Žinau, kad turi. Bet nori raštą priderint. Tai va, stulpeliai gi raštas jau, ar ne
Ar jos pavyzdžiuose matei stulpelius? Olaivai gi įmantresni raštai arčiau dūšios.
na ne tiek įmantresni, kiek ne nuobodus lygus mezgimas.
savaitgalį spintą tvarkiau ir man ši liemenė turbūt yra įmantriausia,ką besu mezgusi raštavimo prasme:
Ar jos pavyzdžiuose matei stulpelius?
Olaivai gi įmantresni raštai arčiau dūšios.
Plę, nesikabinėk lygioj vietoj yra esminis momentas, kaip primontuot raštą. Nu bent jau aš primontuočiau
Plę, nesikabinėk lygioj vietoj
yra esminis momentas, kaip primontuot raštą. Nu bent jau aš primontuočiau
kai išsiaiškinsiu, nuo kur ten pradedama megzti, tai ir aš primintuosiu raštą. manau
Viskas priklauso nuo rašto žingsnio ir trumpintų eilių pailgėjimo žingsnio. Ta prasme, ar įmanoma gražiai suderinti, ar vistik gausis šioks toks laiptelis. Kalbu apie šią vietą
Screenshot_20251014_163339_M365 Copilot.jpg 369,72KB
0 Parsiųsta kartų
Bet konkrečiai šitame modelyje, dabar tik pamačiau nepatinka ta kaklo raukšlė. Tai nežinau, gal kur nėra aukšto kaklo ir geriau būtų
Biškį nusiblioviau. Kaip žirafai per ilgą kaklą - pilnatis pasibaigė, o man tik atėjo.
Aš sekmadienį nublioviau. Atrodo, lygioj vietoj. Bet nuo visko kartais išmuša saugikliai. Nei magnis, nei sedatifas nepadeda. Nors šiaip, dabar jau geresnė savijauta nei prieš kokį mėn. Tada visai skystimas buvau. Kas kiek ir ašarų latakų pravalymai vyko.
Pas mane pirmų kartų diena šiandien Ryte laimėjau prizą į radiją prisiskambinus. Pirmą kartą skambinau ir pirmą kartą laimėjau.
Ir teko su automatu išmokt važiuot iki šiol tik mechaninę vairavau. Ateinu darbinės auto pasiimt - vietoj ankstesnės stovi kita. Skambinu transporto vadybininkui, sakau, ateik, pravesk instrukciją
Pavyko 🚘💪