katuk,neabejoju,kad tokių tikrai yra, bet tiesiog pas mane tokia baimė buvo, norėjosi,kad moteris būtų.
greičiau darbo diena baigtųsi,jau taip nagai niežti
Leopoldo megztuką šnd baigsiu, vyno spalvos ![]()
labai neblogą serialą vakar sužiūrėjau, galiu parekomenduoti per epiką
Sukeisti likimai - vaidybinis serialas, LRT Epika
ieškojau Limit rekomenduoto serialo iš epikos, kaip pora susituokia ir lygtais kitam mieste gauna darbą,kad išbandymai jų laukia, bet to neatradau
Limit šitą žiūrėjo: https://epika.lrt.lt...-odcinki,842351. Įsivaizduoju, kad jai labiausiai Indija suimponavo, sužiūrėjau ir aš, bet kad jau labai būtų mano - tai ne.
Oi, Olaivos rekomenduotas apie Kornvalį ♥ - turiu silpnybę TAI gamtai. Ypač nuo "Poldark"o serialo laikų.
Tiek pavargus vakare būnu nuo įtempto mąstymo ir pokalbių per dieną, kad vos sugebu 1 seriją "Pažado" pažiūrėt (nuo "Ponių rojaus" išvis atsilikus), o ir tai pusiau miegu. Arba mirkstu politiniuose pokalbiuose, tai nei pamegzt, nei pažiūrėt ką... Ale turėčiau jau turbtū šiadien baigt ilgą Sophie šaliką. Aišku, mzgu jį "ant nuomonės", kas 10 akių platindama ir norėdama sunaudot kuo daugiau siūlo. Bus ir aplink kaklą storai apsisukt ir ant galvos vietoj kapišono, jeigu prireiks. Viena pana vaiposi, kitai dar nesiūliau, tai tyliai svajoju, kad man atliktų jis
.
Aš tai tokį baisiai karštą serialą žiūriu, bet šitoj kompanijoje nereklamuosiu
Vakar gavau iš Anykščių siūlinės babinaitę siūlų, kuriuos reklamavo kaip labai švelnius ir fainus, nu tai nelabai jie švelnūs, bet spalva graži. Ir megzt nelabai faina, nes siūlas labai kietas, paruoštas matyt mašinai ir atsiskleidžia tik išskalbus. Kažkaip reikia stabdyti tą nevaldomą pirkimą paskutinio meto
Jau kokios 6 babinos nepradėtos stovi
Reikėtų iki bruncho ką nors ant virbalų užsimest, kad tuščiomis rankomis nebūt. Ai beje traukinio kakluošalą dukra įvertino teigiamai, nešioja prie juodo paltuko
Sudomino tas karštasis serialas
aš visokias nesąmones žiūriu... paskutinis buvo toks.. tipo muilo opera, bet bandyta pritraukt prie šiuolaikinių, tai nemažai karštų scenų - Black in Beauty. Nebuvo labai įdomus, bet neturėjau jokio noro ieškot ko nors įdomesnio, tai lyg ir pažiūrėjau, bet toks jausmas, kad ten dar ne pabaiga.
Branchą vėl skipinsiu... vienas dalykas-vėl užpuolė sinusitas. Antras- MB sugalvojo grandiozinių reikalų namų ūkyje, atvažiuoja uošvis, tai teks dirbt.
Mezgimo srity - įpusėta antra rankovė Elisabeth blouse.
Čia žinai, pagal tą posakį: reklama- jūsų teisė rinktis
Ooommm dabar gal nuo rugsėjo pradžios derinu rekuperaciją. Niekaip neina ssiderint. O turėjau jau vieną, kur būtų padaręs pirmą savaitę, bet ne- atsiranda pažįstamų pažįstami.... ir prasideda.
O jau turėtų tuoj mano vonią ateit remontuot.
Šaldytuvo irgi vis dar laukiu. Nuo rugpjūčio.
Tai va taip ir gyvenu. Nepaskubėdama.
Bet šiandien su drauge turbūt į baseiną eisim. Abi paisėt nuo savų rūpesčių. Senai matėmės.