Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nu kaip man gražu tas petys :) ir dar +1 gija šilkmoherio... žinau, čia mano mezgiminio atsilikimo spragos, bet jaučiu į pirtį atvažiuosiu su šituo mezginiu, galvoju ar jį pačiai pradėti pavyks, ar reiks salės pagelbos :) kol neskaičiau aprašymo, tai nežinau nei nuo ko pradėti ir kaip dydį pataikyti, bet jau atsiprintinau, ačiū Restar ;)

image_picker_9A70ED26-D96E-498A-8CBD-A94

Atsakyti

Olaiva-dydžius taikom mėginukų pagalba- nieks nepasikeitė :D O jei čia Petiteknit, tai viskas ten labai aiškiai pas ją aprašyta. Ai, pafotkintas gi paskubom neinformatyviai mano paskutinis mezginys. Tuoj įmesiu

Atsakyti

Nesu nieko dar mezgus iš savo turimų knygų. Ir įdomu, srnmegdiu  :hmm: . Bet paturėt smagu.

Tą patį šeštadienį brunche apkalbėjom, kad turim gražių knygų, bet turbūt nieko iš jų nemezgam :) 

Atsakyti

Olaiva-dydžius taikom mėginukų pagalba- nieks nepasikeitė :D O jei čia Petiteknit, tai viskas ten labai aiškiai pas ją aprašyta. Ai, pafotkintas gi paskubom neinformatyviai mano paskutinis mezginys. Tuoj įmesiu

tai tuomet gausis, manau ne raketų ten mokslas

Atsakyti

Priedas  Messenger_creation_D899B3F4-CB3C-4B0E-A84E-40FC043C62C8.jpeg   191,7KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Messenger_creation_D1EBDFE9-E721-4307-907E-8BBFDE65FD77.jpeg   263,42KB   0 Parsiųsta kartų

Sumezgiau viską iki pat galo, net mėginuką išardžiau.

Tai čia PetiteKnit Elisabeth blouse.

Kažkada gal papozuosiu ir pati

Atsakyti

kokia krokodilo odos tavo boba  :rolleyes: 

o megztukas gražus, koks siūlas?

Atsakyti

Siūlo nieks nežino :D  atidavė viena sektantė prieš kokius  :hmm:  5 metus. O ant babinos nebuvo užrašo. Tai jei kas ir žinojo, jau seniai pamiršo :D  panašu, kad yra kažkiek alpakos, nors iš pradžių galvojau, kad tiesiog merinas. Tiksliau, išvis galvojau, kad pusvilnė. Bet pasipūkavo, turi kutuliuko ir šiltas. Nu tai bus veislinis. Mano atmintis sako, kad MG pirktas, sektantė sako, kad iš Woolio....

Atsakyti