Išmaudžiau Čiurlionio galvą. Ryt liemenės konstravimas vyks. Noris kažkokios kitoniškos, bet nešiojamos ![]()
Pastrigo ir susidubliavo
Olaiva, bus pirty Čiurlionio ir Žemaitės pasimatymas
Olaiva, bus pirty Čiurlionio ir Žemaitės pasimatymas
![]()
Bučinukas bus?
LIniuka - skarelę mezgi, ne liemenę?
Aš vakar su sūnaus megztiniu nemažai pajudėjau, neiko naujo nepradėjau ir jau ėmė kilti nerimas - o ką pirtyje megsiu. Reikia iš anksto pasirūpinti, kad būtų koks mezginys, kur tik ratu galima būtų varyt.
Man vienos dienos kaip ir nepritrūko. Tiesa, šeštadienį išvis beveik nepamezgiau, tik obuolio kotelį kepurės viršuje ir žalią lapą numezgiau. Daug prie puodų/orkaitės prastovėta, o paskui susiėmiau ir į netvarkytą siūlų kampą įsilindau. Maišas atrinktas siūlų atiduotuvėms. Nepastebėjau, kaip naktis atėjo.
Parūšiavau pagal rūšis ar tikslus tuos siūlus, sukišau į Ikea maišelius, net biškį pavakuumavau. Tuos, kuriuos planuoju artimiausiu metu megzti - labiau ant akių pasidėjau. O sekmadienį - mažės klasės šeimadienis Smėlio arenoje. Nebuvo faina patirtis. Dičkė susigundė kartu pažaisti tinklinį, nes labai mėgsta, tai padarė išvadą, kad klasė - išlepę bitches... teko dealin'ti ir su savo, ir su dukros emocijom. Susirinkom daiktus anksčiau. Ir pirmą kartą pagalvojau, kad galimai tai mūsų paskutiniai mokslo metai VJG...
na, bet serialas ir megzinys nuotaiką pataisė. Visą popietę - nieko kito nebedariau, tik laikas sau. Šiadien pabudau lygiai 8 - negirdėjau nei vyro žadintuvo 6.30, nei kaip vaikai susikėlė, išėjo į mokyklą
.
Restar, turėjau galvoje, kad raštuoju skarelę. O mezgu tai megztinį, liemenės mano garderobe nelabai egzistuoja
Parašei - Žemaitės skarelę, tai ir nesupratau, ypač kaip mačiau Gintarės Čiurlionio skarelę. Kokią skarelę raštuoji?
O liemenę turbūt Olaiva megza, tai susipainiojau
.
Man gražu liemenės, bet vis nerandu tokios, kur tiktų ir patiktų. Ir nerandu ant ko nešiot. Nors ant kitų man labai gražiai atrodo. Kai karšta, tai liemenė labiau nešiotina nei megztinis.
Žemaitės skarelę
Ta prasme šiuo metu esu ties skarelės kutosais
Mano kolegė gerai išaiškino liemenių esmę, kam jos tinka - tik toms, kurios papų neturi
Kitos atrodo kaip tetos su liemenėm
Plę, be krūtinės irgi galima atrodyt teta. Ar su liemene ar be. Ypač jei ir esi teta
apie Kalėdas jau mislijat? aš užsisakiau sau dovanėlę , pasidėsiu ir bus ko laukti, net nevartysiu ![]()

Aš pasidariau Kalėdas vasarą - nusipirkau šitą ir dar kitą knygą. Nusipirkau dėl viršelio megztinio. Bet biškį nusivyliau. Nebegaliu megzti vieno moheros siūlo. Labai nesugraibau
. Nejaučiu rankose...
Nesu nieko dar mezgus iš savo turimų knygų. Ir įdomu, srnmegdiu
. Bet paturėt smagu.
Prajuokino Katukas
. Beveik visos jau mes tetos
.