Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kas brangesnis? Laikas ar kašmyras?

Mano ta mezgėja už jūrų marių vėl mane kankina. Dryžuotas šalikas, ilgas, susisukęs. Kiek siūlų pirkt? Jomajo-kąašžinau. Nepatinka man tie vertinimai po to- o tu sakei...

Atsakyti

Dilemos, dilemos… Aš pasimatavau nepadoriai nuostabius treningiukus Kaune. Nepadoriai puikiai tinka. Kainuoja irgi nepadoriai. Tai atsidėjau ir kankinuosi dabar.

ir megztuką puikų mačiau. Nufotografavau. Dalintis?

Atsakyti

Nori, kad "pataršytume"? :D  dalinkis.

Treningiukai sportui ar laisvalaikiui?

Atsakyti

Bus kažkas su povo plunksnom? :D 

Jau toks niekam neįkvepiantis oras už lango :B Nors gal kaip tik įkvepiantis megzt ir gamint. Baigiau Ž priekį. Einu virt cepelinų. Dar reikėtų obuolius naikint, tai šalia dar kepsiu varškės skareles su obuoliais. 

Atsakyti

Baiktu, povopluksnos so last season ;)

Einu mažint foto.

Atsakyti

Priedas  IMG_1669.jpeg   106,65KB   0 Parsiųsta kartų     [l

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Šiandien[/b!], 13:07

Liniiuka, skaitau daug įkvėpimo: ir mezgimas, ir maistas. Už dvi namines skareles prie kavos atsiduočiau nedraugavus.

katuk, laisvalaikio. Sveikas protas sako nepirk, bet kas ten klauso balsų galvoje?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Šiandien[/b!], 13:13

Jei jau apie pirkimus. Kur perkat papuošalus?

Atsakyti

O kas yra papuošalai? 

Kasdien nešioju auksinius žiedus, du iš Kamėjos ir trys vyro dovanoti :D 

Auskarai pagrindas irgi auksiniai, dar turiu tokių a la vienkartinių papigiai iš kokio ten kioskelio, pamiršau pavadinimą. Dar turiu keletą dėvėtuose radusi, nors gal labiau sakyčiau - sendaikčiuose, Kalvarijų g prie turgaus yra rūsy tokia. 

Dar sidabrinių esu pirkusi kažkurioj mugėj ir iš Cinammon.

Kaklo papuošalų nenešioju, išskyrus kelias auksines ir sidabrines grandinėles su nedideliais pakabukais. Visos tikrai senos.

Apskritai, mano papuošalai nedidukai, kuklūs.

Mano viena efektinga draugė moka Vintede susimedžioti nuostabių segių. Beje, ir ekstravagantiškų batų.

Jei norisi kažko savito-visai rekomenduoju susikurti savo. Aš gi buvau vienose dirbtuvėse su dukrom, jos pasigamino po žiedą, aš pakabuką su dukrų pirštų spaudukais.

Gadget- tikėjausi visai ne to. Labai kasdieniškas. Nebent siūlo malonumo nehaučiam per ekraną. Bet nuo to prabanga vaizde neatsiranda

Atsakyti

Katuk,  megztukas puikus. Triskart nepadoriais įvardijau treningučius ;) kurių nerodžiau. Afekto būsenoj zero fotkių padariau.

Papuošalai: bižuterija COS, ZARA, kinai. Aukso/sidabro turiu nedaug. MARRY ME by RIBAS puikus servisas, bet neoriginalūs dalykai. Dubrovnike užtikau tobulą butikiuką. Šeimos verslas. Dar mėgstu vienus lenkus, kur ŠOPENO oro uoste yra. Ten miksas bižuterinis ir ne, yra ir labai modernių dalykų. Servisas - nuostabus. 

Atsakyti

Mmbr daro duty free servisą - jei skrendi į ne ES šalį, atveža tau į oro uosto filialą norimus papuošalus.

Atsakyti

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Šiandien[/b!], 17:03