Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš Universiteto optikoj ir darausi. Kokių 10 proc nuolaidą pritaiko paprastai. O internetas - ką, jeigu kalba eina ne apie rėmelius, o apie stiklus? Ten tų stiklų, jų dangų ir ypatybių yra įvairiausių, kur net nežinotum, ko ieškoti, nepašnekėjęs su optometrininku.  Tai nueini, ką įsiūlo, tą ir perki. Paskui tik atgauni protą. kam pvz, dukrai akinių danga nuo mėlynos šviesos (ekranų), jeigu jai akiniai tik į tolį žiūrėti, o į kompą, telefoną, jų nereikia...  

Atsakyti

Restar, tai ne tik stiklai, centrus išmatuoja pagal rėmelius, kampus ten visokius ir panašiai. Nežinau, kas turi nutikt, jog akinius internetu pirkčiau...

Ir kainose stebuklų nėr,  stiklai daugmaž visur panašiai kainuoja. O individualios nuolaidos už kaži kokius nuopelnus tikrai ne visiem. 

Jei lašiukų ieškosi, patarimai būtų tokie- be konservantų, su hialiuronu ir man patogiausia tom mažom pipetėm- mažesnė tikimybė sugesti pamiršs lašint

Atsakyti

taip. internetu galėčiau pirkt nebent akinius nuo saulės.. Kai dioptrijų nemažai dar atskiri gamybos niuansai- išsicentruos-neišsicentruos stiklas ir pan...                   Tik viena, tai naudoju kuo mažiau dangų....nes ,kai pradeda prūdyti, rodos, visų gal reikia..  bet, pvz, turėjau dangą nuo rasojimo..vis tiek rasoja.. sekantš sykį sakau, kad man jos nereikia gal, nes vis tiek įėjus į patalpą,užrasoją... Optometristė su baisiu nusistebėjimu; o tai galvojat, kad visai jums nerasos....       Nu, blyn, jei jau tenka nusiimt ir valyt, tai, koks skirtumas, kiek aš ten valysiu...

Atsakyti

Katuk, žinoma, tai aš apie tai net nerašiau, internetu akinių bet kuriuo atveju neišsirinksi. Gadget nebent turėjo omeny rėmelius, kad jų kainą internete gali pasižiūrėt, bet ir tuos, nuo saulės taip pat, reikia matuotis.

Bet supratau, kad nereikia man bijot progresinių, nes jų aš nenoriu dar ir turbūt nereikia. Dar betrūko man galvos skausmo.

Atsakyti

Hm, keista. Mano patys pirmi - progresiniai, bet ne tiiieeek daug į tolį, ne į tv, o tik į kompą, per ištiestą ranką.

Atsakyti

Progresiniai nepatartina, kai yra gan didelis skirtumas tarp zonų, nes tada sunku smegenims taip greit persiorientuot keičiant zonas, ir prasideda galvos skausmai ir svaigimai.

Pas mane pirmieji buvo tik iš arti, o po to visi progresiniai. Tai trys be problemų, o paskutiniai jau nelabai, bet ten kažką su kampais neptaikė, arba rėmeliai netinkami, aš pastoviai "artumo zonoj" :D​ 

Atsakyti

Niuma, gal pax tave ne ptogresiniai, o kaip mano ofisiniai. Skaityt, žiūtėt į kompą, bet kad nereiktų nusiimt ir kolegai priėjus ar prie gretimo stalo sėdint. Žodžiu poros metrų spinduliu. Bet ne progresiniai.

Žinot kas pas mus darbiniam kalėdiniam renginy koncertuos? Jessica ir Montydas :)  Bet aš tai labiausiai laukiu grukdžio 10 kai visą dieną vyks visokios rankdarbių ir skanėstų mugės, aukcionai, bingo, silkės čempionatas :wub:​ 

Atsakyti

Liniukos darbas koncertų atžvilgiu - superžvaigždė. Aš esmu puiki ir patyrusi +1, duodu interviu ir palaikau žaismingus pokalbius. Vakarinių suknių trūkumo po Londono nerasta.

Laba diena,

Vakar per vieną pokalbį pasiekiau daugiau, nei delegacija oficialiai stengėsi. Smulkmenų, aišku, nebus, bet pasidalinti murkimo jausmu - NORISI.

Mano naujas žvėras turi vardą - Moody. Ačiū bendraliūtei katukui už pagalbą!

Turiu bemezgiminį klausimą: kodėl nežilas tamsiaplaukis gali dažyti plaukus blond?  Puzzled since Tuesday.

Neinfluenceris.

Atsakyti

Apie akinius: sako, su geru receptu galima pirkti online. Dar nebandžiau. Man patinka matuotis. Bet pora gerų adresiukų turiu.

Beje, šios savaitės atradimas, kad foto chromas jau gali būti ir žalias, ir mėlynas. Tas gelsvairudas mane itin subrandina.

Atsakyti

Liniuka, pernai buvo Jessica, tai šiemet, kad mažai nepasirodytų, dar pridėjo vieną žvaigždutę? Kuo planuoji mugėje prekiaut? Tik per šią pirtį visgi suvokiau, kokia tu gaspadinė!  :clap_1: 

Važiavau ryte su dukra iki Kazimiero bažnyčios, šiandien mūsų klasė turėjo prieš pamokas mišiose būti ir daryti tam tikrus dalykus ten - žvakučių dalijimas, degimas visiems atėjusiems per mišias tamsoje.  Galvojau, lo to nuvešiu su sunkia suknele iki muzikalkės. Viskas baigėsi tuo, kad paleidau prie namų stotelėje  :oh: . Nes vienur atsitrenkiau į beprotišką kamštį, kitur, supratau, kad jai bus greičiau autobusu. Tai perpiet į renginį varysiu irgi autobusu, kad paskui 1,5 km iki namų nereikėtų kokių 40 min ar daugiau važiuoti. Suprantu, kad tuoj išvis nenorėsiu nosies kišt į miestą, parduotuves. Tik iki paštomatų, lauksiu suplaukiančių dovanų. 

Atsakyti

Gaspadinė :D Kuri dėl keletk lėkščių pusę dienos virtuvėj praleido, ot protinga :D 

Nežinau dar kuo čia paprekiaut, kad nieko neturiu. Gal kokį paveikslą eilinį kartą nunešiu. Bet ir dėl to dar abejoju, nieko naujo nenutapiau. Dar galvojau Žemaitę, bet biškį gaila :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ką ten įdomaus, Liniuka, buvai prigaminus? Pirty

Tapkes mugei numegzk/nuvelk :mirksiukas:​ 

Atsakyti