpliojau, vis siūlus atnarpliodama, tik pažiūriu į laikrodį - 11 val. Net pasipiktinau, kad laikas pergreit pralėkė
Šiandien pusryčiaudama vis traukiau moheros gaurus iš burnos...