Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jurgitak, kokių ieškai?

Aš pati turiu gana skirtingų 'svorių' papuošalų.

Turiu nemažai spalvotų akmenukų auskarų, pagal rūbų spalvą. Suvertų man arba išsirinkus kažkur.

Kasdienai dar mėgstu Kamėjos sidabrinius auskarus.

Naujausiai - pridaviau nenešiojamą auksą ir pasikeičiau į auksinius auskarus su deimantais.

Žiedai: vestuvinis plius vyras vestuvių dvidešimtmečio proga padovanojo balto aukso su deimantu. Nešioju vietoj buvusio sužadėtuvių, kuris tiesiog per mažas pasidarė.

Dar vieną užsisakiau sidabrini, platesnį, su 3 skirtingom akytėm (pagal kiekvieno vaiko zodiako ženklą išsirinkau). Praktiškai kasdien nešioju.

Dar turiu pigių bet efektingų iš Fashion Zone įvairiom šventėm. Kelis auksnius rinkinius, kai noriu solidesnio vaizdo. 

Dėl By Ribas girdėjau prastų atsiliepimų dėl papuošalų kokybės.

Atsakyti

Mano du balto aukso su deimančiukais iš by Ribas. 25tų metų kartu su vyru proga. Nešioju apie du metus kasdien. Nematau jokių nekokybių. Bet mano visiškai neįmantrūs. 

Atsakyti

Ieškau sidabrinių įvairaus ilgio ir formos grandinėlių ir perlų.

Atsakyti

Perlų turiu. Vyras iš Kinijos parvežė :rolleyes: 

Kur ieškot LT-nežinau.

O sidabrinių papuošalų tai siūlyčiau Kamėją. Bet Druskininkuose geresnis pasirinkimas.

Atsakyti

Kamėją pažiūrėjau puslapyje, bet, niekas neužkabino. Turbūt, geriau gyvai važiuoti pažiūrėti.

Atsakyti

Turiu autorinių papuošalų. Pažįstu tuo du autorius, man miela po jų kūrinį turėti.

Atsakyti

Kamėją pažiūrėjau puslapyje, bet, niekas neužkabino. Turbūt, geriau gyvai važiuoti pažiūrėti.

Kamėja Druskininkuose didelė, bet jų ir kaune urme, akropoly salelė yra

Mano nr 1 tai:

Inga Juškienė BARDAU-art

Kamėja

Sendaikčiai,vintedas

Grįžau. Gera diena. Du megztukų užsakymai, kugelis, tortas, mezgimas su vaikystės drauge ir jos mama su plepesiais.

Grįžtu, pasitinka Nojus ir sako: tu tik dabar nepyk, nes nėr prasmės, nieko tas nepakeis,neištrins. Atsisėdau, sakau nu, klok :D

Jis vakar išėjo šalia į tūsą, parako sandėliuose kažkokia keista muzika. Jokio alkoholio, kvaišalų, ten griežtai. Tai ramiai išleidau. Grįžo 8 ryto :D 

Tai va, grįžo su nauja tatuiruote :D kažkokią vištą išsitatuiravo. Nu ir ką aš? Nieko...

Lendu į knygą Gliukozės revoliucija

Atsakyti

Selektyvi atmintis ;) Kai katukas perlus paminėjo , prisiminiau, kad puikius bižuterinius iš JAV JCREW turiu. Perku per tarpininkes.

Tai va, JCREW dar kašmyro megztukus myliu. Puikūs. Perku per išpardavimus. COS kašmyras (storas) man nusiburbulavo. Su JCREW neturiu tokios patirties.

Mezgu du megztukus lygiagrečiai, vieno liko skvernas ir apykakle, kito - 1,5 rankovės. 

Restar, ar daug pokyčių stilistikoje (po beige uždraudimo)?

Atsakyti

Katukai, man tik pasakojo, kad susibraižė auksas gal po savaitės, bet nepriėmė taisyt / keist - sakė, tokia rūšis ir taip turi būti. Neinau.

Sidabrinį gaminausi pas Katės akis.

Šiaip, labai daug lietuviškų juvelyrų turi savo internetines parduotuves. 

Vinted irgi lobynas. 

Atsakyti

O kas galėjo pasikeisti, Gadget? Tiesiog nepirkau, ko neleido, jokių stebuklų neradau. Vieną megztuką iš bėdos. Daugiau niekur nebuvau, nekenčiu apsipirkinėt ir po pardes vaikščioti. Vis tiek eisiu to spalvinio tipo konsultacijai, kad nepirkčiau atsitiktinių siūlų - kurie man gražūs, bet netinka. 

Kolegė labai žada man padėt, bet laiko neturi ir su manim po siūlų ar rūbų pardes nevaikščios.

Vakar nuostabi diena buvo - nesitikėjau, kad Čiurlionio namuose edukacija bus TOKIA. Pusę laiko praašarojau beveik, nes mums pasakojusi mergina gimusi tą pačią dieną kaip Čiurlionis, jį įsimylėjusi, o dar ir aktorė. Tai performansas buvo vau. Labai gražiai apie Čiurlionį kaip žmogų papasakojo, apie jų meilę su Sofiją, apie Sofiją labai fainai, apie Landsbergį, kuris daug padarė, rinkdamas medžiagą apie Čiurlionį. Tada ėjom kur nors kavos ir buvom įtemptos į audėjų galeriją, parodos atidarymą ( galerijos savininkė realiai pasivijo gatvėj). Kavos galiausiai nuėjom į Raštinę, ten buvom nemokamai pavaišintos, netyčia teko sudalyvaut interviu davime ateitininkų laikraštuke, o paskui kas beliko - padėt kabint megztinius parodai :). Ten jau bekabindamos išgirdom klausimų, ar galima megztinius nusipirkt, pakvietėm į FB grupę jungtis ir megzt. Tai buvo kas iškart prisijungė :). Diena pilna įdomių istorijų ir žmonių. Šiandien nebeisiu į parodos atidarymą Raštinėje, reikia kažką ir namie nuveikt. Galvojau megzt, bet kol kas visi darbai virtuvėje. 

Atsakyti

Mados,škia:

https://www.patricij...233119152280027

Atsakyti

Kai neturi kur dėt siūlų ir laiko :hihihi: 

Ir bandai dar užsidirbt iš to

Atsakyti