Nieko ypatingo nesideda, viskas tas pats, bet kartais gyveni ramiai ir atrodo, kad gal normaliai viskas - niekas nesiskundžia, visi sveiki. O kartais imi ir sureaguoji, kai viskas užsijautrina. Vakar po to nevykusio šeimadienio didžioji dukra kažkiek prakalbino mažąją ir aš pusiau nugirdau, kad visgi ji blogai jaučiasi, neturėdama draugų, blogai jaučiasi klasėje... Nors dažniausiai tyli ir nieko nesako. Ne, nežinau, ką daryti. Labai aš jautriai reaguoju į tokius visokius vaikų dalykus. O vyras čia tik šiaip ant viršaus prisidėjo su darbu nuo 7 ryto iki turbūt 5 kito ryto.... daug dirba, bet taip nenormaliai - jau išimtys. Bijau, kad tiesiog nugrius vieną dieną ir bus amen šeimai. O dar vieną ne pati artimiausia, bet pažįstama (valdybos nario žmona) pasiskelbė, kad susirgo 4-os stadijos kiaušidžių vėžiu. Turi mažą dukrytę, nuostabi šeima. Man labai sugrąžina prisiminimus apie mamą ir mano baimes. ir realiai nieko su tuo negaliu padaryt - nes tas žnypliuotis praktiškai tik 4 stadijos ir aptinkamas. Žodžiu, daug egzistencinio nerimo apie viską. Ir su kuo apie tai pasišnekėt?
Dėl mm tai iki 50 gimtadienio nieko kažko ypatingesnio nejaučiau. Po jo pradėjo mm dažnėti. Šių metų pradžioj patyriau milžinišką nukraujavimą. Po operacijos daugiau mažiau viskas kaip buvo. Šį mėnesį vėlavo ir galvojau, gal jau prasidėjo ramybės laikas, bet... Tai nežinau net, kas labiau suneramino. Bėda, kad netenku daug kraujo, o visa sugerta geležis nueina velniop. Kovą feritinas buvo 35, o po intensyvaus geležies gėrimo per visą vasarą, rugsėjį - 12... Aišku, būna ir blogiau. Bet nepatinka, kad sportuojant trūksta oro ir jėgų.