Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O Qqutė? Šventojoj :).

Katuk, paraśyk, kai vietą išrinksi ir Limit parašyk 

Man aktualu tik desertai. Baisiai ilgai gaminosi balandėliai, tai negalėjau nepavalgyt, alkana, kaip vilkas buvau. 3 tilpo :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 15:28

Aha parašyk. Aš iki 17 jau irgi matau kad nespėsiu.

Atsakyti

Tai paskambinau kažkam, kažkas man, žodžiu pasėdėjom, jeigu ką, tik Limit kažkur pasimetė.

Šiaip šiandien visą dieną buvau papiktinta taip pagerintai, tai gerai tas mytukas, biškį garas nusileido.

Atsakyti

Čiurlionius išsimatavot?

Aš 12 išėjus į sportą,grįžau 17 🤐 be pietų. (Matininkė. Elektrikas. Tarpe kalnas darbinių reikalų. ) Kavos, ledų ir atsijungiau 1,5 val. Dabar gaminu pietus. Netikrų balandėlių du puodus. Gal net pamegsiu, nes vyro lauksiu iki 2 val. 

Atsakyti

Katuk, nesimatė tavo pasipiktinimo :). Čiurlionį Katuko apžiūrėjom, pūkų biškį nuvogiau :)

Aš tikrus balandėlius turbūt 5 dienas valgysiu. Nes dabar namie 4, šeštadienį bus 3 žmonės, o balandėlių didžiausias puodas, daugiau nei 6 žmonėm gamindavau. Nusičiupau didelį kopūstą ir pavariau...

Atsakyti

Matai, as mane iš vieno puodo - 4 skirtingi patiekalai :D neapsimoka tikrus gamint.

Emilis valgo tik mėsos kukulį su agurku.

Vilius su Gyčiu- mėsos kukuliai su bulvėm, šiek tiek prigraibau ir kopūstų, bet juos dažniausiai palieka. Su ketčupu. 

Aš - susitrinu pusę kukulio, bulves pasmulkinu ir valgau kaip tirštą kopūstų sriubą.

Vyras susideda viską nesmulkindamas, bet daug skystimo, už padažą ir grietinės. 

Atsakyti