Niuma, tai pakuotė pažeista ar pats šaldytuvas? Grįžau iš Kauno, labai super diena. Amsterdamo mokyklos butas sužavėjo
Nereali ekskursija, labai rekmenduoju. O pati planuoju į kitą tu pačių savininkų Art deco butą. Po metų ir dar porą objektų atidarys - Kiemelių dvarą ir modernistinį butą. Po to dar buvome planetariume Mokslo saloje, bet ten jau labai šiaip sau.
Liniuka, ant priklijuoto lapo parašyta - pažeista pakuotė. Nors vizualiai tai labai minimumas pakuotės pažeidimo. Faktiškai - šaldytuvo šonas pažeistas.
Bet iš esmės laiškais susirašinėjom, kad ne, mes šito nenorim, laukiam, atvežkit be pažeidimų. Tai va ir skaudžiausia, kad pralaukus beveik du mėn, gaunu turbūt patį pirmąjį, brokuotą.
Liniuka, Kaimelio dvare ir pernai jau vyko ekskursijos, teko būti, laaabai patiko. Dar neatrestauruota, viskas savita,gražu
Mezgimas su poguliuku labai kovoja...
Pas mane - poguliukas su pasivaikščiojimu Kačerginėj. Bet iki ten dar nuvažiuot reikėtų...
Olaiva, kas nugalėjo?
Kačerginės nepasiekiau, bet Emilis iki Cirkle pagaliau išsizyzė. Visą savaitę nevežiau, nes knygos neperskaitęs. Skaito.
Tuo pačiu ir per Laisvę prasiėjom.
O žmoniųųų.
Neamezgiau, bet kadangi brunche baigiau vasarinį, tai jau didelis pasiekimas. Reikės skalbt ir šonus susiūt.
Olaiva, kas nugalėjo?
Poguliukas, žinoma, naktinėju dabar, tą galvą mezgu ![]()
Bet ten kosTmosas pas tave su siūlų kiekiu 🤐 Foto iš vakar:
Messenger_creation_937DA73D-3E1D-4EA5-8747-1CAA63CCA7AE.jpeg 220,85KB
0 Parsiųsta kartų
Olaiva, iš kelių gijų mezgi? Aš po tris susisukau ir gal su kokiais 5 mm megsiu Žemaitę.
Liniuka, iš 2 gijų šį kartą...3.5mm
Vakar pačiupinau Deimantės Čiurlionį, nu ten grynas lašinys, kaip šūba ![]()
Višta kepa, daržovių priraugiau, galima eit Čiurlionio akis megzt
150 km ekstremalaus vairavimo per baisią liūtį beveik viena ranka
Eisiu visgi antrą operuotis, labai sunku vairuot ilgesnius atstumus.
jo, lietus su vėju labai nekomfortą sukelia vairuojant.
Bet po piet visai saulutė išlindo, nors vėjas tai liko.
ne 150 km, bet pamenu, kai berods pernai iš Vincio pievutės važiavom ir tokia liūtis buvo, o dar greitkely iš antros juostos važiuojanti auto užpylė vandeniu mano kuklią škodytę... galvojau, arba paskesim arba kam nors į užpakalį įsimūrysim
Vėl pritrūko vienos savaitgalio dienos
Žemaitės skarelė jau procese. Bais smagiai mezgasi. Gal tik dėl spalvų nesu tikra. Bet jau yra kaip yra.