Aš tai esu įsitikinusi, kad Katuko megztuke yra angoros, nes pūko angorinio tikrai yra. Žiauriai malonus ir dailus mezginys, labai norėtųsi pamatyt ant tavęs
.
Aš kai dar mezginius pati kurdavau, tai labai naudodavau knygas raštų pasirinkimui. O dabar visai nebenaudoju. Bet nereiškia, kad nenaudosiu. Net jeigu nenaudosiu - tikėsiu, kad gal kada panaudosiu
. Dabar tos perteklius visko - aprašymų, raštų, idėjų - ir jis taip pavagia laiką, kurį galima būtų skirti mezgimui.
Šiadien gal kokią valandą su Chatuku kalbėjausi apie savo dukros situaciją ir jausmus. Išgirdau apie tylų atstūmimą. Ir kitų gerų dalykų. Nuo to nelengviau. Bet turiu gyvent savo gyvenimą.
Niuma - tikiuosi, tu protinga moteris ir dabar tiesiog džiiaugiesi, kad turi šaldytuvą. Nes aš, kuri perdaug apie viską galvoja, tai dar nervinčiausi, kam tek laiko kankinausi, jeigu vis tiek gavau su tokiu pačiu rezultatu
... Reikia kažkur tuos nervus pakonservuot. Dar tik pirmadienis. Tiesa, penktadienį važiuosiu į Kauną, HR pusryčius 8 val kažkokius kažkokiam viešbutyje, bet su kolege, tai turbūt kad dviese kažką ir veiksim.