Aš tikiuosi, galėsiu mirkt šiemet pagaliau. 2 metus iš eilės nepavyko. Data buvo palanki, bet prasidėjo bezobrazija vėl su mm, tai gali būt, kad per anksti užsisvajojau....
Vakar tiek įkvėpimo prisigaudžiau mezgėjų brunche. Dar ir netikėtą pažįstamą sutikau, kuri labai nustebino, kad irgi mezga. Dar žmonių užsispyrimas nustebino, pvz. pareiškimas, kas siūlus visą laiką perka tik iš Mezgimo zonos ir iš niekur daugiau. Čia tai jau sekta su diagnoze
Paskui dar nuvarėm į ŠMC meno mugę. Pirkau puodelį ir baisiai noriu vazos ir bliūdo
Tada dar megztelėjau nuo dūšios gerą sprindį.
Šiandien namų tvarkymas. Dar svarainių puskibiris likęs nuo praeito savaitgalio.
Toks tobulas sekmadienio rytas: su kava,mezginiu ir Limit serialu. Lyja, šlapia,kapsi, tikras ruduo. Pietums trinta moliūgų sriuba, reiks tik sėklų pasikepinti
Šiandien planas užbaigti vieną užsakyminę rankovę,liko vos 10cm,pradėti kitą ir ...pradėti čiurlionį, po truputį jį rakaliosiu ![]()
Liniuka, ką mezgi?
Man trūksta vienos savaitgalio dienos... nu bent vienos
Vakar visa diena darbuose ūkyje, šiandien dukra pietų atvažiavo. Tai vat pritrūko lėtos dienos tik sau
Ai kažką rudo iš galvos
Nors Restar spalvą grindų skuduro pavadino
Pasaulio siūlai fainą dėžutę vis pardavinėja. Perki, nežinai ką, o paskui visos mezga, ką sugalvoja. Pagal laiko trūkumą dar nerizikavau, bet va, kokį grožį užmačiau iš spalio mėn:
Screenshot_20251005_091639_Facebook.jpg 168,69KB
0 Parsiųsta kartų
Aš ketvirtą kartą pirmą komuniją pradedu... Dabar naujoj parapijoj. Išsiaškinau, kad priklausom Aleksotui
Jauki, graži bažnyčia.
Labos
Paskutiniu metu pavėluotai tik like sudėlioju, ištiko mane mokyklos sezonas ir visi reikalai, kad vakare vos pašliaužiu. Sportas irgi nugaravo - treneriui operacija, sporto klubą uždarė, reiktų ieškotis naujų. Savaitgalį tiesiog daug miegojau ir džiaugiaus, kad gražus ruduo už lango, o namie pagaliau šildymas įjungtas.
Pirties laukiu ![]()
Brunchą pražiopsojau (pramiegojau). Siūlus tik vienoj pardėj pirkt kiek perdėta sakyčiau. Gal praeis, kai užmatys pas kitą gražesnių lobių. ![]()
Mezgiminėj zonoj baigiau savo rožinį ryškalą su karoliukais, bet neprisiruošiu išskalbt. Pradėjau dukrai megztinį tamsiai rudą. Šiaip mano megztų nelabai nešioja, bet šis buvo su sąlyga, kad į visokius renginius kartu eiti. Nes mane nervuoja, kad ji į teatrą nori su eiliniu džempu eiti. Bet panašu, kad patinka jai, sakė gal ir šiaip nešios.
[sub][/sub]
Va toks:
IMG_8567.jpeg 287,7KB
0 Parsiųsta kartų
Sveikos, pas mane tai diskusijos su savim - dryžuotam 'vasariniam' kokio ilgio rankoves daryt. Pagal siūlų kiekį reikėtų kaip originalui- 3/4. Pagal viziją ir pakeitimus - svarsčiau, gal ilgas. Tokiu atveju reikėtų papildomai pirkt siūlų, o netikrinau ar dar likę (vasarą buvo du kamuoliukai mano spalvos). Bet vakar beveik įtikinau save, kad kadangi yra raštas su kiauraraščiu, tai užteks ir trumpesnių.
