Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ar aš tau ... niekas? :). O jeigu dar Katukas važiuotų, tai išvis. Manau, kad daugiau bus tokių, galima susipažinti. Nors traukinyje galima tiesiog megzti ir bendrauti su kokiu kaimynu. Aišku, aš pažįstu tikrai daugiau, ten visoks branduoliukas brančų, kur daug kur matomės. O Kaune galimai Olaiva, Žuviukas prisijungs.

taip, būsiu aš, jau pasižymėjau :)

sveikos gyvos, aš buvau užsikasusi darbais, studentu, Luknės zoo sodu, Brigantinos liga ir savo daugiadiene migrena. Sekmadienį atidarau savo naują parodą, tai kalbą ruošiuosi. Į pirtį ir aš planuoju, jei kas iš Kauno važiuos, mielai prisijungčiau

Atsakyti

Olaiva, važiuosiu. Priglasiu, jei ką.

O Aukštadvaris? Liniuka, gal ten užklausk? 

Atsakyti

Aš ant Aukštadvario vis dar pykstu, kad malkos 100 eurų pabrango per metus :B​ 

Atsakyti

Man pernykštė kažkaip neįsiminė visai - ar kas gero, ar blogo, na, lovos tik ala dvigulės buvo dviaukštės, bet tilpom lyg. Įsiminė draugija ir kad negalėjau eit į kubilą. Dabar turėčiau galėt.

Ar į koncertą niekas nenorit nueiti šiandien: https://www.bilietai...urlioni-452375/? Nemokamai arba su Čiurlionio megztuku arba net ir be, bet reikėtų žinoti, kad galėčiau į sąrašą įrašyti, dar nemažai laisvų vietų yra.

Atsakyti

Ir malkos, ir ne malkos pabrango, nėra ko norėt, žmonių noras uždirbt irgi auga. Ten budavo 350 ir tikrai erdviai, jeigu kaunietės nieko prieš, galima sužinoti, ar laisva ir kiek dabar užsiplėš. Jeigu apie 400, tai gal būtų kompromisas kainos atžvilgiu ir tikrai gana erdvu, ir wc antram aukšte dar yra :), kas tikrai patogu, kas naktim blūdija.

Atsakyti

?? Wc antram aukšte?

Per tris kartus nei karto neumačiau :D 

Aš galvojau naujoj paklaust ar didesnės už 400 neatiduotų. 

Atsakyti

Žodžiu, aš neišranki, man tiks, kaip bus, jeigu galima geriau - kodėl ne :). O WC tikrai buvo, pamenu, kaip dantis valiausi ten. Dar gali būti, kad ... kurioj kitoj pirty tai buvo, pvz link Molėtų  :lol:

Atsakyti