Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dar vienas siurprizas vakar - aną dieną radijo laidoj lamėjau puodelį. Atsiuntė su žolelių arbata tokiam mėgintuvėly :) Energetikas reklamuojasi.

Atsakyti

Liniuka, ar tavo Žemaitė jau apsigobė skarele?

Atsakyti

Esu ties antakiais :D  Savaitgalį turėčiau baigti priekį, bet kažko kol kas neatpažįstu :B Gal nes dar be antakių :D 

Atsakyti

aš jau įmontavau galvą , priekį baiginėju, šiandien važiuosiu siūlų dasipirkti. bandysiu nedideles nebaigtom eilėm rankovytes liemenei primontuoti

c89737d15c9e9537290bde92aaa506ed.jpg

4e91d8757a49a44ea14c938ae83c52c1.jpg

Atsakyti

Liniuka permanentiniu makiažu Žemaitei užsiiminėja 🤭

Olaiva, dar šitos man gražios:

Priedas  Messenger_creation_C22ADFBF-FD0D-467D-9333-1616C0197BC0.jpeg   125,49KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos. Atsilikau mažumėlę nuo jūsų tai paskaičiau bent jau spalį kuom gyvenat.

Pasijutau sektiškai: pasidariau mamogramą, rado kažkokių pakitimų, šian buvau echo. Sakė sveika nieko nėr. Nu ir negalvojau nieko aišku.

Su mmm irgi bardakėjasi truputį. Ciklas tai sutrumpėjęs bet kartais ir koks normalus ištinka. Ir paauglystės hormonus jaučiu :)

Mezgimo srity- pagavo rudeniniai atspalviai. Ryži oranžiniai raudoni rudi. 

Savaitgalį su sese Rygoj buvom. Nu tai kaip be woolip ir be kašmyro. Nugriebiau tokio ryžo gražaus.

Mezgu vis tą petį nugaroj europietiškai japonišką. Labai patinka man kaip jis mezgasi ir kaip atrodo.

Atsakyti

Qqte, aš vis rimčiau apie Rygą su sekta pagalvoju. Darom pavarinį savaitgalį? Kur nors net ir su spa? 

Atsakyti

Sakai  pavasarį bus aktualūs kašmyrai? :D​ 

Atsakyti

Nebūtinai. Gal kokie šilkai ar daaarr kas nors. Ar žvyneliai. Ar .. nu rasim, kur akis paganyt :) 

Bet gal tiesiog labiau ir laiko rasim. Rudenį - pirtis. Pavasarį - Ryga. Būtų faina nauja tradicija :) 

Atsakyti

https://www.jysk.lt/...-130568-lt.htmlTuriu įtarimą, kad radau iš kur mano fotelis. Porankiai patogūs, bet ilgiaus pasėdėjus, pasirodo, kad norisi jo minkštesnio :) Nors, manau, visokių paminkštinimų būna pirkt. susiorganizuosiu kažką vėliau. Dabar laikinai Ikejos kėdės paminkštinimą turiu. 

Atsakyti

Kol sumegsim kašmyrus, tai ir ruduo ateis :). Aš dabar UŽ, kai ateis laikas - darysiu viską, kad galėčiau.

Pabuvojau Kaune, atstovėjom su kolege eilėj į Habits prie Soboro vėlyviems pusryčiams. Vis tiek kitoks tas Kaunas, biškį kaip užsienyje pasijutau. Po visko užsukom į Lamesta, kurios Vilniuje nebeliko. Iškentėjau matavimųsi maratoną kaip paauglė visa besivaipydama. Bet ir variau su kolege, kad ji man padėtų. Sakė, sutaupys man 80 eur ir nustatys man tinkamas spalvas. Griežtai jokių pilkų ir biežinių prie veido, tinka gilesnės spalvos.  Vieną megztuką mėlynų atspalvių nusipirkau, nes nenoriu vien savo megztais vaikščiot visur. Bet suprato, kaip man sunku rast tinkamų rūbų, vien dėl ilgių, o ir spalvos sunkiai derinasi. Sužinojau naujieną, kad mano akys alaus spalvos :).

Atsakyti

Taip, rudeninis Kaunas ypatingas 😍

Nemezgiau nuo kovo vidurio iki kokio rugsėjo vidurio, ir pailsėjusi pareinu. Myliu mezgimą. Ką tik aukcione pardaviau savaitę savo laiko ir kašmyro pažadą.

Atsakyti