Niuma, ką jaunimas Vilniuje? Oras normalus, nešalta, o lietutis nebaisus tinkamai apsirengus. Šiandien nuo ryto iš namų išvarius, turėjom renginį Gedo pr., tada lėkiau į sportą viešuoju, o iš ten - pėsčia namo. Šlaputėlė grįžau. Tikrai ne nuo lietaus
.
Pritrūkau vakar siūlo kepurės viršugalvio užbaigimui. Kaimynė sakė, kad turi 5 metrus tokio pat siūlo. Klausimas, ar užteks, nes mezgu tai dvigubu. Jeigu dėl poros metrų vis tiek reikės pirkti matkelį.... Aišku, bepirštes dar galėsiu numegzt, bet mane tas važiavimas į kitą miesto galą labiausiai nervina. Nes daugiau tai ničnieko nereikia.
Vakar išploviau ir atidaviau dukrai savo Sweater No11. Tokį pat ir jai esu numezgus, bet jau labiau kasdieninis, o maniškis iš geresnių siūlų ir beveik nenešiotas. Išėjo šiandien į mokyklą. Labai gražiai tiko. Tikiuosi, negrįš nudažytom rankovėm
. ( Jau yra buvę). Man tai per storas, nemėgstu stataus kaklo. O be to - norėsiu nusimegzt kokį kitą sau
.
Beje, paskolinau virbalų - draugė sakė, kad megzt megztinį, siūlus gal jau turi, o prieš apsispręsdama, kokius virbalus pirkt - norėjo išsibandyt. Tai pora kiniškų sakiau, kad gali pasilikt, vis tiek nenaudoju, o pora tikiuosi atgaut. Maniškė sakė, kad megzt nesusivilios
.