Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

"brangiai mažoje parduotuvėje gerus siūlus"

nesutinku  :D  "brangiai" ir "gerus" yra nebūtinai mažoj parduotuvėj. 

Idėjinis palaikymas - ok. Bet kažin ar Liniukos paminėtas atvejis būtent šis. 

Tie patys siūlai tų pačių gamintojų randami ir kitokiom kainom, nuo to jie nepasidaro "blogi"

Čia kai traukiny iš Kauno pakeleivės aptarinėjo, kokie siūlai geriausi. Viena labai kategoriškai teigė, jog tik vilna. Ten dar keletas epitetų buvo... nu, jokio noro nebuvo užginčyti. Nu yr ir tų vilnų visokių. Ir ne visur ji tinka. Iš dalies gal ir sutikčiau- bet tas kategoriškumas ir užtikrintumas balse- supranti, kad neverta gaišti laiką diskutuojant.

Atsakyti

Man kažkada patiko perskaityta mintis, kad vartotojai neturėtų papildomai mokėti už kažkieno norą būti verslininku. Jei tuos pačius dropsus galiu nusipirkti kitur 30 proc. pigiau, tai kodėl turėčiau remti mažąjį verslą, kuris negali konkuruoti? Negali tai negali, susirenkam žaislus ir einam dirbti samdomo darbo :) 

Per brunchą pasiėmiau Žemaitės schemą, vakar užmačiau drops šilkmoheriui akciją, gal čia ženklas :hmm:  :D Bet sakiau reikia valdytis su naujų siūlų pirkimu...Pradėjusi esu megztuką, megsiu ilgai, gal per tą laiką kita idėja ateis... Nors dar viena idėja yra išbandyti kelis mezginius vienu metu... Tai va ir būtų Žemaitė ant virbalų šalia rudojo... Ech nors persiplėšk :D​ 

Atsakyti

Tai aš irgi nesiruošiu nei ginčytis, nei pradėt kitaip elgtis :). Nors gal ir vertėtų :). Kai rašiau, tai ir turėjau omeny MZ, nes Liniukos pasakojimas apie tai buvo. Ten ir maža, ir brangi. Ir siūlų yra tokių, kur kitur nerasi. Jeigu galėčiau sau leisti, turbūt tik ten eičiau, nes ir idėjų prisigaudyt gali, ir patarimų gerų gaut. Bet va, perku internetu babinas, kurių spalvos nuvilia po to arba einu į Siūlų mišką tik dėl kainos, nes daugiau ten jokio malonumo nėra pirkti.

Komunizmo laikai gi baigėsi, kai visur už tą patį daiktą ta pati kaina.  Ir neabejoju, kad už fainą atmosferą, gerą patarimą žmonės nori mokėti daugiau. Patys. Nes toks jų vertybinis pasirinkimas.

Labai noriu miego šiandien :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 12:53

Tai dėl kitų pasirinkimo man visai dzin. Blogiau, kai prasideda spaudimas, jog ir kiti turi rinktis tą patį. 

Ir šiaip, dėl savo pasirinkimų atsakinga tik aš ir niekas daugiau. Ai, nu kartais dar vyras lieka kaltas.   :D  oj-ne kartais, o visada :lol: 

Tikiuosi suprantat juokus. Čia intencija į stereotipus.

Atsakyti

aš labai ilgai tik iš rogutinio merino mezgiau, bet, kai sumažėjo jo spalvų gerokai, ką ten gerokai, beveik visai nebeliko norimų spalvų, tai pradėjau internetu žvalgytis. Bet visad nusižiūrėjus norimą siūlą svarbiausia būna kaina, kas žemiausią siūlo. Iš MZ jaučiu nieko neįpirkčiau :D drops kid silk kokia ten kaina  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: [b!]Šiandien[/b!], 13:54

Vertybinis pasirinkimas čia gal nei prie ko. Aš tai nežinau internetinės parduotuvės savininko (irgi mažo verslo) vertybių. 

Dėl unikalių prekių tai viską suprantu. Labiau kalbėjau apie masinę produkciją, kuria prekiauja 10 taškų, bet perkama pačiam brangiausiam. 

Kaip šiandien darbe ofise karšta... Sėdžiu ištinusia galva ir laukiu darbo galo :B Tai kur jau čia man Čiurlionį nešiot :B​ 

Atsakyti