Šiandien sakyčiau ir lauke buvo šilta. Tai gal ir tai įtakoja. Pas mus tai jei šildomės, tai labai oro pritrūksta, nėr kuo kvėpuot
Nu ką, teks megzt Žemaitę
Dėl ko teks? Siūlų prisipirkai? ![]()
Sau ar dukrai?
Prisipirkau
Dar nežinau kam. Dėl proceso
Tai kokių - Drops?
Labos
Liniuk, svarbu akcijinių
Šaunuolis drakius, moka lobį kaupt
O šiaip siūlus faina pirkt, kad ir iš kur.
Darbe šiandien šąlau su merino megztuku. Džiaugiaus, kad spintoj turiu skarą tokiems momentams pasidėjus.
Restar, yra megztukas pirkt, tik kad ne LT
https://www.holliste...weater-60550820
Screenshot_20251007_102732.jpg 86,81KB
0 Parsiųsta kartų
Yra aboutyou tų megztukų
Bet man asmeniškai tai labai apykaklė jo išbliauta.
Vakar priartėjau prie rankogalių. Visa laimė, kad nuo ankstesnių kamuoliukų likę man reikalingos spalvos
Jeigu nesutingėsiu- šiandien turėtų būt finišas su rankovėm ir galima bus skalbt.
Krepšiuką su blizgiu radau. Galėsiu taisyt, ką susiplanavus.
Katuk, gi LIetutis rodė outfitą su nėriniuotu topu kažkokiu. Arba marškinukai po apačia. Lietutis jeigu megs, tai ir apykaklę pagal poreikį išformuos.
Pasivaikščiojau per pietus, sirenų paklausiau (negeras tas jausmas, pagalvojus, kad jeigu jos iš tikrųjų perspėtų kasdiena apie pavojus ir niekur nebegalėtum jaustis saugus...), pasigrožėjau jau smarkiai pasispalvinusiais medžiais ir ... grįžau šlaputėlė.
Restar-o tai kažkas norėjo nusipirkt gi
Aš tai nei megsiu, nei pirksiu. Turiu TH tokį smulkių pynių normalia apykakle.
Tai aš nepirksiu bet kuriuo atveju, ne mano stilius. bet jeigu dukra prašytų būtent tokio, tai pirkčiau, o ne megzčiau. Tą norėjau pasakyt, o ką ten parašiau - jau tingiu grįžt ieškot
.