Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai ir matau vaizdelį - Olaiva mezga, užsidegusi žvakę :). Ta prasme, tik prie žvakės šviesos :).

Atsakyti

Baigiau pirties megztuką. Sveria 600g ir toks net spyruokliuojantis nuk svorio :D Kas nori tokio siūlo, tik kitų spalvų mačiau mano siūlai dar turi.

Pradėjau dovaninę kepurę.

Rytoj išeiginė :yahoo:​ 

Atsakyti

Man irgi :yahoo:​ 

Atsakyti

Koks tavo siūlas, LIniuka? Susikrovusi krepšelį esu Mano siūluose ir .. deruosi su sąžine - ką pirkt, o ką palikt  :B​ .

Atsakyti

Tai ir matau vaizdelį - Olaiva mezga, užsidegusi žvakę :). Ta prasme, tik prie žvakės šviesos :).

Neee, nugi "nusimezgiau" sau tą Ikėjos lempą , tai žvakė tik jaukumui ;)

Atsakyti

Kaip faina, kad svajonę įgyvendinai.

Atsakyti

Ar esat kuri Filcolana moherą su šilku mezgusios? Vienam projektui sau noriu :)

Fiksavimas_fa9e5f52-7655-4ae0-b638-0a67f

Atsakyti

Girdėjau daug gerų atsiliepimų, esu nusipirkusi. Kodėl nemezgu? Nes riooooooooožinė. buvo protas laikinai aptemęs. Dabar nesugalvoju modelio. Megsiu kada nors, gal kas sunešios. Jeigi iš Pasaulio siūlų pirksi - naudok kodą ievamezga, bus nuolaida. Gyvai perkant irgi turėtų taikyti.

Gavau šiandien savi pirmąjį gyvenime advento kalendorių ♥. Laimėjau Instagram konkurse pas AML. Be galo miela, nes man labai patiks - džiovinti vaisiai ir riešutai.

Ryža meilė ant kelių murkia ♥.

Atsakyti

Koks tavo siūlas, LIniuka? Susikrovusi krepšelį esu Mano siūluose ir .. deruosi su sąžine - ką pirkt, o ką palikt  :B​ .

https://www.manosiul...450-mauve-taupe

Atsakyti

Neee, nugi "nusimezgiau" sau tą Ikėjos lempą , tai žvakė tik jaukumui ;)

Įmeškį nuorodą dar kartelį

Atsakyti

Restar, ar megsi šį? kokią spalvą, kokiais karoliukais?
Wings_medium2.jpg?webp=0

Screenshot_20240904_155638_Chrome_medium

Atsakyti

Olaiva😍😍😍😍

Atsakyti