Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiais laikais paieškos sistemos visokiais rakursais veikia :D

Šita gal?

Priedas  Screenshot_20251129_140231_Samsung Internet.jpg   164,62KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, kam ieškot, kai galima paklaust ir palaikyt dialogą? :D Ačiū!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 29 lapkričio 2025 - 14:55

Tai dar tegul pasako žinovės, ar tikrai šita :mirksiukas: 

Pliam, su tuo kortizoliu... jau trečią kart ardau kaklo apdailą savo išgalvinio kardigano. Nepatinka. Bus man megzt be receptų :D  gresia tam mezginiui nugulti į nebaigtukų lentyną

Atsakyti

Aš ir su receptu megzdama ardau :B Nu total košmar tas rozmarino aprašymas :B Megsiu iš galvos kaklo formą.

Atsakyti

O paveiksliukas rozmarinijaus bus inmestas?

Atsakyti

Jurgitak - šita. Katuk - dėkui, kad nereikėjo eit knist, kur ta knyga, fotkint ir kelt. Nes pavadinimo tai nepamenu, su ta memory prastokai :). Užtat eisiu tau paieškot. 

Man vėl tas pats jausmas, kad tik valgyt perku ( jau pamiršus, kiek vakar ir siūlų, ir ne tik prisipirkau, ne tik sau...), nes ryte pavežiau dukrą imi mokyklos su didele lenta ir apsipirkau - pilni krepšiai. O dabar jau seniai vyksta maisto gamybos fabrikėlis ir galo nesimato. Aišku, dar skalbimai/džiovinimai, tvarkymosi biškį ir daugiau nieko. Jaučiu, kai pavalgysiu, norėsiu numigt ir sau laiko dar sumažės ... 

Atsakyti

Grįžau iš mezgėjų pusryčių. Smagiai kavinukėj pasibuvom, kadangi šeštadienis, tai neskauda skrandžio,nepykina, va ryt prieš pirmadienį vėl prasidės fejerverkai... 15 bobiesų vienoj erdvėj, kurios kvadratūra reikalavimų neatitinka,su išjungta rekuperacija,kai sykį įjungiau,dyrikas atlėkė ir sako :" kam nagus nukapot?" Taupo žmogus iki negalėjimo. Labai labai noriu pakeisti darbą, pobūdį, kad nesiėsčiau sveikatos...

Kaip keista, kai reik su Nojum mašina dalintis. Grįžtu su autobusu,pareinu link namų ir stovi mano hondukė su klevo lapu visai kitoj vietoj,kur aš niekad nesiparkuoju :D lai važinėja,reikia praktikos,ir save pamenu tik išsilaikiusią

Pusryčiuose viena mezgėja,tiksliau nėrėja užsisakė raštuotom rankovėm moherinuką sausiui, net smalsu kokios ji norės spalvos

Šiandien užsisvajojau, kad norėčiau sutikti kokį ūkininką, persikelti gyventi į kaimą, važinėti į darbą kokiam miestuky, be kamščių, lėkimo,miesčioniškumo. Matyt pervargimas man tokius norus generuoja

Atsakyti

Aš šiandien maxej du vaškuotus amarilius su akcija papirkau. Dabar lauksiu žiedų.

Pietums burgundiška jautiena su bulvių ir moliūgų koše. Vyras pirtį pakūrė. Vakaras kaip ir aiškus.

Atsakyti

Gadget, eik insta pagal #jumper_rosemary 

Atsakyti

Ai, tuos amarilius ir aš mačiau. Vienais metais ir sau pirkau, ir dovanojau. Bet kažkaip jo stiebas buvo labai trumpas ir žydėjo gal nelabai ilgai, nelikau sužavėta, tai nebesusigundžiau. 

Olaivos svajonė gražiai susiskaitė  :wub: . Linkiu, kad kažkas į tą pusę išsipildytų, nebūtinai tas vyras ūkininkas, gali būt ir kaimo mokytojas  ar felčeris ar pan :). Kaimas ir mano svajonė, bet jau kai nedirbsiu turbūt. Visgi su darbais mažuose miesteliuose sudėtingiau, ypač atsikrausčius iš kažkur. Aišku, kai mes su vyru daugiausiai dirbam iš namų, tai jau dabar galėtume sėdėt kaime, bet dar vaikams aktualus miestas, kol mokosi.  Ir kaimietis katinukas būtų laimingas kaime  :wub: . Nupirkau su draskykle jam ir petnešėles į lauką eiti - sūnus išrado tam daiktui nerealiai gražų žodį: laukvedėlis. Tai vakare, kai cypia prie durų gailiai, vyras paima ir pratina vaikščioti laiptinėje su laukvedėliu. Ten nors tarp gėlių pasimala. Mūsų gėlės, išskyrus kaktusus, tai visos išsėdėtos - žemės ir žolių trauka kaimietukui :).

Atsakyti

Einu edukuotis.

kaaaaip gerai pasibuvau The Sandėliuke😍😍😍

Atsakyti

Koks rezultatas po Sandėliuko? :D​ 

Atsakyti