Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dar kažkur patarimas buvo imti atskirus kamuoliukus ilgesniems nei 5 akių trūkiams. T.y. jei viena spalva, po to kita spalva kokios 6 akys, o po jos vėl turėtų būt pirmoji spalva, tai nebetęsiam to pirmojo siūlo, o imam kitą kamuoliuką tos spalvos. Tada mažiau sutraukimų.

Man didžiausia problema buvo gal tos vietos, kur kietėsi spalvos po vieną akį, tada arba labai sutraukta, arba labai skylėta :D  nes tas patarimas sukeisti ir patraukti, kai yra tik viena ar dvi akys, nelabai veikia. Bet gal video yra kažkas apie tai, aš gi tinginė-video tyngiu tyrinėt :D 

Atsakyti

labai šis iš Restar įkeltų filmukas patiko, daug naudingų dalykų, pasirodo jau viena akis prieš reikia į vieną pusę perkelti, o, prieš pat kitos spalvos akį į kitą ir nepersipina siūlai, o pas mane ten šimšalynas gaudavosi
How to Knit Intarsia

Atsakyti

Man pačiai, jaučiu, iš naujo reikės viską žiūrėt, jeigu dar megsiu intarsiją, jau nepamenu, ką ten kur mačiau :).

Atsakyti

Žinia plinta ;)

https://zaliasvilniu...ezgeju-brancas/

Atsakyti

jau ilgokai kabojo man siuntimai mamogramai ir pas ginekologę. Tai šiandien susiruošiau užsiregistruoti, rytojui buvo vieta mamogramai. Reik pasiskaitinėti,kas ten per tyrimas, kokius žlėgtainius darys :)

Atsakyti

Pasirodo, svarbu neprisigąsdinti, nes kaip paaiškėjo, beveik visada po jos siunčia ir echoskopijai. O šitą sužinojau tik iš echoskopuotojos. O jau buvau prisigalvojus, ko reikia ir ko nereikia, kol eilės sulaukiau. 

O pas moterų - aga, reikėtų irgi užsiregistruot, bet kai dabar kitam miesto gale, tai prisiruošimas ilgaiu trunka..

Atsakyti

Man visada pirmiausia padarydavo echo, o tada siųsdavo mamo. Dabar savo naujoj poliklinikoj reikėtų pradėti domėtis irgi kas kur kada. Dar neturiu jėgų tam skirti. Pvz, šiandien vietoj pietų - sportas ir valgyt einu tik dabar darytis...

Atsakyti

Mamograma dabar pagal programą berods nuo 45 m.

Man asmeniškai tai nieko ten labai nemalonaus, nu suspaudžia keletai sekundžių. Tikrai ištveriama. Dar būtų gerai modernesnius aparatus rinktis, jie kažkaip švelniau spaudžia. 

Kažin ar echo pagal programą siunčia. Nebent kokios indikacijos yra. Ir tie tyrimai skirtingai mato. 

Bet tirtis reik. 

Atsakyti

Va dabar pavalgiau tik. Nes aš geriau badausiu, negu bile ką valgysiu. Užsimaniau įdarytų paprikų ir šiaip ne taip pasidariau. Skanumėlis  :wub: . Nes pirkom maišą turguje, vakar Uncle Ben's prisivirėm 12,5 litro, dar likę buvo. Dar baklažanas voliojosi, visokių mažučių cukinijyčių/patisoniukų/papirkyčių iš daržo nugnybtų prieš šalnas. Tai sukepiau su svogūnu, morka , visa keptuvė daržovių gavosi, sumaišiau su faršu, dar kukurūną naminį nudrožiau į visą mišinį.

Ale ryt nauja diena ir vėl reikės valgyt ir vėl neturėsiu kada  :B .

Vyras gavo VMI Oskarą (statulėlę) šiandien. Sakiau, gali mažiau dirbt, nes nebeliko ko siekt :). Kad taip pinigine išraiška tas kaip nors atsilieptų...

Einu ilsėtis ir megzt.

Atsakyti

Pas mane jausmas, kad svetimoj virtuvėj savo tvarką bandau įvedinėt 🤐 trečią kartą lėkštėm vietą keičiu. Aišku, dar tik apačią turiu ir tų pokyčių dar bus, kai viršus atsiras. Bet vis kažkaip bandau į patogesnes pozicijas ir esamoj situacijoj persidėliot. 

Atsakyti

Affidea buvau, naujas rožinis aparatas, jokio skausmo, čiut suspaudė, bet naktį vis tiek beveik nemiegojau, bijojau,kad vyras nebūtų tam kabinete :D

Šnd man nei sporto,nei jokių renginių, grįšiu ir megsiu :)

Atsakyti

Oj, aš žinau labai nuostabų mamologą vyrą. Profesorius, su patirtim, be mandagaus atsiklausimo neprisilies, viską papasakos, kodėl ir kaip. 

Atsakyti