Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jurgitak, kokių ieškai?

Aš pati turiu gana skirtingų 'svorių' papuošalų.

Turiu nemažai spalvotų akmenukų auskarų, pagal rūbų spalvą. Suvertų man arba išsirinkus kažkur.

Kasdienai dar mėgstu Kamėjos sidabrinius auskarus.

Naujausiai - pridaviau nenešiojamą auksą ir pasikeičiau į auksinius auskarus su deimantais.

Žiedai: vestuvinis plius vyras vestuvių dvidešimtmečio proga padovanojo balto aukso su deimantu. Nešioju vietoj buvusio sužadėtuvių, kuris tiesiog per mažas pasidarė.

Dar vieną užsisakiau sidabrini, platesnį, su 3 skirtingom akytėm (pagal kiekvieno vaiko zodiako ženklą išsirinkau). Praktiškai kasdien nešioju.

Dar turiu pigių bet efektingų iš Fashion Zone įvairiom šventėm. Kelis auksnius rinkinius, kai noriu solidesnio vaizdo. 

Dėl By Ribas girdėjau prastų atsiliepimų dėl papuošalų kokybės.

Atsakyti

Mano du balto aukso su deimančiukais iš by Ribas. 25tų metų kartu su vyru proga. Nešioju apie du metus kasdien. Nematau jokių nekokybių. Bet mano visiškai neįmantrūs. 

Atsakyti

Ieškau sidabrinių įvairaus ilgio ir formos grandinėlių ir perlų.

Atsakyti

Perlų turiu. Vyras iš Kinijos parvežė :rolleyes: 

Kur ieškot LT-nežinau.

O sidabrinių papuošalų tai siūlyčiau Kamėją. Bet Druskininkuose geresnis pasirinkimas.

Atsakyti

Kamėją pažiūrėjau puslapyje, bet, niekas neužkabino. Turbūt, geriau gyvai važiuoti pažiūrėti.

Atsakyti

Turiu autorinių papuošalų. Pažįstu tuo du autorius, man miela po jų kūrinį turėti.

Atsakyti

Kamėją pažiūrėjau puslapyje, bet, niekas neužkabino. Turbūt, geriau gyvai važiuoti pažiūrėti.

Kamėja Druskininkuose didelė, bet jų ir kaune urme, akropoly salelė yra

Mano nr 1 tai:

Inga Juškienė BARDAU-art

Kamėja

Sendaikčiai,vintedas

Grįžau. Gera diena. Du megztukų užsakymai, kugelis, tortas, mezgimas su vaikystės drauge ir jos mama su plepesiais.

Grįžtu, pasitinka Nojus ir sako: tu tik dabar nepyk, nes nėr prasmės, nieko tas nepakeis,neištrins. Atsisėdau, sakau nu, klok :D

Jis vakar išėjo šalia į tūsą, parako sandėliuose kažkokia keista muzika. Jokio alkoholio, kvaišalų, ten griežtai. Tai ramiai išleidau. Grįžo 8 ryto :D 

Tai va, grįžo su nauja tatuiruote :D kažkokią vištą išsitatuiravo. Nu ir ką aš? Nieko...

Lendu į knygą Gliukozės revoliucija

Atsakyti