Kepurė done. Kažkokį babininį siūlą paėmiau senokai pirktą. Numezgiau, išskalbiau ir supratau, kad kašmyras
Va taip ir būna kai visko iš visur prisiperki
O buvo megztukinis kiekis.
Aš perku siūlus kartu su kaimyne
. Jai ir sau perku, ji man ir sau jau nupirko, iš 2-iejų parduotuvių. Kaip čia nepadauginus
. Tai įdedu, išimu, pakeičiu, pridedu...
LIniuka, jeigu norėsi, tai tau tavo spalvos kašmyro siūlus pasaugot galiu už tą nerealią kainą. Kažkaip stipriai nesujaudino manęs. Sunešiočiau, bet nelabai mano. Arba kam nors ką nors numegsiu ir prakalsiu.
Olaiva - tai tą knygą pirkau vien dėl šito modelio. Galvoju užsiprašyt Isager tamsiai mėlyno šilkmoherio iš vyro Kalėdoms ir nebereikės sukt galvos, ko norėt. Kitos spalvos nesugalvoju. Man lyg tinka ir tokia prabangi. Apie karoliukus dar negalvoju, seniai jais nesidomėjau. Jeigu turi idėjų, kokie geri - apšviesk.
Aš perku siūlus kartu su kaimyne
. Jai ir sau perku, ji man ir sau jau nupirko, iš 2-iejų parduotuvių. Kaip čia nepadauginus
. Tai įdedu, išimu, pakeičiu, pridedu...
LIniuka, jeigu norėsi, tai tau tavo spalvos kašmyro siūlus pasaugot galiu už tą nerealią kainą. Kažkaip stipriai nesujaudino manęs. Sunešiočiau, bet nelabai mano. Arba kam nors ką nors numegsiu ir prakalsiu.
Olaiva - tai tą knygą pirkau vien dėl šito modelio. Galvoju užsiprašyt Isager tamsiai mėlyno šilkmoherio iš vyro Kalėdoms ir nebereikės sukt galvos, ko norėt. Kitos spalvos nesugalvoju. Man lyg tinka ir tokia prabangi. Apie karoliukus dar negalvoju, seniai jais nesidomėjau. Jeigu turi idėjų, kokie geri - apšviesk.
Tai dėl karoliukų aš ties Preciosa apsistojau. Jie daugmaž vienodi. O be to, megztukyje pavieniai ne į riešines viens prie kito,koks čiut kitoks nė negadins vaizdo. Brangesnių pirkt nematau prasmės.
Man taip knieti tą knygą pavartyti...noriu šilkmoherio nusipirkti sau dovanų, gal grafito spalvos,arba tamsiai mėlynų. O karoliukų norėsiu kokių kontrastingų,gal net bordo... Na bus terapija porai mėnesių ![]()
Aš jau terapijos keliems metams į preikį esu prikaupus
. Dar gavau durkos užsakymų šiandien, dovanom siūlų prisipirkau, įdomu, kada sau ką pradėsiu megzt... Aš tai turbūt kontrastingų karoliukų nenoriu, noriu tik subtilaus pablizgėjimo netyčia. Būtų man rūbas į teatrą. Ai, įsidėjau Harmony plono merino prie būsimo šilkmoherio
, dėsiu vieną giją, nes vien moheros nesugraibysiu to voratinklio savo letenom.
Restar, pasaugok man tą kamuoliuką 😉
Liniuka, 2 kamuoliukai, su vienu neprasidedu
.
Oho, Liniuka, kepurė per dieną - sportiškai ![]()
Aš vakar puselę įveikiau.
Siūlų neperku ir nedrįstu Kalėdų senio užsiprašinėti, taip jau gavos, kad telefoną reikia keisti, o ir skaityklė atsisveikindinėja, norint įjungti, reikia visokiais burtais užsiiminėti.
Tai kiek girdėjau, jau pakeliui atnaujinimas.
Tik sūnui nusiunčiau kokio chiaogoo valo reikia(ilgasis nutrūko), nes vistiek nori kokią smulkmę padovanoti. Ir dar galvoju gal tuos blokatorius pagriebti. Restar, kokius tu ten buvai pirkusi.
Ar gerai suprantu, jog čia su pridėtiniu siūlu, keičiant jo spalvą vietom kas kelios eilės? Man gražu....
Screenshot_20251129_101738_Instagram.jpg 412,22KB
0 Parsiųsta kartų
Namuose tokios kraustymosi nuotaikos. Grįžo dukra, tai namai pilni dėžių, daiktų ir žmonių. Kortizolis muša aukštumas. Šansų jį subalansuot tik kokį vasarį ![]()
Katyyyi
imk
Kapseika, blokatorius ne kojinių turi omeny? Knitpro buvau užsisakus dovanų
Katuk
. Truputį primena, kai sūnus buvo susiptkęs su drauge ir grįžęs keliom dienom namo. Prieš metus maždaug. Ir gerai, kad turi kur grįžti ir viskas jam gerai ( nes kaip tik tuo metu nusižudė kuto sūnaus klasiokas), ir kartu viduje toks nepasitenkinimas, kad keičiasi rutina, kad daugiau žmonių namuey, reikės labiau taikytis. Visgi gerai, kai suaugę vaikai gyvena atskirai. Tėvai nusipelno ramybės
. Nors pas jus vietos daugiau, labayvieni kitiems gal netrukdysit, kai viskas sustos į savo vietas, tos dėžės.
Aš turiu Isager knygą, kurioje panašus megztukas yra, galėčiau pažiūrėti/nufotkinti, ką apie jį rašo.
Ačiū, Restar, prie progos norėčiau pažiūrėt, kokia ten technika
Restar ir Olaiva, apie kokią knygą kalbate?