Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, matosi, kad sektą apleidus buvai, kad tik dabar PetiteKnit atrandi  :)  Daug kas jau net ne po vieną jos megztuką turim.

Gavau Žemaitės siūlus, nagai niežti pradėt, bet reikia susisukt kamuoliukus prieš tai.

Rytoj varom į Kauną teambuildintis.  Eisim į art deko buvo ekskursiją, planetariumą.  Na ir kelionė traukiniu. 

Atsakyti

taip,atsilikusi aš šiuo klausimu :)

Art deco ir Amsterdamo dar nebuvau, turiu norų sąraše,kažkada pasidovanosiu sau. Daug gerų atsiliepimų esu girdėjusi,tik labai priklauso nuo gido

Atsakyti

Rytoj varom į Kauną teambuildintis.  Eisim į art deko buvo ekskursiją, planetariumą.  Na ir kelionė traukiniu. 

O mano mažius šiandien Vilniuj :) Pramogauja su klase.

Orai tai šiaip sau :) 

Atsakyti

Niuma, ką jaunimas Vilniuje? Oras normalus, nešalta, o lietutis nebaisus tinkamai apsirengus. Šiandien nuo ryto iš namų išvarius, turėjom renginį Gedo pr., tada lėkiau į sportą viešuoju, o iš ten - pėsčia namo. Šlaputėlė grįžau. Tikrai ne nuo lietaus :)

Pritrūkau vakar siūlo kepurės viršugalvio užbaigimui. Kaimynė sakė, kad turi 5 metrus tokio pat siūlo. Klausimas, ar užteks, nes mezgu tai dvigubu. Jeigu dėl poros metrų vis tiek reikės pirkti matkelį.... Aišku, bepirštes dar galėsiu numegzt, bet mane tas važiavimas į kitą miesto galą labiausiai nervina. Nes daugiau tai ničnieko nereikia.

Vakar išploviau ir atidaviau dukrai savo Sweater No11. Tokį pat ir jai esu numezgus, bet jau labiau kasdieninis, o maniškis iš geresnių siūlų ir beveik nenešiotas. Išėjo šiandien į mokyklą. Labai gražiai tiko. Tikiuosi, negrįš nudažytom rankovėm :). ( Jau yra buvę).  Man tai per storas, nemėgstu stataus kaklo. O be to - norėsiu nusimegzt kokį kitą sau :).

Beje, paskolinau virbalų - draugė sakė, kad megzt megztinį, siūlus gal jau turi, o prieš apsispręsdama, kokius virbalus pirkt - norėjo išsibandyt. Tai pora kiniškų sakiau, kad gali pasilikt, vis tiek nenaudoju, o pora tikiuosi atgaut. Maniškė sakė, kad megzt nesusivilios  :B .

Atsakyti

Žaislų muziejuj ir dar kažkur edukuojasi. Su pertrauko pagal orą - arba gamtoj, arba uždarose patalpose.

Pas mane reikalai su šaldytuvu nesibaigia (gal kitą savaitę jau išsispręs), su rekuperacija  ir darbe paturbinta pilnatis.

Tai jau laaaaaabai laukiu savaitgalio ir poilsio. 

Atsakyti

ryt Kaune kavinukėj susitinka Čiurlionio megztukai su Kaunas pilnas kultūros žurnalistu, reiks gal nušliaužti, būsiu kaip tik mieste. liko valandžiukė darbe ir savaitgalis

Atsakyti

Labos. O aš kiek prisimenu Olaivą, tai man labai dera su lietuvių liaudies šokiais. 

Barbana į stoglangius lietus, ant miego traukia, o sėdėt iki 9... Nebūčiau atėjusi į Megą, net nepastebėčiau pilnaties. Ofise ramu ramu....

Dirbu-noriu pamegzt, o šiaip per savaitę nesugebu kompo įsijung, mažei megztuko modelio paieškot, pasimatuot... Reiškias per mažai noriu. ..

Atsakyti

Neįsivaizduoju gyvenimo be šaldytuvo... Ar kažkokį ypatingą modelį išsirinkot, kurio niekaip neatveža? Aš   ko gero jau būčiau  kitą variantą tiesiog išsirinkus...

Vakar lazanijos prikepiau, viliuosi, užteks dar ir vakarienei, galėsiu anksčiau prie mezginio judėt, Viltis yra, kad savaitgalį ką naujo pradėsiu megzt, geriau net ne vieną :). Ir gal sūnaus megztinio rebusą išspręsiu ir paudėsiu iš mirties taško.

Atsakyti

Pas mane tai ūkio reikalai vis dar valdo. Šiandien atvežti akmenukai, bus lysvės gražiai įrėmintos :D  dar vidury savaitės parsivežiau šiltnamiui bortelius, kai surinksiu galutinį derlių, irgi bus galima pradėt tvarkymą.

Dar norėčiau gėlynų kakofoniją suitvarkyt, bet čia toks grandiozinis reikalas, reik ilgesnio nepertraukiamo įsikišimo, tai nežinau, kada rankos prieis.

O dabar sėdžiu kiprykloj, spalvą šviežinu :rolleyes: 

Mezgimo srity vakar paimtas senas nebaigtukas, bet kažko primiršta idėja, tai eigoj kažką kuriu :D . Siūlas- sausį woolyje gyvai pirktas, grindų skuduro spalvos kašmyras su šilku.

Ir dar prigooglinta visokių idėjų, visko noriu ir iškart :D​ 

Atsakyti

Restar, nieko ypatingo, bet rugpjūčio gale renkantis parašyta - pristatymas per 5-7 d.

Paspaudi pirkimus, suformini lizingus. Pasikeičia pristatymo laikas į 14 d. Tada atvyksta pažeista pakuote, ok, sutinkam laukt naujo.

Po šito  termino gaunu info - vėl atvyko pažeista pakuote... wtf??? 

Užsakau 'trečią'. Susirašinėjam tarpe, kokie pažedimai, siunčia foto. Sutariu, kad užsakom naują.

Reziume- nuo rugpjūčio šią savaitę sulaukiu šaldytuvo. PAŽEISTA pakuote. O lizingą tai jau moku, nes sąskaitą išrašė po pirmo užsakymo. 

Nuvažiavau į ofisą, pasakiau, ką galvoju, nutraukiau sutartį. Liepiau susirinkt šaldytuvą. Laukiu, kol išsiveš. 

Užsisakiau šią savaitę kitur. Po savaitgalio turiu gaut.

Kitos 4 prekės iš tų pačių atvyko be problemų per savaitę- dvi. 

Atsakyti

Oho, istorija  :blink: .  Tikiuosi, jau baigsis ta istorija sėkmingai  :4u: .

O kad pakeista pakuotė, tai baisu, kad ir viduj bus sutrankytas/kažkas pažeista? Aš klausiu kaip naivuolė, nes kartais žmonės tiesiog ieško pigiau nusipirkti būtent su pažeista pakuote. Niekada nesusimąsčiau, kad dėl to gali būti kas blogiau, nors realiai turbūt gali.

Atsakyti

Tai ir viduj nežinom, nes gal kritęs.

Bet blogiausia, kad iš pradžių net nemačiau pažeidimų. Pastatėm su Vilium. Nusiunčiu foto vyrui, kaip gražu ir tinka... sako - o matai šone vertikalų brūkšnį - įlenkimą per pusę ilgio? 

Jeigu ta pusė būtų glaudžiama prie sienos- net nebūčiau pamačius visiškai. Gal to ir tikėjosi. O pas mus tas šonas atviras gaunasi. 

Atsakyti