Kas brangesnis? Laikas ar kašmyras?
Mano ta mezgėja už jūrų marių vėl mane kankina. Dryžuotas šalikas, ilgas, susisukęs. Kiek siūlų pirkt? Jomajo-kąašžinau. Nepatinka man tie vertinimai po to- o tu sakei...
IMG_1669.jpeg 106,65KB
0 Parsiųsta kartų [l
O kas yra papuošalai?
Kasdien nešioju auksinius žiedus, du iš Kamėjos ir trys vyro dovanoti
Auskarai pagrindas irgi auksiniai, dar turiu tokių a la vienkartinių papigiai iš kokio ten kioskelio, pamiršau pavadinimą. Dar turiu keletą dėvėtuose radusi, nors gal labiau sakyčiau - sendaikčiuose, Kalvarijų g prie turgaus yra rūsy tokia.
Dar sidabrinių esu pirkusi kažkurioj mugėj ir iš Cinammon.
Kaklo papuošalų nenešioju, išskyrus kelias auksines ir sidabrines grandinėles su nedideliais pakabukais. Visos tikrai senos.
Apskritai, mano papuošalai nedidukai, kuklūs.
Mano viena efektinga draugė moka Vintede susimedžioti nuostabių segių. Beje, ir ekstravagantiškų batų.
Jei norisi kažko savito-visai rekomenduoju susikurti savo. Aš gi buvau vienose dirbtuvėse su dukrom, jos pasigamino po žiedą, aš pakabuką su dukrų pirštų spaudukais.
Gadget- tikėjausi visai ne to. Labai kasdieniškas. Nebent siūlo malonumo nehaučiam per ekraną. Bet nuo to prabanga vaizde neatsiranda
Katuk, megztukas puikus. Triskart nepadoriais įvardijau treningučius ;) kurių nerodžiau. Afekto būsenoj zero fotkių padariau.
Papuošalai: bižuterija COS, ZARA, kinai. Aukso/sidabro turiu nedaug. MARRY ME by RIBAS puikus servisas, bet neoriginalūs dalykai. Dubrovnike užtikau tobulą butikiuką. Šeimos verslas. Dar mėgstu vienus lenkus, kur ŠOPENO oro uoste yra. Ten miksas bižuterinis ir ne, yra ir labai modernių dalykų. Servisas - nuostabus.