Sveikos, aš tai šiuo metu labai politiškai užsiangažavus, tai vakar po protestus lakstėm - visam Vilniuje vis kažkas vyko, nerealus jausmas. Paliko įspūdį chorų skveras, kur dalyvavo 5 paskolinti Čiurlionio megztiniai, tada varėm į MO muziejų, dėl to paskui nebetilpom nei į LNOBT, nei į LVSO, užtat su jaunimu Katedros a. pabuvom, o paskui buvo didžiausias netikėtumas rasti sausakimšą VU Sarbievijaus kiemą, ten pabaigėm Čiurlionio "Jūrą" klausyti - iš ten rodė vaizdus iš tuo metu gyvai grojančių koncertų salėse, o pasibaigus griausmingi aplodismentai VU kieme. A.Mamontovas kalbėjo, N.Savičenko, R.Kmita, mano grupiokė iš Unesco, susitikom draugų, giminių. Ta jūros banga labai stipri, be galo gražu tiek sąmoningų žmonių matyti šalia.
O prieš protestus iki turgaus/LIDL sulaksčiau, maisto pripirkau, spėjau greit pievagrybių sriubos išvirt, o grįžus buvo bulvinių blynų balius
, nes atėjo sūnus su drauge, skalbėsi/džiovinosi ir t.t. ir pan. Labai mažai pamezgiau, o poilsio diena irgi praverstų
. Na, bet tikiuosi bent darbine prasme kiek lengvesnės savaitės, jau nebeturėsiu nesibaigiančių pokalbių, praeitą savaitę 16 suskaičiavau.
helou,
tikrai vienos dienelės trūksta. SAU. Nuo ryto esveikatoj neršiu, ieškau echoskopijai vietos, jau nebežiūriu,kad po darbo valandų, eisiu,kada bus vieta.
Mano šios savaitės keturiu dienų planas rankovė užsakyminiam megztukui, tada Čiurlionį savaitgalį galėsiu pradėti.
Man Pasaulio siūlų parduotuvė labai patinka, jau nuo spalio ji ir šeštadieniais dirba
Olaiva, tik nesinervink pirma laiko.
Man prieš keletą metų, berods pirma mamografija, tai irgi išgąsdino, įrašę netgi tą Bi-rads vos ne priešvėžinę. Bet vat tas mamologas profesorius labai gražiai viską išaiškino, kad viskas ten normalu. Tiksliau, ką ir kaip vertinti, kad tiesiog su amžium didesnis stebėjimas ir rizika, bet žiūrima į visumą, istoriją, požymius ir panašiai. Labai svarbus ir paveldimumas.
Tai linkiu rasti kuo greičiau, kad neužtruktų ramumas ateiti
Mezginio liko rankovių galiukai ir susivokiau, kad neturiu tolesnio plano
siūlų tai netrūksta
O tas apsipirkimas tik konkrečioj pardėj- ok. Mane labiau trigerina, kai bandoma tai įpiršti kaip būtiną mezgėjai veiksmą. Kvepia verbavimu į sektą
Tai visi turim savo sektas/pričiūdus
. Suprantu pirkimą vienoje parduotuvėje kaip idėjinį palaikymą mažam verslui ir konkrečiam šviesiam žmogui. Spėju, kad aš irgi daugiau sutaupyčiau pirkdama už brangiai mažoje parduotuvėje gerus siūlus - tik tiek, kiek sumezgu, negu pirkdama iš visur per akcijas, tipo, pigiau, bet nespėdama sumegzt ir apskritai, išmylėdama tuos siūlus ir t.t. ir pan.
Lietučio modeliukas dukrai labai fainai atrodo. Aš norėčiau tokį rast nupirkt
.
Mano sūnus konkrečiai mane spaudžia dėl savo megztuko
. Mezgu dukrai kepurę raudoną, šaliką kažkam turiu baigt, kojinę pradėjau. O tas atėjo ir sako į kaktą: "O tai kur mano megztukas?". Terminas nuo Kalėdų, spalio galo dabar jau į spalio vidurį atsikėlė
. O aš įstrigus ties pažąstim, nežinau, kur užbaigt, kai be instrukcijų mezgu, nusibodo vis matuot pusiau aklai. Dabar reikėtų tiesiog numegzti apykaklę, tada būtų aiškiau ir matuojant. Bet ir siūlas man nepatinka, graužia pirštus
.