Labos
Liniuka, gražus
Ačiū, Gadget, už šiltą žodį.
Man vidury darbo dienos makaluotis sudėtinga, aš labiau savaitgaliais gastroliuoju.
Buvau vakar siuvinėjimo mokytis su vašeliu.
Labai patiko, tik kad studijoj šilumą toks jausmas, kad įjungė tik prieš pat užsiėmimą. Jau buvo gerai, dabar vėl krūtinę skauda ir gerklę kabina. Užtat jau turiu viziją, kad pabaigus siuvinėti bus aplikacija ant mano planuojamos rudos lininės suknelės.
Variau šiandien į Senukus spaustuko pirkti, kad lankelį prie stalo prispausti. Ir dar metro liniuotę su akcija radau.
Kažkaip anksčiau nepagalvojau, kad man reikia tokios ir kad Senukuose galiu rasti. Vargdavau su savo dviem po 50 cm, kai su didesniais paveikslais reikėdavo kokį brėžinį pasidaryti.
Ankstukų liemenes pridaviau. O kepurei toks jausmas, kad siūlų pritrūksiu. Bandau seną per didelę dvigubu raštu megztą permegzti. Mezgu paprastai stulpeliais, tik noriu, kad atnara atsilenktų. Teoriškai siūlo turėtų užtekti, bet praktiškai atrodo, kad turbūt eisiu pirkti naujų siūlų ir megsiu naują kepurės-šaliko komplektą.
Iš penktadieninių pirkinių pirkau Flokati kapišoną dukrai, kad garbanų nesuspaustų. Panašu, kad šį nešios, dar pripasakojau, kad visos influencerės labai reklamavo. Sau pudrą ir tušą, nes baigėsi, laukiau akcijų. Termo maikių kelias, Kriščiūno knygą irgi su akcija.
Niumai sveikatos!
Olaivai naujo darbo, vyro ir tobulo kaimo.
Labai neskaniai darbinė situacija susiskaitė ir panašu, kad jau ėda sveikatą…
Apie kokią ramesnę vietą gyventi pasvajoju ir aš. Bet realiai turbūt būtų gerai pirma pasimatuoti. Visą gyvenimą kaunietė, tai dar gal net nemokėčiau ramioj aplinkoj gyvent.
Bet ir neplanuoju nieko keisti kol kas, patogu mieste su vaiku.
Ką sekta gaminat valgyti? Jau pabodo tas pats, galva neišneša. Mačiau burguntišką jautieną. Iš recepto foto atrodo rieboka. Ar tik taip atrodo? Jautriam dukros pilvui vis galvoju kas tiktų ir kad abiem skanu būtų. Paskutiniu metu pati dažnai daržovių troškinį darau - visokių daržovių pripjaustau, pakepu 30-40 min orkaitėj su pomidorų padažu. Šiandien vištienos krūtinėlę pakepiau, dažnai kopūstų troškinį, tirštą kukurūzų sriubą darau. Ir daugiau nieko nebesugalvoju.
Valgyt pridaryta, dar spėsiu ir patapyt, ir pamegzt šiandien. Ir gal net ir pasiuvinėsiu kažkiek.